fockos
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω αν έχετε ξανακούσει κάτι ανάλογο αλλά οφείλω να το πω; συμμαθήτριά μου πήρε από τον ένα βαθμολογητή ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 100%...Από τον άλλο 90%,οπότε γλίτωσε την αναβαθμολόγηση, που σίγουρα θα την έριχνε!Εγώ τις απαντήσεις μου δεν τις έλεγξα μέχρι τέλους, αλλά πάνω κάτω πήρα αυτά που περίμενα, σε μερικά μαθήματα και παραπάνω!Επιπλέον, η ξαδέλφη μου που έχασε για 50 μόρια την Οδοντιατρική πέρυσι, ζήτησε να δει το γραπτό της σε Χημεία και Έκθεση γιατί είχε ανεξήγητες αποκλίσεις...Ο ένας διορθωτής στη Χημεία τις είχε πιάσει όλα τα Σ-Λ λάθος και ο άλλος ως σωστά...Τελικά ήταν όλα σωστα!!!Και χωρίς αυτές τις βλακείες θα ήταν ακριβώς εκεί που ήθελε(η Χημεία έχει συντελεστη...)
ι. Έπρεπε να πάρει τοθεμα δικαστικά αφού ήταν λάθος στα πολλαπλής τόσο τρανταχτο σίγουρα θα κέρδιζε την δική
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω αν έχετε ξανακούσει κάτι ανάλογο αλλά οφείλω να το πω; συμμαθήτριά μου πήρε από τον ένα βαθμολογητή ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 100%...Από τον άλλο 90%,οπότε γλίτωσε την αναβαθμολόγηση, που σίγουρα θα την έριχνε!Εγώ τις απαντήσεις μου δεν τις έλεγξα μέχρι τέλους, αλλά πάνω κάτω πήρα αυτά που περίμενα, σε μερικά μαθήματα και παραπάνω!Επιπλέον, η ξαδέλφη μου που έχασε για 50 μόρια την Οδοντιατρική πέρυσι, ζήτησε να δει το γραπτό της σε Χημεία και Έκθεση γιατί είχε ανεξήγητες αποκλίσεις...Ο ένας διορθωτής στη Χημεία τις είχε πιάσει όλα τα Σ-Λ λάθος και ο άλλος ως σωστά...Τελικά ήταν όλα σωστα!!!Και χωρίς αυτές τις βλακείες θα ήταν ακριβώς εκεί που ήθελε(η Χημεία έχει συντελεστη...)
εμένα στην λογοτεχνία ο 1ος έβαλε 92, ο 2ος 69 και ο 3ος 80.. τελικά πήρα 17,2.. πάντως γενικότερα στη λογοτεχνία συμβαίνει να υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις, όπως και στην έκθεση, αν και έκθεση εγώ δεν είχα απόκλιση: ο 1ος 89, ο 2ος 86 και τελικά πήρα 17,5.. ιστορία, όμως, που ήξερα ότι πάτωσα, γιατί είχα πάθει κρίση πανικού και δε θυμόμουν κυριολεκτικά ούτε τ' όνομά μου, ο 1ος μου 'βαλε 72 και οι άλλοι 2 54 και τελικά πήρα 12,6... πραγματικά στη λογοτεχνία δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος βαθμολογητής έκανε το λάθος, αλλά στην ιστορία ο 1ος βαθμολογητής πρέπει να ήταν τύφλα στο ποτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

