καλησπερα!!!!!!!ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και εβγαλα 18.350 μορια!!!!!!ο αρχικος μου στοχος ηταν να περασω δημοσιογραφια Παντειου!!Ωστοσο,αργοτερα (λιγο πριν τις πανελληνιες) αλλαξα καπως γνωμη και στοχευα για παιδαγωγικο αθηνας.Ο λογος που αλλαξα την αρχικη μου επιλογη ηταν γιατι τα περισσοτερα ατομα που ρωτουσα μου ελεγαν οτι η δημοσιογραφια εχει δυσκολη αποκατασταση,δεδομενου οτι προωθουνται πιο πολυ αυτοι που εχουν παει σε μια ιδιωτικη σχολη 'η ακομα και αυτοι που περνανε αρχικα νομικη..ποια ειναι η γνωμη σας για τη δημοσιογραφια Παντειου?θα υπηρχε προοπτικη?η' καλυτερα να δηλωνα παιδαγωγικο που μ'αρεσει εξισου..?βεβαια και το παιδαγωγικο εχει πλεον κορεστει..σε πεντε χρονια θα ανοιξει πιστευετε ο δρομος για το παιδαγωγικο?και τελος ,παιδαγωγικο ή αγγλικηα φιλολογια?
αυτο που θα σε συμβουλεψω εγω ειναι να πας εκει που πραγματικα επιθυμεις... ο,τι σου αρεσει πιο πολυ να κανεις.. τωρα αν σου αρεσουν ολα εξισου εμας οι καθηγητες μας μας λενε οτι η αγγλικη φιλολογια εχει προοπτικες με την εννοια οτι υπαρχουν αρκετες επαγγελματικες διεξοδοι... αντιθετα τα παιδαγωγικα( που και εγω αυτα θελω) εχουν τελειωσει πλεον.. δεν εχουν μελλον..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Και εγω νομικη αθήνας θέλω.. Έχω βγάλει 8 μόρια πάνω απο την περσινή βάση και έχω αδερφό που σπουδάζει στην αθήνα.. Εγω νόμιζα αρχικά πως αν είσαι κοντά στην βάση της σχολής που θες στην ταδε συγκεκριμένη πόλη, περνας σε αυτήν την πόλη, λόγω του ότι είναι δύσκολο να σπουδάζουν δυο παιδιά σε διαφορετικές πόλεις.. Αλλα απο οτι διαβάζω εδώ δεν είναι ακριβώς έτσι.. Μεγα θα βάλω νομική θεσσαλονίκης και μετά φιλολογία αθήνας κ.ο.κ.. Μακάρι να περνούσα αθήνα , αλλα τι να κάνουμε δεν γίνονται όλα έτσι όπως τα θέλουμε![]()
![]()
Δε θα βάλεις Νομική Κομοτηνής;
Για όλους είναι δύσκολα τα οικονομικά.
Έχεις σκεφτεί να ψάξεις καμια δουλίτσα για καλοκαίρι, και να συνεχίσεις με part-time, όπου πας;
Είναι κρίμα να χάσεις τη Νομική με τόσα πολλά μόρια, και ειδικά αν την θέλεις πραγματικά την σχολή.
think of it_
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δε θα βάλεις Νομική Κομοτηνής;
Για όλους είναι δύσκολα τα οικονομικά.
Έχεις σκεφτεί να ψάξεις καμια δουλίτσα για καλοκαίρι, και να συνεχίσεις με part-time, όπου πας;
Είναι κρίμα να χάσεις τη Νομική με τόσα πολλά μόρια, και ειδικά αν την θέλεις πραγματικά την σχολή.
think of it_
βασικα εγω ειμαι αναμεσα σε φιλολογια και νομικη.. Δεν εχω επιλεξει ποια απο τις δυο σχολες θελω, αλλα εξεταζω ολα τα ενδεχομενα.. Το ξερω οτι ειναι κριμα, μακαρι να υπηρχαν οι μεταγγραφες γιατι στις μερες μας λιγοι γονεις εχουν την δυνατοτητα να σπουδαζουν δυο παιδια σε διαφορετικες πολεις.. Και εξαλλου τα μορια που εχασα , ωστε να εχω ασφαλεια για την νομικη αθηνας, ηταν απο τις αποκλισεις, και ειδικα στην εκθεση, ο ενας εκ των οποιων φαινοταν πως βαριοταν να διορθωσει. Πληρωνουμε και την βαρεμαρα των αλλων

