Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Και αυτό με την δυσκολία στην μετεγγραφή που είπες που αναφερόταν γιατί με αγχωσεςΑααα καταλαβα..
Η φωτο που ζητα το πανεπιστημιο δεν εχει καμια σχεση με την ταυτοτητα ειναι για το αρχειο τους... δηλαδη εχει και καποια σχεση ως εξης:
Οταν εσυ δημιουργησεις την ταυτοτητα σου με την φωτο που σου αρεσει εκεινη την στιγμη και την στειλεις.... τοτε αυτη παει γραματεια για πιστοποιηση και μετα παει Βονταφον για εκτυπωση..
Η γραμματεια βλεπει την φωτο ταυτοτητας και την συγκρίνει με αυτη που εχεις στειλει πριν και εχει στο αρχειο της, ωστε να αναγνωρισει αν εισαι εσυ.
Μαλιστα μερικες γραμματείες λενε ....βαλτε στην ταυτοτητα ,αυτη την φωτο που μας στειλατε και εμας, χωρις να εξηγουν το γιατι.
Ε και λοιπον πρεπει να βαλω την ιδια ?
Οχι απαραίτητα ...αλλα μην στειλεις μια θεουσα και μετα στην ταυτοτητα μια emo..θα στην κοψουν

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Δεν θελω να αγχωνω.Και αυτό με την δυσκολία στην μετεγγραφή που είπες που αναφερόταν γιατί με αγχωσες![]()
Αυτο ειναι θεμα εμπειριας ...δεν μπορεις να το καταλαβεις τωρα.
Εσυ να καίγεσαι γιατι η εξεταστικη αρχιζει σε 2-3 μερες και η σχολη σου λεει φερε τα χαρτια να σε γραψω και βεβαιωση διαγραφης απο την παλια ... και εσυ μιλας με την παλια σχολη και λεει οκ, θελω ΥΔ και ταυτοτητα πισω με κουριερ... τι θα κανεις?
Εν παση περιπτωση ,εχω παραδειγματα αλλα ασε.
Ειδικα φετος αν κανεις τωρα αιτηση πασο θα το παρεις τελος οκτωβριου μαζι με τα αποτελεσματα των μετεγγραφων.
Βασικα δεν ξερω και που θα εισαι διοτι δεν εχει και καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα τωρα ,γιατι μισο βγαζεις με την εγγραφη του υπουργειου ή την βεβαιωση σπουδων καβαλας..τουλαχιστον για αθηνα.
burningfire
Νεοφερμένο μέλος
Ο burningfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Και πόσο καιρό παίρνει συνήθως αφού κανείς αίτηση για να βγει το πάσο?
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Δηλαδή είναι αλλο πράγμα η εγγραφή που θα κάνω τώρα στην Γραματεια της Καβαλας και αλλο η ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Και ποτε κάνουμε ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Λένε ότι τα μαθήματα αρχίζουν 29/9. Εγώ δηλαδή από Κόρινθο στην Καβαλα θα πάω με ολόκληρο εισητηριο;Δεν θελω να αγχωνω.
Αυτο ειναι θεμα εμπειριας ...δεν μπορεις να το καταλαβεις τωρα.
Εσυ να καίγεσαι γιατι η εξεταστικη αρχιζει σε 2-3 μερες και η σχολη σου λεει φερε τα χαρτια να σε γραψω και βεβαιωση διαγραφης απο την παλια ... και εσυ μιλας με την παλια σχολη και λεει οκ, θελω ΥΔ και ταυτοτητα πισω με κουριερ... τι θα κανεις?
Εν παση περιπτωση ,εχω παραδειγματα αλλα ασε.
Ειδικα φετος αν κανεις τωρα αιτηση πασο θα το παρεις τελος οκτωβριου μαζι με τα αποτελεσματα των μετεγγραφων.
Βασικα δεν ξερω και που θα εισαι διοτι δεν εχει και καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα τωρα ,γιατι μισο βγαζεις με την εγγραφη του υπουργειου ή την βεβαιωση σπουδων καβαλας..τουλαχιστον για αθηνα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Για τωρα που θα πεσουν 50.000 αιτησεις ..ενα μηνα..την μεγαλη διαρκεια την εχει η εκτυπωση απο την βονταφον...η γραμματεια σε μια εβδομαδα εγκρινει.Και πόσο καιρό παίρνει συνήθως αφού κανείς αίτηση για να βγει το πάσο?
