Εγγραφές πρωτοετών

Πάει και η εγγραφή. :D

Μπορώ πλέον να πληρώνω μισό εισιτήριο ως φοιτήτρια. YEAH! :clapup:

Πρέπει να είμαστε η μόνη σχολή που απαιτεί ιατρικές εξετάσεις. :mpinelik:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω παιδες. Η υπευθυνη δηλωση ειναι μια απλη δηλωση που μπορω να εκτυπωσω απο τον υπολογιστη, εστι; "Εγω ο ταδε δηλωνω οτι μπλα μπλα μπλα" και υπογραφη στο τελος, σωστα;
την υπευθυνη δηλωση θα στην δωσουν εκει να την συμπληρωσεις! https://www.teiath.gr/userfiles/studentserv/documents/ypeu8ini_dilwsi.jpg
επισης στο προς που εχει να συμπληρωσετε αν δεν ειναι συμπληρωμενο γραφετε προς γραμματεια ταδε τμηματος και στο δηλωνω οτι : οτι δεν ειμαι εγγεγραμμένος σε αλλο τμημα (ή κατι τετοιο).Πολυ πιθανο να ειναι συμπληρωμενα το προς και ο λογος που κανετε την δηλωση!
Την υπεύθυνη δήλωση μας τη δίνουν εκεί ή την γράφουμε εμείς;:confused:
σας την δινουν!
Tη δήλωση εκεί δεν μας τη δίνουν;;;

Θα πάτε με γονείς ή μόνοι; :P

με ολο το σοι! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάει και η εγγραφή. :D

Μπορώ πλέον να πληρώνω μισό εισιτήριο ως φοιτήτρια. YEAH! :clapup:

Πως? Πήρες πάσο? :hmm: Ή θα δείχνεις την βεβαίωση εγγραφής?

ναι οντως ηθελα και εγω να το ρωτησω αυτο...απαξ και γραφτουμε μπορουμε να δειχνουμε ταυτοτητα και βεβαιωση μεχρι να εκδωθει το πασο???

ναι ετσι ειχαν πει στην ανακοινωση για το φετινο πασο..οτι μεχρι να εκδοθει θα μπορουμε να δειχνουμε ενα χαρτι που θα μας δωσει λογικα η γραμματεια και θα κοβουμε φοιτητικο εισιτηριο

Μόνο εγώ δεν πήρα βεβαίωση εγγραφής?? Βασικά δεν μου είπαν τίποτα γι αυτό......

Μόνο εγώ δεν πήρα βεβαίωση εγγραφής?? Βασικά δεν μου είπαν τίποτα γι αυτό......

σε εμας εγραφε οτι το χαρτι αυτο πρεπει να το δωσουμε και σε στρατολογικο γραφειο νομιζω.....

Πως? Πήρες πάσο? :hmm: Ή θα δείχνεις την βεβαίωση εγγραφής?

Το τρίπτυχο μου είπαν να δείχνω. :D

:confused:λίγο πίσω μείνατε. xD

Λίγο το λες εσύ αυτό; Τελευταίοι στο βάθος είμαστε, ούτε που φαινόμαστε. :P

Εεεε??? Να τους πας την απόφαση του υπουργείου που λεει ότι από φέτος καταργούνται οι εξετάσεις!! Τί ηλίθιοι που υπάρχουν;

Χαιρετω...
Περασα Τηλεπικοινωνιακων Συστηματων και Δικτυων Τει Ναυπακτου...
Τι δικαιολογητικα χρειαζονται για την εγγραφη; ; ;

Τελευταία επεξεργασία:
ρε παιδια εγω σκεφτομαι να παω για εγγραφη στις 27 του μηνα .καλα ειναι;

ρε παιδια εγω σκεφτομαι να παω για εγγραφη στις 27 του μηνα .καλα ειναι;

Μπα αστο. εχει αναδρομο Ερμη στις 27 :P

https://www.phys.uoa.gr/
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19-9-2011
Οι εγγραφές των Νεοεισαχθέντων φοιτητών, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων στο Τμήμα Φυσικής, Ακαδ. Έτους 2011-2012, θα γίνουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 26-9-2011 και ώρα 9.00 π.μ., ακριβώς, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Έτσι γίνονται οι εγγραφές? Θα μπουκάρουμε όλοι μαζί μπουλούκι σε ένα αμφιθέατρο, θα συνωστισθούμε και θα γραφούμε? Έλεος!!!

imagesqtbnANd9GcTfEry5dxFu3e5U89PgS5L5Vz-1.jpg

Ε πόσους παίρνει η σχολή σου? Μήπως πήγαν και μερικοί ήδη...αν και θα ειστε λιγο σαν τα προβατα στο μαντρι όντως :)

Μη παραπονιεστε παντως. Εμας η σχολη δεν εχει βγαλει καν ανακοινωση.

Μπα αστο. εχει αναδρομο Ερμη στις 27 :P

σ' εμάς ξεκίνησαν οι εγγραφές ή μπα ?γιατί τέτοιες ώρες που ξυπνάω πού να πάρω τηλέφωνο στη γραμματεία?! θα 'χουν ήδη φάει μεσημεριανό και θα 'ναι και στο 7ο όνειρο μη σου πω!:P

Πρέπει να είμαστε η μόνη σχολή που απαιτεί ιατρικές εξετάσεις.
Σε μας στην ανακοίνωση γράφει:
Τονίζεται ότι, οι εισαχθέντες φοιτητές δεν υποχρεούνται να υποβληθούν σε ακτινολογικές, παθολογικές και δερματολογικές εξετάσεις.
Ε πόσους παίρνει η σχολή σου? Μήπως πήγαν και μερικοί ήδη...αν και θα ειστε λιγο σαν τα προβατα στο μαντρι όντως .
Οι "κανονικοί" είμαστε 185. Δεν θα έχει γραφτεί ως τότε κανένας. Θα πρέπει να μας ξεμπερδέψουν μέχρι τις 10 που καλούνε τις ειδικές κατηγορίες. Μπεεεεεεε....

imagesqtbnANd9GcQc6k4VL15kn9FDJvPjU5t7p9-1.jpg

Ε βασικά δεν είναι τίποτα η εγγραφή, ένα φάκελο με αιτήσεις συμπληρώνεις και τον δίνεις στη γραμματεία. Σ' εμάς πάντως μας δώσανε και το τρίπτυχο από τώρα ;)
Εσείς θα περιμένετε κανά 10ωρο αν σας δώσουν και το τρίπτυχο :P

Υ.Γ: Είμαι πλέον επίσημα φοιτητήςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω παει 2 φορες για εγγραφη και τισ 2 με εχουν στειλει σπιτι μου γιατι εκανε συνελευση η γραμματει :/: θα ξαναπαω αυριο και ελπιζω επιτελουσ να κανω την εγγραφη !!!

σ' εμάς ξεκίνησαν οι εγγραφές ή μπα ?γιατί τέτοιες ώρες που ξυπνάω πού να πάρω τηλέφωνο στη γραμματεία?! θα 'χουν ήδη φάει μεσημεριανό και θα 'ναι και στο 7ο όνειρο μη σου πω!:P

απ'οτι εμαθα ναι. δεν κοβω και το κεφαλι μου ομως.. :whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back