Σίγουρα τα είδα, ναι. Και ξέρω κάτι παραπάνω από Στατιστική από ό,τι εσύ. Για αυτό διάβασε καλύτερα όσα γράφω. Και btw, δεν μπορεί να είναι λάθος οι 2 ή 3 βαθμολογητές που διορθώνουν ένα γραπτό και να είναι σωστός ο μαθητής. Τι λες;
Αν αποκαλείς κόμπλεξ την άποψη μου, που στηρίζεται σε μετρήσιμα δεδομένα και την λογική, δεν θα ήθελες να ξέρεις ποια απάντηση θα ταίριαζε σε σένα, ειλικρινά. Αν νομίζεις ότι έχω σκοπό να μειώσω κάποιον, να τον κάνω να νιώσει άσχημα, αν νομίζεις ότι είμαι κανένας μαλάκας που παίζει με τα παιδάκια της Γ' Λυκείου και το ευχαριστιέται, θα σου πρότεινα να δεις το πρώτο ποστ στο θεμα για τις συμβουλές στο μηχανογραφικό. Δες ποιος το έγραψε, πόσες θετικές έχει, και τι λέει αυτό το θέμα. Και μετά έλα και πες μου αν είμαι κομπλεξικός μαλάκας ή τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το ποστ. Σε παρακαλώ πολύ όμως, να το κάνεις.
Το παραλείπω γιατί κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα τι έγινε τις άλλες χρονιές, κάθε χρονιά είναι μια καινούργια διαδικασία από την αρχή. Αλλιώς, θα έβαζαν κάθε χρόνο τα ίδια θέματα.