δεν καταλαβαινω και πολυ απο νομικα...μονο τον αριθμο πρωτοκολλου αναγνωριζω...
λεει ομως:σε απαντηση του ανωτερου σχετικου εγγραφου,σχετικα με υποβληθεισα,απο το κεπ πολυτεχνειουπολης,προταση ενταξης διαδικασιας στα
διαδικασιας στα κεπ με θεμα:βεβαιωση Διαγραφης απο αει/τει με σκοπο τη μετεγγραφη του σε αλλο ,σας γνωριζουμε οτι:
συμφωνα με την αριθ.44840/ΣΤ5/5-5-2006 κοινη υπουργικη αποφαση των υπουργων εσωτερικων,δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης και θρησκευματων(ΦΕΚ587/8/10-5-2006),αρθ.1,παρ.15,περ.ια και παρ.16,περ. ι προβλεπεται,οι εν λογω βεβαιωσεις διαφραφης σπουδαστων αει και τει,να αναζητουνται αυτεπαγγελτως απο την καθ υλην αρμοδια ,για την εκδοση της τελικης διοικητικης πραξης,υπηρεσια.
....αυτο μου το εδωσαν στο κεπ.πριν παω πηρα το τμημα που περασα και μου ειπε η γραμματεας οτι το υπουργειο δεν εχει στειλει καποια εγκυκλιο...και μου ειπε να παρω την δευτερα τηλεφωνο οποτε δεν ρωτησα για τη διαγραφη.μινερβα,εσυ πηρεσ τηλ.στο τμημα φιλολ.σου ειπε κανεις τιποτα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.