Καλησπέρα. Την προηγούμενη χρονιά είχα γραφτεί στη σχολή επιτυχίας και φέτος με πανελλήνιες πέρασα σε μια νέα σχολή. Έκανα την ηλεκτρονική εγγραφή μέσω eregister και δήλωσα την περσινή σχολή ώστε να με διαγράψουν. Αναφέρεται το εξής:''Σε κάθε Ίδρυμα Σχολή ή Τμήμα αποστέλλεται από το ΥΠΠΕΘ πίνακας επιτυχόντων ανά Σχολή και Τμήμα που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της κεντρικής εφαρμογής του ΥΠΠΕΘ. Επίσης αποστέλλεται πίνακας των ήδη εγγεγραμμένων από προηγούμενο έτος που έχουν αιτηθεί μέσω της ίδιας εφαρμογής, να διαγραφούν από το Τμήμα ή τη Σχολή του Ιδρύματος, για να εγγραφούν σε αντίστοιχο νέο.
Υποψήφιος αίτησης εγγραφής δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα Σχολή ή στο Τμήμα εισαγωγής του, αν προηγουμένως δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής, την οποία έχει αιτηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, από την Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος και δεν αποσταλεί από το Τμήμα ή τη Σχολή η βεβαίωση διαγραφής και όλα τα σχετικά στοιχεία του στο νέο Τμήμα ή Σχολή επιτυχίας.''
Και έχω την εξής απορία. Εγώ είμαι καλυμμένος μέσω της αίτησης που κατέθεσα; Αν η περσινή σχολή αργήσει να στείλει το έντυπο διαγραφής στη νέα σχολή κινδυνεύω να χάσω την ημερομηνία εγγραφών 12 Σεπτεμβρίου και να μην εγγραφώ στη σχολή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.