Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexandros S.
Νεοφερμένο μέλος

μα καλά δεν ενδιαφέρεται κανείς για ψυχολογία εδώ μέσα? μόνη μου την δήλωσα?
Γι'αυτήν,τι λέτε?![]()
Μπα....Για να έχει φτάσει 18 μάλλον δεν είσαι μόνη σου :-P .... Θεωρώ πως εννοείται πώς θα πέσει αλλά όχι όσο το παιδαγωγικό ας πούμε...αν έχεις 18+ να είσαι σίγουρη και με μάλλον 17.700 Πάντειο 17.500 Καποδιστριακό δεν πρέπει να αγχώνεσαι καθόλου...με 17000 είσαι ρέθυμνο ... Θα έπεφτε παραπάνω ώς υψηλόβαθμη αν δεν είχε τόση ζήτηση κ' δεν είχαμε την εγκατάλειψη των παιδαγωγικών!! Καλή επιτυχία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Πτώση 100 μορίων είναι λογική και αναμενόμενη. Ειδικά στις επαρχιακές σχολές θα είναι περισσότερο. Προφανώς εσύ αναφέρεσαι στη Νομική. Της βάζω ερωτηματικό για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουμε απτά στοιχεία για το τι πραγματικά δήλωσαν οι υποψήφιοι, στοιχείο που ουσιαστικά καθορίζει τις βάσεις. Λόγου χάριν ο περίγυρος μου δήλωσε κατά βάση Νομικές. Από γνωστό γνωστού ω γνωστέ μου δόθηκε η ίδια εικόνα. Όμως αυτά δεν αποτελούν αξιόπιστα στοιχεία για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει και αυτή, αλλά το πόσο άγνωστο.και επειτα εγω δν σου λεω για 1000 μορια για 100 κατι πως τ βλεπεις εσυ????για κομοτηνη μιλαω..
Μη βλέπεις τα στατιστικά των τελευταίων τεσσάρων ετών. Στο παρελθόν τα θετικά μαθήματα και η Έκθεση ψαλίδιζαν αρκετά τις βαθμολογίες και κατά συνέπεια τα μόρια. Αθήνα, Θεσσαλονίκη ως κεντρικές πόλεις πάντα ήταν στο Θεό, οπότε έμενε η Κομοτηνή. Επιπροσθέτως ήταν πολύ μακρυά και οι περισσότεροι τη δήλωναν με την προοπτική της μετεγγραφής. Φέτος κομμένα αυτά, οπότε αρκετοί προκειμένου να μείνουν εκτός Νομικής, τη δήλωσαν και θα πάνε χορεύοντας και τραγουδώντας εκεί.Και φέτος υπάρχουν χαμηλές βαθμολογίες, αρκετά χαμηλές σε σχέση με άλλα χρόνια (βλέπε αρχαία, 2,78% από 5-6% που κυμαινόταν συνήθως. Είναι μεγάλη πτώση αυτό και σε μάθημα βαρύτητας. Επίσης σε όλα τα μαθήματα πλην λογοτεχνίας υπήρξε πτώση στην κλίμακα 18-20).
Πάντως πιστεύω ότι η συγκεκριμένη νομική μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτη, καθώς Κομοτηνή έχουν δηλώσει πάρα πολλά άτομα που δεν πιάνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι μάλιστα αρκετούτσικα μόρια πιο κάτω. Δε νομίζω να ανέβει όμως, γύρω στο 18100 θα είναι το πιο πιθανό..

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Προκειμένου να σπουδάσει το τέκνο του Ιατρική, Πολυτεχνείο και Νομική, ο γονέας θα κάνει το σκατό του παξιμάδι.και παλι.....λογικα θα πεσει..αλλα εκτοσ αυτου πολλοι δεν εχουν πλεον την οικονομικη δυνατοτητα να πανε..για αυτο θα δηλωσουν σχολεσ αθηνασ..
Alexandros S.
Νεοφερμένο μέλος

Προκειμένου να σπουδάσει το τέκνο του Ιατρική, Πολυτεχνείο και Νομική, ο γονέας θα κάνει το σκατό του παξιμάδι.
Ισχύει απόλυτα!! Ελληνικά φαινόμενα αυτα...Για αυτές πουλάνε τ παντα ενώ αν περνάς φιλολογία επαρχία σ λέει: έλα μωρέ δεν έχουμε λεφτά για επαρχία τόσες σχολές έχει η Αθήνα (πρόσφατη εμπειρία)!
Προκειμένου να σπουδάσει το τέκνο του Ιατρική, Πολυτεχνείο και Νομική, ο γονέας θα κάνει το σκατό του παξιμάδι.
Ισχύει απόλυτα!! Ελληνικά φαινόμενα αυτα...Για αυτές πουλάνε τ παντα ενώ αν περνάς φιλολογία επαρχία σ λέει: έλα μωρέ δεν έχουμε λεφτά για επαρχία τόσες σχολές έχει η Αθήνα (πρόσφατη προσωπική εμπειρία)!
g-angie
Νεοφερμένο μέλος

