anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:13 Ο anestios έγραψε: #301 10-09-09 02:13 εκλεισα ραντεβου για τις δερματολογικες την δευτερα στον ευαγγελισμο.για παθολογο το πιο νωρις που βρηκα ηταν στις 24 του μηνα.τωρα για τις ακτινογραφιες μου ειπαν στο τηλ οτι στο νοσοκομειο σωτηρια δεν χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου.ειναι καθε μερα 8.30 με 13.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Ο Al.Nik έγραψε: #302 10-09-09 13:11 Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nomikarios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nomikarios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο Nomikarios: #303 10-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο Al.Nik έγραψε: #304 10-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nomikarios: σχολή? Click για ανάπτυξη... Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο grmako έγραψε: #305 10-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εκλεισα ραντεβου για τις δερματολογικες την δευτερα στον ευαγγελισμο.για παθολογο το πιο νωρις που βρηκα ηταν στις 24 του μηνα.τωρα για τις ακτινογραφιες μου ειπαν στο τηλ οτι στο νοσοκομειο σωτηρια δεν χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου.ειναι καθε μερα 8.30 με 13.30. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:11 Ο Al.Nik έγραψε: #302 10-09-09 13:11 Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nomikarios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nomikarios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο Nomikarios: #303 10-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο Al.Nik έγραψε: #304 10-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nomikarios: σχολή? Click για ανάπτυξη... Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο grmako έγραψε: #305 10-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nomikarios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nomikarios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 167 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Ο Nomikarios: #303 10-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο Al.Nik έγραψε: #304 10-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nomikarios: σχολή? Click για ανάπτυξη... Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο grmako έγραψε: #305 10-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... σχολή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο Al.Nik έγραψε: #304 10-09-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Nomikarios: σχολή? Click για ανάπτυξη... Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο grmako έγραψε: #305 10-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nomikarios: σχολή? Click για ανάπτυξη... Eίμαι στο τμήμα χημείας ... αλλά δεν νομίζω να βρω κάποιον συμφοιτητή να με ενημερώσει . Για αυτό το έθεσα και έτσι γενικά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο grmako έγραψε: #305 10-09-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Btw, το παπει θέλει απο δημόσιο νοσοκομείο τις εξετάσεις - άσχετα που δε το λέει στην ανακοίνωση . Πήρα στη γραμματεία σήμερα και ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η marion1 έγραψε: #306 10-09-09 14:30 Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:44 Ο kotsos έγραψε: #307 10-09-09 14:44 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marion1: Βλέπω στα σαιτ ορισμένων σχολών ανακοίνωση ότι οι εγγραφές θα γίνονται μονο ΜΙΑ μέρα κι όχι και τις 15. Επειδή προφανώς αυτοί βαριούνται. Εγώ πήρα τηλ στη σχολή που πέρασα και μου ειπαν ότι θα βγαλουν ανακοινωση στις 16 για το τι χρειαζεται και πότε θα γίνουν οι εγγραφές. Έχω να κανω και ταξιδι για να πάω, αν μου πουν δηλ. στις 16 ότι οι εγγραφες γινονται μονο στις 17, τι θα κάνω; Click για ανάπτυξη... δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rock_Sugar Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 176 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:11 Η Rock_Sugar: #308 10-09-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από grmako: Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο πριν καμια βδομάδα και μούπαν ότι δν υπάρχει πρόβλημα νάνε και απο ιδιώτη γιατρό...οπότε πήγα και τις έβγαλα ολες τσακ-μπαμ... Ομως λόγω του ποστ σου τουσ πήρα σήμερα τηλ και μουπαν ότι τους δώθηκε εντολή να λένε απο δημόσιο νοσοκομείο και ότι είναι καλύτερο να παρεις τισ βεβαιώσεις απο το δημοσιο....