ι. Έπρεπε να πάρει τοθεμα δικαστικά αφού ήταν λάθος στα πολλαπλής τόσο τρανταχτο σίγουρα θα κέρδιζε την δική
Εκτός και αν έγραψε στα Σ-Λ όχι ολόκληρη τη λέξη αλλά τα αρχικά...τυπικά πρέπει να κοπούν όλα τα μόρια, αν και το βρίσκω μεγάλη βλακεία...
olgajour1993
Νεοφερμένο μέλος

ippolyth
Νεοφερμένο μέλος

Για να ξέρετε αν βρεθειτε που το απευχομαι σε αναλογη κατασταση και τη δικη να κερδιζε τα μορια παρεμεναν ως ειχαν οποτε και ο αποκλεισμος απ τη σχολη...ο νομος και παλι προστατευει το κρατος...η αιτια; αν ολοι το εκαναν αυτο Σεπτεμβρη μηνα θα επρεπε να αλλαζουν βασεις σχολων και να γινουν μετακινησεις μαθητων, με αποτελεσμα αλλαλουμ ανευ προηγουμενου...Εκτός και αν έγραψε στα Σ-Λ όχι ολόκληρη τη λέξη αλλά τα αρχικά...τυπικά πρέπει να κοπούν όλα τα μόρια, αν και το βρίσκω μεγάλη βλακεία...
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

ειμαι 173 πανω απο ημμυ απθ..λετε να ανεβει??
ούτε με σφαίρες.

Καλή σταδιοδρομία
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Πολυ η λιγο?
για σχολή της Αθήνας ειδικά, είναι πάρα πολύ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εννοειται πως δεν θα ανεβει..ειμαι 173 πανω απο ημμυ απθ..λετε να ανεβει??
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

Οι υψηλόβαθμες σχολές του 2ου και του 4ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή οι Φυσικομαθηματικές σχολές, η Πληροφορική και οι Πολυτεχνικές, αναμένεται να χαμηλώσουν εφέτος τις βάσεις εισαγωγής τους....
Επίσης πτώση των βάσεων θα έχουν οι σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή οι Ιατρικές και Οδοντιατρικές σχολές και τις Φαρμακευτικές, καθώς και οι Παιδαγωγικές και Νομικές σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου.
Βάσεις 2011 Εκτιμήσεις:
1. Πτώση στα περιζήτητα και υψηλόβαθµα τµήµατα του 2ου και 4ου Επιστηµονικού Πεδίου. Ταπρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αναµένεται πτώση της τάξης των 50–200 µορίων.
2. Πτώση των βάσεων των περιζήτητων και υψηλόβαθµων τµηµάτων του 3ου Επιστηµονικού Πεδίου από 30 έως 100 µόρια κατά µέσο όρο.
3. Πιθανή άνοδοςστα ξενόγλωσσα Τµήµατα Γαλλικής, Γερµανικής, Ιταλικής και Ισπανικής Φιλολογίας. Παρ’ όλο που δεν έχουµε αποτελέσµατα από βαθµολογίες στα ειδικά µαθήµατα, η µείωση των θέσεων σπρώχνει τις βάσεις ανοδικά.
4. ∆εν θα έχουµε ενιαία κατεύθυνση των βάσεων εισαγωγής ούτε ανάµεσα στα Επιστηµονικά Πεδία ούτε καν ανάµεσα στις σχολές των ίδιων επιστηµονικών πεδίων. Η ανισόµετρη ανάπτυξη των επιδόσεων, όπως καταγράφεται στις διάφορες βαθµολογικές κλίµακες τηςΘεωρητικής, της Θετικής και τηςΤεχνολογικής Κατεύθυνσης οδηγούν τις βάσεις εισαγωγής σε διαµετρικά αντίθετες κατευθύνσεις. Σε αυτό ωθεί και η µείωση των θέσεων εισαγωγής στα χαµηλόβαθµα ΤΕΙ, η οποία µε τη σειρά της προλειαίνει το έδαφος για άνοδο των εισαγωγικών βάσεων εισαγωγής στα ΤΕΙ.
5. Και φέτος θαέχουµε εισαγωγή σε αρκετές σχολές κυρίως των ΤΕΙ µε βαθµολογίες κάτω από τη βάση, ωστόσο, αυτές θα είναι αρκετά λιγότερες από πέρσι και θα αφορούν βεβαίως πολύ λιγότερους υποψήφιους. Το 2010 υπήρχαν 128 Τµήµατα ΤΕΙ µε βάση κάτω από 10.000 µόρια εκ των οποίων 46 τµήµατα µε βάση µικρότερη από 5.000 µόρια. Φέτος, θα υπάρξει άνοδος, αφού έχουµε µείωση των θέσεων σε αυτά τα τµήµατα.
Επίσης στις αρχές του σχολικού έτους 2009-2010 το υπουργείο τροποποίησε τον νόµο εισαγωγής και όρισε ότι δικαίωµα εισαγωγής επί των θέσεων 10% θα έχουν µόνον οι απόφοιτοι των δύο τελευταίων ετών. Στην περίπτωση αυτή όµως το υπουργείο δεν υπολόγισε ότι το ποσοστό 10% ήταν τεράστιο για τους αποφοίτους που είχαν το δικαίωµα να υποβάλουν αίτηση και γι’ αυτόν τον λόγο εµφανίστηκαν τεράστιες αποκλίσεις στις βάσεις των εισακτέων του 2010 σε ποσοστό 10% και 90% αντίστοιχα στις σχολές µε µεγάλη ζήτηση.
Ενδεικτικά είναι τα ακόλουθα παραδείγµατα:
Τµήµα Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστήµιο Πειραιά 10%: 12.513 / 90%: 17.394 µόρια Γεωλογικό Πανεπιστήµιο Αθήνας 10%: 11.396 / 90%: 15.347 µόρια Μαθηµατικό Σάµου 10%: 6.310 / 90%: 15.067 µόρια Ξαφνικά το ΥΠ∆ΒΜΘ µόλις λίγες ηµέρες πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2011, ανακοινώνει µια σειρά µέτρων για την πρόσβαση στα ΑΕΙ -ΤΕΙ που φέρνουν τα πάνω κάτω, καταργώντας αυθαίρετα, µεταξύ των άλλων,και τη δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας µε την υποβολή αίτησης σε ποσοστό 10% για τους φετινούς υποψηφίους των ΑΕΙ – ΤΕΙ.

