DrHouse
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Σερρες Καβαλα Γιαννινα Λαρισα Κρητη και αλλα πολλα νησιαοταν λετε οτι στις επαρχιακες πολεις θα πεσουν οι βασεις εννοειτε εκτος αθηνα-θεσσαλονικη????
DrHouse
Διάσημο μέλος

Σερρες Καβαλα Γιαννινα Λαρισα Κρητη και αλλα πολλα νησια
Μυτιληνη?

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Καθαρά προσωπική άποψη, την οποία ίσως αλλάξω όταν βγούνε τα αποτελέσματα..το πολύ να πέσουν 100 μόρια και κυρίως λόγω της αύξησης που νομίζω πως θα υπάρχει στη βιολογία κατεύθυνσης, οπότε θα εξισορροπήσει την μείωση στη φυσική και ίσως στα μαθηματικά κατεύθυνσης!
Προσωπική μου άποψη: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πέσουν μόνο 100 μόρια. Τα πολύ δύσκολα θέματα στη Φυσική θα επηρεάσουν και το 3ο πεδίο. Τα μαθηματικά δεν μου φαίνεται πως προκάλεσαν ουλαλούμ πάντως έκαναν και αυτά ζημιά. Τώρα τα θέματα στη Χημεία Κατ. απλά δεν συγκρίνονται με τις άλλες χρονιές ιδίως στο Δ3,Δ4 άρα η πτώση είναι παραπάνω από σίγουρη. Επίσης βιολογία κατ. πιστεύω ότι θα μπερδεύτηκαν πάρα πολλοί στο Α1, στο Γ με την ασθένεια μιτοχονδριακού γονιδίου(δηλαδή μόνο από την ασθενή μάνα στα παιδιά κοκ) και στο φυλοσύνδετο γνώρισμα( με την Drosophila )
Επομένως προβλέπω(όπως και οι καθ. μου) πτώση 350-400 μορίων στην Ιατρ.Αθήνας, 400-500 στην Ιατρ. Θεσ και 500+++ σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα(κάνα 700σαρι στη Θράκη δεν θα με σοκάρει)

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε ναι.Οτι νησι βλεπεις και εχει πανω του μαθηματικο φυσικο φιλολογιες και ολα τα σχετικα θα πεσουν..Μυτιληνη?![]()
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

πιστευω οτι στην καλαματα θα πεσει πολυ η φιλολογια!περισυ ειχε 14500 νομιζω.τωρα.....
Σίγουρα θα πέσει εκεί. Δεν πάνε πολλοί Καλαμάτα. Οπως το ίδιο και με την Κομοτηνή !
DrHouse
Διάσημο μέλος

λετε να πεσουν και στο 1 πεδιο ???![]()
Φιλολογιες,κοινωνιολογιες,φιλοσοφιες,Ιστορικα ναι,θα πεσουν.
+Νομικη κομοτηνης...480 θεσεις ανακοινωσε

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Φιλολογιες,κοινωνιολογιες,φιλοσοφιες,Ιστορικα ναι,θα πεσουν.
+Νομικη κομοτηνης...480 θεσεις ανακοινωσε![]()
εγω αγγλικη φιλολογια θεσ/νικης θελω....λες να πεσει καθολου??

DrHouse
Διάσημο μέλος

εγω αγγλικη φιλολογια θεσ/νικης θελω....λες να πεσει καθολου??
Κοιτα,αυτα εχουν και τα αγγλικα που συγκεκριμενα πιανουν 4000,και οι περισσοτεροι για αγγλικη γραφουν αριστα...επισης εχει και μεγαλη ζητηση,αρα χλωμο το κοβω να πεσει.
Οι παραπανω σχολες που ανεφερα εχουν χαμηλη ζητηση+εχουν ανακοινωσει μεγαλο αριθμο θεσεων.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

εκεινο που αναμενεται ειναι πτωση στα παιδαγωγικα γιατι δεν διοριζονται πλεον οι δασκαλοι. νομικη παρουσιαζει τεραστιο ενδιαφερον απο τους θεωρητικους και η ψυχολογια! μετα η φιλολογια.ετσι διαβασα...
Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες για την Φιλολογία...

Από το δικό μου σχολείο, είμαι ο μόνος που -συνειδητά- θα βάλει Φιλολογία ως Α' επιλογή.
Γενικά, ξέρω πως τις αποφεύγουν λόγω της δυσκολίας του αντικειμένου, και λόγω του "μέλλοντος".
Περισσότεροι θέλουν παιδαγωγικά, π.χ. .
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτοι που θελουν νομικη αν δεν την πιασουν θελουν κατι πιο "σοβαρο" και τεινουν προς φιλολογια αν και δεν ειναι η πρωτη τους επιλογη..ετσι το βλεπω...τα παιδαγωγικα θεωρουνται πιο ευκολα για σπουδες. τωρα θα δειξει...
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

παιζει μεγαλο ρολο το τι θα γραψεις στα αγγλικα! παιρνεις πολλα πολλα μορια. εχω φιλη που εβγαλε 15- 16 βαθμο προσβασης και επειδη εγραψε αριστα αγγλικα μπηκε ανετα αγγλικη. the key to success is your grade at the lesson of english language! good luck!
merci beaucoup

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.