vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος

χοχο και εγω 21 μορια κατω απο βιολογικο αθηνας ειμαι φιλε ,καλη επιτυχια!
ελπιζω να τα πιασουμε και να μν βγει αυτα που λενε περι αθηνας για ανοδο... αν την χασω μαλλον θα παω ιατρικη η μηχανολογων ΑΠΘ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να τα πιασουμε και να μν βγει αυτα που λενε περι αθηνας για ανοδο... αν την χασω μαλλον θα παω ιατρικη η μηχανολογων ΑΠΘ![]()
εσυ το πιθανοτερο ειναι να μπεις ,4ο πεδιο οι υψηλοβαθμες θα πεσουν 50-100 μορια πιστευω. Εγω δεν ξερω γιατι στο 3ο λενε θα ειναι στασιμες οι βασεις. Δυο εκτιμησεις που εχω δει βεβαια την ριχνουν στα 17700-17750 δηλαδη περναω ισα ισα 17752 εχω) .θα δουμε σε δυο μηνες. Δευτερη επιλογη εχω χημεια αθηνας που ειμαι περιπου 600 μορια πανω απο περσυ αρα εκει μπαινω σιγουρα!. καλη επιτυχια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος

foreverfreak
Διάσημο μέλος

14!
2010----> 3325
2011----> 2316
2012----> 3100
2013-----> end of the world...![]()
Που το βρηκες αυτο?? Το 2009 οι αριστουχοι της θεωρητικης κατευθυνσης ποσοι ηταν?? Καθαρη περιεργια

dimitralda
Νεοφερμένο μέλος

απο καθημερινη![]()
λογικα η πτωση σε ηλεκτρολογων πατρασ δεν θα ειναι μεγαλυτερη απο εμπ?
thewnh
Νεοφερμένο μέλος

αν ναι, πόσο περίπου?
dimitralda
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα Χημικό Ηρακλείου
Καλημέρα! Οικονομικό Κρήτης παίζει να πέσει ?
αν ναι, πόσο περίπου?
Εγώ θεωρώ πως οι σχολές τις επαρχίας δεν θα ανέβουν λόγω της οικονομικής κρίσης..αλλά ακομα κι αν ανέβουν πιστεύω πως άντε να φτάσουν 50-80 μόρια πιο πάνω στην χειρότερη περίπτωση :/
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Που το βρηκες αυτο?? Το 2009 οι αριστουχοι της θεωρητικης κατευθυνσης ποσοι ηταν?? Καθαρη περιεργεια...
Τα στατιστικά στοιχεία τα έχει το www.minedu.gov.gr σε ποσοστιαία κατάταξη.
Το 2009 οι αριστούχοι της θεωρητικής ήταν πολύ περισσότεροι απ' ό,τι ακόμη και το 2010.
Γι'αυτό οι βάσεις τότε είχαν φτάσει στο Θεό.
panagiotis_stav
Νεοφερμένο μέλος

^^Aris^^
Νεοφερμένο μέλος

vasiliskiolas
Νεοφερμένο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να ανεβει το φπψ αθηνας (16033) περιπου 700 μορια και να το χασω ???!!!![]()
Όχι, βέβαια!

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Που το βρηκες αυτο?? Το 2009 οι αριστουχοι της θεωρητικης κατευθυνσης ποσοι ηταν?? Καθαρη περιεργια...
Google is your friend. Κάνε μία αναζήτηση: Κλιμάκωση Γ.Β.Π xxxx χρονιάς.
2005----> 960
2006----> 1177
2007----> 1969
2008----> 3186
2009----> 3446
2010----> 3325
2011----> 2316
2012----> 3100
2013-----> end of the world...
Από αυτές τις χρονιές έχω βρει...

vasiliskiolas
Νεοφερμένο μέλος

ειναι σιγουρο οτι δεν θα ανεβει τοσο πολυ γιατι με κατι εκτιμησεις που βλεπω εχω αρχισει και ανησυχω !!!!???Όχι, βέβαια!![]()
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι να πω , το θετικο ειναι οτι δεν την προτιμουν τοσο σε σχεση με ιστορικο / φιλολογια οποτε πιστευω δεν θα ανεβει και τοσο...
panagiotis_stav
Νεοφερμένο μέλος

και εμενα δεν θα με χαλουσε κατι τετοιο!! Αλλα ανησυχω μηπως δεν πιασω παιδαγωγικο γτ εδωσα δευτερη φορα και λεω ειναι απαραδεκτο να μην το πιασω!και γω εχω 16444 και θελω φπψ...
τι να πω , το θετικο ειναι οτι δεν την προτιμουν τοσο σε σχεση με ιστορικο / φιλολογια οποτε πιστευω δεν θα ανεβει και τοσο...
Hackerspy
Νεοφερμένο μέλος

Ακόμη,μεταξύ των χημικών μηχανικών κ' φαρμακευτική ποια θεωρείται ότι έχει περισσότερες προοπτικές τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό;;;
Ελπίζω να υπάρξει μια απάντηση,κ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
ἅλς
Διάσημο μέλος

Φαρμακοποιός στο εξωτερικό είναι διαφορετικά απ΄ότι στη χώρα μας. Συνήθως τα φαρμακεία λειτουργούν μέσα σε πολυκαταστήματα ή σε μεγάλα supermarkets ή είναι κάτι σαν καταστήματα λιανικής των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών. Καμιά σχέση μ΄εδώ.
Το έχω ξαναπεί. Δεν ξέρουμε σε 10 χρόνια πώς θα είναι τα πράγματα στην Ελλάδα για να ξέρουμε την επαγγελματική μας αποκατάσταση........
Hackerspy
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.