lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί κάποιος να μου γράψει τις εκτιμήσεις για Πολιτικούς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες.
Ευχαριστώ.
ΥΓ.
Για πιο λόγο δεν αναρτούν ένα αρχείο με τις εκτιμήσεις, να το κατεβάσουν όλα τα παιδιά;
Κάτι δεν μου πάει καλά αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι προσβλητικό για τους διαχειριστές της σελίδας edu4u.
Αν η ποιότητα της στατιστικής επεξεργασίας που έκαναν είναι η ίδια με την ποιότητα των σελίδων του site τότε χαθήκαμε

lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάνε την δική σου ανάλυση και βγάλε τις εκτιμήσεις σου με ή χωρίς χαπάκια τότε...Κι εγώ άμα πάρω χαπάκια,βλέπω τα πάντα στην αναλυση :p
pizza1993
Δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Κάνε την δική σου ανάλυση και βγάλε τις εκτιμήσεις σου με ή χωρίς χαπάκια τότε...
Ωπ ωπ νευράκια;

harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος

Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν μπορώ να το βρω, μπορεί κάποιος να μου πει τι εκτίμηση δίνουν για την βάση της Νομικής Θράκης;Ευχαριστώ
![]()
17910
harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

δειχνει 15.550 το πολιτικων επιστημων στη θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!βρε λετε?ειμαι 60 μορια κατω απο την περσινη βαση..(16.085 η περσινη βαση και εγω εχω 16.025)
κι εγω για αυτο το τμημα παω....εγω ειμαι 800 μορια πανω απο την περυσινη βαση!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Προσωπικη μου γνωμη..Ναι οι προβλεψεις του ειναι αισιοδοξες..αφου πλεον ειδαν τον ΓΒΠ εκαναν 2-3 μερες να ξανακανουν εκτιμησεις και πιθανον να εχουν στοιχεια για τα μηχανογραφικα..οπως και αλλοι απο το υπουργειο..εκαναν σιγουρα αναλυτικο ψαξιμο..για εμενα μια αποκλιση στις υψηλες σχολες μεχρι 100 μορια και στις πιο χαμηλοβαθμες και 200 μορια ειναι πιθανη..πιο πολυ οχι γιατι πλεον εχουν τον ΓΒΠ..το σημαντικοτερο δηλαδη..και πολλοι καθηγητες οπως και οι δικοι μου απο τα αποτελεσματα ελεγαν για ιατρικη θρακης κοντα στα 18400 και τους κοροιδευα..τωρα τους πιστευω οχι γιατι το ειπε το εντου αλλα γιατι οι αριστουχοι ειναι 488 οχι 1000 που νομιζουν καποιοιπροσωπικη μου γνωμη παντα ολα αυτα..καλη επιτυχια σε ολους..εμενα με δινει 700 μορια πανω αποτ η σχολη που θελω..ε δεν νομιζω να πεσει ετσι εξω..μακαρι
συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου.εγω ειμαι 159 μορια παπανω απο εκει που θελω,μακαρι φιλε να μπουμε
καλη επιτυχια σε ολους

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ευχομαι να μπεις και ολοι δηλαδη και να χουμε μονο χαρουμενα προσωπα στο αισκουλ(εκτος απο 2-3 που ξερουμε που θα χουν φρηξει)..ποια σχολη θελεις?συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου.εγω ειμαι 159 μορια παπανω απο εκει που θελω,μακαρι φιλε να μπουμε
καλη επιτυχια σε ολους![]()
Guest 515609
Επισκέπτης

Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Σήμερα κοίταξα στο edu4u κι έχει τη ΣΕΜΦΕ στα 16540 ενώ χθες την είχε στα 16950,τι ακριβώς παίζει?!Γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση μέσα σε 24 ώρες?!Btw,έχω βγάλει 16,766 μόρια στο 2ο/4ο πεδίο.Υπάρχει πιθανότητα να την πιάσω ή μπα?!
Βγήκαν οι νέες εκτιμήσεις μετά από την δημοσίευση της κλιμάκωσης των ΓΒΠ και των στατιστικών των ειδικών μαθημάτων.
Έχεις πολλές πιθανότητες btw

Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ρε συ κωστα σχολιαζουμε τοσο καιρο εδω μεσα και δεν ξερω αν σε ρωτησα τι σχολη θες? και αν θες πες μου και ποσο εισαι απο την προβλεψη του edu..ειμαστε και γειτονες σχεδονΒγήκαν οι νέες εκτιμήσεις μετά από την δημοσίευση της κλιμάκωσης των ΓΒΠ και των στατιστικών των ειδικών μαθημάτων.
Έχεις πολλές πιθανότητες btw![]()

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε συ κωστα σχολιαζουμε τοσο καιρο εδω μεσα και δεν ξερω αν σε ρωτησα τι σχολη θες? και αν θες πες μου και ποσο εισαι απο την προβλεψη του edu..ειμαστε και γειτονες σχεδον![]()
Χαχα ναι ρε φίλε όντως δεν τα έχουμε πει.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αντε have a good studyΧαχα ναι ρε φίλε όντως δεν τα έχουμε πει.Αγγλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης στοχεύω.
Είμαι 800 μόρια πάνω από την πρόβλεψη του edu.
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.