Nέες εκτιμήσεις ομάδας EDU4U: ..η τελευταία σε μόρια Φαρμακευτική Πατρών κάπου κοντά στα 18250 μόρια!! (τα θαυμαστικά δικά μου..) Δες εδώ το link https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=1690τιποτα για φαρμακευτικηηη?>
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Αν οντως η Ιατρικη παει οσο λενε ακομα και εγω που απο την αρχη ελεγαν οτι θα ειναι γυρω στα 18500 και με εκραζαν πολυ θα εκπλαγω εντελως!! ελπιζω και στις σχολες που με ενδιαφερουν η προβλεψη τους να ειναι χαμηλωμενη(ξερω δεν θα ειναι η πραγματικη βαση αλλα πλεον ειναι μια αρκετα επεξεργασμενη μελετη αρα και μια καλη γνωμη) αλλα δυστυχως θα λειπω μεχρι το απογευμα απο το σπιτιιιιNέες εκτιμήσεις ομάδας EDU4U: ..η τελευταία σε μόρια Φαρμακευτική Πατρών κάπου κοντά στα 18250 μόρια!! (τα θαυμαστικά δικά μου..) Δες εδώ το link https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=1690
Guest 541500
Επισκέπτης

nikosx93
Νεοφερμένο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

Μπα....Για να έχει φτάσει 18 μάλλον δεν είσαι μόνη σου :-P .... Θεωρώ πως εννοείται πώς θα πέσει αλλά όχι όσο το παιδαγωγικό ας πούμε...αν έχεις 18+ να είσαι σίγουρη και με μάλλον 17.700 Πάντειο 17.500 Καποδιστριακό δεν πρέπει να αγχώνεσαι καθόλου...με 17000 είσαι ρέθυμνο ... Θα έπεφτε παραπάνω ώς υψηλόβαθμη αν δεν είχε τόση ζήτηση κ' δεν είχαμε την εγκατάλειψη των παιδαγωγικών!! Καλή επιτυχία
Eυχαριστώ ! Ναι σε κάποιο τμήμα περνάω απλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν την έχει αναφέρει κανείς

Alexandros S.
Νεοφερμένο μέλος

Eυχαριστώ ! Ναι σε κάποιο τμήμα περνάω απλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν την έχει αναφέρει κανείς![]()
Καλά αυτό είναι αλήθεια...Από την θεωρητική μόνο για την Νομική γίνεται λόγος εδώ στο αι σκουλ ειδικά αυτή της Θράκης που μ τοση συζήτηση που έχει γίνει την βλέπω 19999!! Ήμαρτον δηλαδή! Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει γίνει κουβέντα για παιδαγωγικά,ψυχολογίες και φιλολογίες στο φόρουμ...Περίεργο
selc
Δραστήριο μέλος

Καλά αυτό είναι αλήθεια...Από την θεωρητική μόνο για την Νομική γίνεται λόγος εδώ στο αι σκουλ ειδικά αυτή της Θράκης που μ τοση συζήτηση που έχει γίνει την βλέπω 19999!! Ήμαρτον δηλαδή! Εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει γίνει κουβέντα για παιδαγωγικά,ψυχολογίες και φιλολογίες στο φόρουμ...Περίεργο
νταξ δεν γίνεται μόνο στο αι σκούλ ! όλοι όσοι βγάζουν εκτιμήσεις ανα πεδίο μιλούν για νομική και για την πτώση των παιδαγωγικών...στα άλλα πεδία δεν ξέρω δεν κοιτάω καν

stelioslef
Νεοφερμένο μέλος

red span
Δραστήριο μέλος

Το Μηχανολογων Μηχανικων στον Βολο εχει 18.215 και στην Κοζανη 18.053,λετε χτυπαω κανενα απο τα δυο?
Φιλικα Χ

MissG
Νεοφερμένο μέλος

ant1637
Νεοφερμένο μέλος

Αν λαβεις υποψην σου τον αριθμο των αριστουχων στη θετικη που ειναι 60% κατω απο περσυ περιπου νομιζω πως οι εκτιμησεις του δεν θα απεχουν και πολυ απο την πραγματικοτηταπιστευετε οτι ο Κουτρούμπελης θα πέσει μέσα με τις νεες προβλέψεις του για το 3ο πεδίο ή όχι?

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιες ήταν οι περσινές τους εκτιμήσεις για τις βάσεις; Δεν μπορώ πλέον να τις βρω online.
red span
Δραστήριο μέλος

Χαλαρα,αλλα ειναι δυσκολη σχολη λιγοι την τελιωνουν πρπει να πορωθειςΛέτε να πεσει το Μηχανικών Η/Υ Τηελεπικοινωνιων και Δικτυων στο Βολο 80 μόρια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.