αλλα και εγώ που πήγα και τις έβγαλα απο ιδιώτη λόγω δικιας τους μ@#%!ας θα της δεχτούν μου είπαν.... Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:13 Ο kotsos έγραψε: #309 10-09-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rock_Sugar: Ε βέβαια, γιατί δε μπορούν να βγάλουν μια σαφή ανακοίνωση. Όλες οι άλλες σχολές το διευκρινίζουν οτι θέλουν από ιδιωτικό ή από δημόσιο φορέα, το παπει λέει απλά εξετάσεις και μετά το απόλυτο κενό. Κι όταν τους είπα "γράψτε το στην ανακοίνωση να ξέρουμε" μου είπαν οτι το λέει. Εγώ επέμεινα κ μου λένε "Α ναι, έχετε δίκιο, θα το συμπληρώσουμε". Ακόμα να το συμπληρώσουν. Click για ανάπτυξη... να σαι σιγουρος οτι θα το συμπληρωσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marion1 Νεοφερμένο μέλος Η marion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:31 Η marion1 έγραψε: #310 10-09-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsos: δεν γινονται μονο μια μερα...αυτα με την αλφαβητικη σειρα ειναι για να μην πεσουν ολοι μαζεμενοι...οι εγγραφες ειναι απο 16 μεχρι 30...αν εχεις προβλημα και δεν μπορεις να πας στις 17 πχ δεν θα σου βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο...θα πας αλλη μερα... Click για ανάπτυξη... Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:54 Ο kotsos έγραψε: #311 10-09-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marion1: Δες όμως ενδεικτικά και αυτα: https://www.phil.uoa.gr/announcementsGeneral.html https://www.frl.uoa.gr/docs/annonces/2010/anakoinwsh_prwtoetwn_2009-2010.doc https://www.arch.uoa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27 Click για ανάπτυξη... ωχ εχεις δικιο...δεν ξερω τι παιζει με αυτο...τοσα πολλα αλλαξαν απο περισυ στις φετινες εγρραφες???αν και δεν νομιζω οτι αν δεν πας εκεινη την μερα μετα δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη...φαινεται απιθανο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Η anna_md έγραψε: #312 10-09-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Al.Nik: Mήπως ξέρει κανείς πότε εγγράφονται στο Καποδιστριακό (κάτι πιο συγκεκριμένο απο το 16/9-30/9)? Click για ανάπτυξη... https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Al.Nik Νεοφερμένο μέλος Ο Al.Nik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:00 Ο Al.Nik έγραψε: #313 10-09-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: https://www.chem.uoa.gr/Tmhma/anakoinwseis2009-10.htm Για τμημα χημειας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ! Σήμερα βγήκε η ανακοίνωση (παρεμπιπτόντως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios Εκκολαπτόμενο μέλος Ο anestios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 03:43 Ο anestios έγραψε: #314 11-09-09 03:43 εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω που τους εστειλα email στο παπει μου ειπαν οτι μπορω να φερω και απο ιδιωτη ιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ngel_aepp91 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Ο @ngel_aepp91: #315 11-09-09 12:23 Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω πήρα τηλ στην γραμματεία του παπει και μου είπαν ότι για πρώτη φορά φέτος θα δέχονται και απο ιδιώτες Ιατρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:23 Η woochoogirl: #316 11-09-09 13:23 Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό θα πει "η γραμματεία δεν ξέρει τι της γίνεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Η katerina nt: #317 11-09-09 18:30 ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια ξερει κανεις σας ποτε αρχιζουν οι εγγραφες στο τμημα φιλολογιας θεσσαλονικης κ πως μπορω να επικοινωνησω με τη γραμματεια?γτ στο site δε βρηκα καμια πληροφορια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο hale έγραψε: #318 11-09-09 18:37 Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε όλες τις σχολές οι εγγραφές είναι από 16-30 Σεπτεμβρίου! Για επικοινωνία κοίτα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grmako Νεοφερμένο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:47 Ο grmako έγραψε: #319 11-09-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina nt Νεοφερμένο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η katerina nt: #320 11-09-09 19:01 thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanks αλλα παιρνω τηλ κ δεν το σηκωνουν σε κανενα απ ολα οσα εχει...μηπως ξερεις ωρες λειτουργιας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.