keep walking
Δραστήριο μέλος

Με τριτεκνία άνετα αλλά και με γενική σειρά μπορεί να το πιάσεις...dont worry!
Με γενική σειρά δεν νομίζω να πιάσεις καμία ιατρική.
Για ποιά πόλη έχεις κοινωνικό κριτήριο;
Για ολες τις πολεις εχω!παντως περσι η βαση κοινωνικων κριτηριων στα γιαννενα ηταν 18.228!δηλαδη συγγνωμη πιστευεις οτι η ιατρικη αλεξανδρουπολης που ειναι περιφερεια δεν θα πεσει 150 μορια??εδω μαλλον θα πεσουν 50 με100 μορια αθηνα θεσσαλονικη!με στεναχωρησες!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Ε μη θέλουμε και ειδική κατηγορία και μεταγραφή.Γινόταν μεγάλο πάρτυ με αυτές![]()
ενταξει δεν λεω με 15.000 μορια να παω σε σχολη των 19.000 μοριων.. αλλα οταν 100-200 μορια θα σου αλλαξουν την πολη και θα πας χιλιομετρα μακρυα δεν ειναι κριμα για τους γονεις; ας προσεχαν οι βαθμολογητες πως διορθωνουν , δηλαδη χωρις να βαριουνται, να μην υπηρχαν μεγαλες αποκλισεις, ωστε ο καθενας να επαιρνε οσο αξιζε και να μην χρειαζοταν τπτ..

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Για ολες τις πολεις εχω!παντως περσι η βαση κοινωνικων κριτηριων στα γιαννενα ηταν 18.228!δηλαδη συγγνωμη πιστευεις οτι η ιατρικη αλεξανδρουπολης που ειναι περιφερεια δεν θα πεσει 150 μορια??εδω μαλλον θα πεσουν 50 με100 μορια αθηνα θεσσαλονικη!με στεναχωρησες!
Αυτό που βλέπουμε στο 3ο πεδίο είναι σταθερότητα. Έχουμε 22 υποψηφίους περισσότερους στη κλίμακα 19-20.
Και 7 λιγότερους στη κλίμακα 18-20. Επίσης όμως έχουμε 10% αύξηση στη βιολογια και μόλις 4% μείωση στη Χημεία....
Όλα θα εξαρτηθούν βάσει διαφοράς στη ζήτηση.
papas
Διάσημο μέλος

Περισυ οι πλοιαρχοι του εμπορικου ναυτικου ειχαν 9.687.... εγω εβγαλα 13.769 μορια φετος στο 4ο, και εχω απολυτηριο 15.4 κ λοουερ... πιστευει κανεις οτι η βαση του εμπορικου θα παει πανω απο 13.500??? και ποσες πιθανοτητες μπορω να εχω με 15.4 απολυτηριο κ λοουερ?? δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον αυγουστο πραγματικα θα πεθανω απ το αγχος!
Με τα τσαρούχια σου περνάς, μην αγχώνεσαι. Στις σχολές πλοιάρχων πηγαίνουν, συνήθως, άτομα με χαμηλά μόρια, οπότε δεν θα χεις θέμα για το αν θα σε κόψουν.
thewnh
Νεοφερμένο μέλος

δεν περνάω ούτε έξω απο πάτρα Αθήνα και Κρήτη ή είναι η ιδέα μου?(σε Αει)

Επειδή δεν έχω ιδέα απ' τα μόρια των θεωρητικών σχολών,με περίπου 18400 πιάνει κάποιος Νομική?Και αν ναι,πού?
πιανεις Κομοτηνη σιγουρα( 17883) και Θεσσαλονικη περυσι ηταν 18435 .. οποτε

ogame23
Νεοφερμένο μέλος

ποσο μειωθηκαν οι θεσεις? καποιο σχετικο link?Οι θέσεις μειώθηκαν αρκετά και η ζήτηση προβλέπεται αυξημένη,οπότε...
Chris1993
Περιβόητο μέλος

νομικη θεσσ/νικης πόσο περίπου υπολογίζεται να είναι?
Σίγουρα πάνω απο 18.550 αλλά κάτω απο 18.700
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατερινα!!
Νεοφερμένο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

γυρω στο 18.100/200 τη βλεπωκαι νομικη κομοτηνης το περισσοτερο π μπορει ν ανεβει πόσο ειναι??
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.