din88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ πως τις βλεπεις τις βασεις ???/
Δεν θέλω να πω τίποτα γιατί δεν είμαι ειδική πάνω στο θέμα και πολλά παιδιά διαβάζοντας το θέμα στεναχωριούνται με όλη αυτή τη φημολογία πτώσης-ανόδου-σταθερότητας.... Τοποθετήστε τις σχολές με βάση τις πραγματικές σας επιθυμίες και μην επηρεάζεστε. Καλή επιτυχία σε όλους .....!!

marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.look4studies.com/ekpaideusi-teleutaia-nea-panelladikes-exetaseis-2012-oi-ektimiseis-gia-tis-vaseis.html
StratosRIP
Δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Ειδικότερο το Έθνος δεν ξέρει τι γράφει! (βλ. περσινές εκτιμήσεις του για ιατρική..) lol δηλαδή!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

και εγώ φίλε μου.πάω να τρελαθώ..μα να λένε πως οι βάσεις ιατρικής θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα; ούτε καν πτώση; Μα πού ζούν;;;
Ειδικότερο το Έθνος δεν ξέρει τι γράφει! (βλ. περσινές εκτιμήσεις του για ιατρική..) lol δηλαδή!
οντως ειναι λες και τα κανουν στην τυχη...(που βασικα μαλλον ετσι γινεται) δηλαδη ας περιμενουμε καλυτερα 15 μερες χωρις να επηρεαζομαστε απο τριτους καθως μονο κακο μας κανει αυτο και μας φθειρει παρα καλο... εγω δηλαδη που γενικα δεν αγχωθηκα οταν τελειωναν οι πανελληνιες ημουν σιγουρος οτι θα περασω τωρα εχω αρχισει κ εχω αμφιβολιες εξαιτιας της παραφιλολογιας...

υπαρχει περιπτωση για μειωση των βασεων?
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

ReniaCobain
Νεοφερμένο μέλος

Με συγχωρείτε αλλά που τα είδατε τα εξαιρετικά εύκολα θέματα της θεωρητικής σε σχέση με άλλες χρονιές; Μόνο στα αρχαία ήταν πιο εύκολο το άγνωστο. Ιστορία ήταν 2 φορές πιο δύσκολα και πολλά. Η Βιολογία γενικής έχει κάψει κόσμο όπως και η έκθεση. Λογοτεχνία διορθώνουν ότι να 'ναι και ποτέ δεν μπορείς να πεις τι έγραψες. Μαθηματικά γενικής οι περισσότεροι της θεωρητικής πάτωσαν. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμα για τις βάσεις γιατί δεν βγήκαν οι βαθμοί. Και πέρυσι με τα δυσκολότερα θέματα στα αρχαία ως τότε, θυμάμαι ότι έλεγαν άνοδο στη θεωρητική και οι σχολές της έπεσαν το λιγότερο 300 μόρια. Μην ακούτε τα προγνωστικά και τους βασεολόγους. Ελάχιστοι πέφτουν μέσα. Ειλικρινά 19600 στη θεωρητική είναι υπερβολικός βαθμός. Και άντε πες ότι κάποιος τον βγάζει, πόσοι θα είναι αυτοί πανελλαδικών; 10 15; Όλοι αυτοί θα δηλώσουν σχολές του 2ου και του 4ου και του 3ου πεδίου; Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια. Τρομοκρατούνται όλοι δίχως λόγο.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Ναι μεν δεν μας χτυπησαν οπως εκαναν στη φυσικη και τα μαθηματικα,ομως αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως τα θεματα ηταν εν μερει απαιτητικα!Στην ιστορια ηταν σαφεστατα πολυ πιο πολλα και δυσκολα απο οτι περσυ,η βιολογια και τα μαθηματικα εξισου δυσκολα οπως και το ιδιαιτερα συσνοητο κειμενο της Εκθεσης!Οσον αφορα τα Αρχαια ηταν πιο ευκολα στο αγνωστο κειμενο,τα λατινικα ιδια με περσυ ενω η λογοτεχνια ηταν σαφως ευκολοτερη!Συνεπως δεν θα επρεπε να συναγεται το συμπερασμα της ανοδου των βασεων του 1ου πεδιου μα εκεινο της σταθεροποιησης!Μακαρι να τα καταφερουμε,αν και προσωπικα εχω απογοητευτει με αυτα που προβλεπουν για την κινηση των βασεων καθως εαν υπηρχε μια περιπτωση στις 100 να φτασω τα μορια που χρειαζομαι για τη σχολη μου τωρα η περιπτωση ειναι 1 στις 1000....
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Ναι μεν δεν μας χτυπησαν οπως εκαναν στη φυσικη και τα μαθηματικα,ομως αυτο δεν αναιρει το γεγονος πως τα θεματα ηταν εν μερει απαιτητικα!Στην ιστορια ηταν σαφεστατα πολυ πιο πολλα και δυσκολα απο οτι περσυ,η βιολογια και τα μαθηματικα εξισου δυσκολα οπως και το ιδιαιτερα συσνοητο κειμενο της Εκθεσης!Οσον αφορα τα Αρχαια ηταν πιο ευκολα στο αγνωστο κειμενο,τα λατινικα ιδια με περσυ ενω η λογοτεχνια ηταν σαφως ευκολοτερη!Συνεπως δεν θα επρεπε να συναγεται το συμπερασμα της ανοδου των βασεων του 1ου πεδιου μα εκεινο της σταθεροποιησης!Μακαρι να τα καταφερουμε,αν και προσωπικα εχω απογοητευτει με αυτα που προβλεπουν για την κινηση των βασεων καθως εαν υπηρχε μια περιπτωση στις 100 να φτασω τα μορια που χρειαζομαι για τη σχολη μου τωρα η περιπτωση ειναι 1 στις 1000....
Καλά μην απογοητεύεσαι...!!! Ειναι νωρίς ακόμα για να τα κρίνουμε... Τι σχολή θέλεις;

Μακαρι να πανε ολα καλα!Ψυχολογια θελω απο την πρωτη λυκειου!!!Καλά μην απογοητεύεσαι...!!! Ειναι νωρίς ακόμα για να τα κρίνουμε... Τι σχολή θέλεις;
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακαρι να πανε ολα καλα!Ψυχολογια θελω απο την πρωτη λυκειου!!!
Good luck!!!! Εγώ έχω πολύ άγχος για τα αποτελέσματα επειδή δίνω 2η φορά, αν και έχω σχολή στην οποία αν δεν περάσω αλλού θα πάω....

ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

ποιος δεν εχει αγχος!????
εντάξει αυτό εννοείται όλοι είναι κάπως λόγω άγχους!! Αλλά πίστεψε 2η φορά κ να μην πιάνεις τη σχολή π θες αν και προσπάθησες όσο δεν πάει γι' αυτό δεν συγκρίνεται!!!!
ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

τι θες και τι εχεις καβατζα?!??εντάξει αυτό εννοείται όλοι είναι κάπως λόγω άγχους!! Αλλά πίστεψε 2η φορά κ να μην πιάνεις τη σχολή π θες αν και προσπάθησες όσο δεν πάει γι' αυτό δεν συγκρίνεται!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.