πηγή
kiki1993
Νεοφερμένο μέλος

cherryblossom
Νεοφερμένο μέλος

στην περιφερεια ακουγεται οτι θα υπαρξει μεγαλυτερη πτώση...μακαρι παναγια μου....
Έτσι λέγεται,αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι να κατατεθούν τα μηχανογραφικά.Τι σχολή θες;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ξαφνικά το ΥΠ∆ΒΜΘ µόλις λίγες ηµέρες πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2011, ανακοινώνει µια σειρά µέτρων για την πρόσβαση στα ΑΕΙ -ΤΕΙ που φέρνουν τα πάνω κάτω, καταργώντας αυθαίρετα, µεταξύ των άλλων,και τη δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας µε την υποβολή αίτησης σε ποσοστό 10% για τους φετινούς υποψηφίους των ΑΕΙ – ΤΕΙ.
Αυτο με μπερδεψε... Δλδ δεν θα υπαρξει το 10% για οσα παιδια δωσανε φετος πανελληνιες; Η επιρεαζει κατι στις βασεις του 10% για φετος;
kiki1993
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι λέγεται,αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι να κατατεθούν τα μηχανογραφικά.Τι σχολή θες;![]()
θελω πολυτεχνειο χανιων στο τμήμα μηχανικων παραγωγής και διοίκησης το οποίο ειναι 100 μόρια πανω απο τα δικά μου...μακαρι να πέσει 100 μορια!!!

Guest 515609
Επισκέπτης

Για Γιαννενα?για σχολή της Αθήνας ειδικά, είναι πάρα πολύ
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Για Γιαννενα?
τι να σου πω, δεν ξέρω, θα σε γελάσω
TNS
Νεοφερμένο μέλος

ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος

vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω πολυτεχνειο χανιων στο τμήμα μηχανικων παραγωγής και διοίκησης το οποίο ειναι 100 μόρια πανω απο τα δικά μου...μακαρι να πέσει 100 μορια!!!![]()
Έχεις περάσει ήδη...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.