Αργοτερα 15-20 μερες
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Για ΓιαννεναΔηλαδή είναι αλλο πράγμα η εγγραφή που θα κάνω τώρα στην Γραματεια της Καβαλας και αλλο η ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Και ποτε κάνουμε ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Λένε ότι τα μαθήματα αρχίζουν 29/9. Εγώ δηλαδή από Κόρινθο στην Καβαλα θα πάω με ολόκληρο εισητηριο;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι ακριβως ....εγγραφη και πασο δυο διαφορετικα πραγματα και διαδικασιες.Δηλαδή είναι αλλο πράγμα η εγγραφή που θα κάνω τώρα στην Γραματεια της Καβαλας και αλλο η ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Και ποτε κάνουμε ακαδημαϊκή ταυτοτητα; Λένε ότι τα μαθήματα αρχίζουν 29/9. Εγώ δηλαδή από Κόρινθο στην Καβαλα θα πάω με ολόκληρο εισητηριο;
Ταυτοτητα οταν βγουν τα αποτελεσματα μετεγγραφων αποφασιζεις.
Αν την χασεις κανεις αμεσως με κωδικους καβαλλας
Αν την κερδισεις κανεις αμεσως μολις παρεις κωδικους της νεας σχολης.
Ενταξει ξερω καποια πραγματα αλλα και τι εισιτήριο βγαζουν οι κορινθιοι ???
Πηγαινε εκει με την βεβαιωση εγγραφης του υπαιθα και θα σου πουνε.
Δεν με πεφτει λογος αλλα στην καβαλλα τι πας να κανεις...? ωραια πολη δεν λεω, αλλα ?
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν θέλω μετεγραφη για Γιάννενα. Θα ήθελα να παρακολουθήσω λίγο το Χημικό Καβαλας.Μου έχουν πει καθηγητές μου ότι είναι αρκετά καλό τμήμα και να μην μπω σε διαδικασία μετεγγραφηςΝαι ακριβως ....εγγραφη και πασο δυο διαφορετικα πραγματα και διαδικασιες.
Δεν με πεφτει λογος αλλα στην καβαλλα τι πας να κανεις...? ωραια πολη δεν λεω, αλλα ?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Αααα... ωραια ..συμφωνω..αντε πήγαινε.Γιατί ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν θέλω μετεγραφη για Γιάννενα. Θα ήθελα να παρακολουθήσω λίγο το Χημικό Καβαλας.Μου έχουν πει καθηγητές μου ότι είναι αρκετά καλό τμήμα και να μην μπω σε διαδικασία μετεγγραφης
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Αληθεια συμφωνείς ή πλάκα κανεις;Αααα... ωραια ..συμφωνω..αντε πήγαινε.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Εγω πλακα με παιδι που ψάχνεται.... ? οχι καλη μου.. ποτε... η καβαλα ειναι πολυ καλη και θα σε καλωσορίσει... και τα γιαννενα καλα ειναι ...αλλα εχει ''υγρασια''.Αληθεια συμφωνείς ή πλάκα κανεις;
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή τώρα που θα κάνω εγγραφη στην Καβαλα θα μου στείλουν κάποιους κωδικούς που τι θα τους κάνω; Τους στέλνουν με mail με sms? Μου φαίνεται πολύπλοκη η διαδικασία…..Ναι ακριβως ....εγγραφη και πασο δυο διαφορετικα πραγματα και διαδικασιες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- maritina07
- Nek21
- Kafkinos
- abyssiniancat
- jellojina
- katia.m
- GIANCHRIS
- panosT436
- Corfu kitty
- Hased Babis
- sophieee
- engineer?
- XRY
- sakplat
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Hmmytheos
- FNC_Sophia
- aris65
- elinamav
- Vera
- Jauahahwiwisjs
- fortheloveofshizaya
- Scandal
- AggelikiGr
- mvas
- despoina.m
- tomftw
- thewitcher
- bobbos188
- katerina1980
- zoed
- Atrlef
- andreouk
- Neptune
- Leo komm
- Tery07
- gianikit
- Drscientist
- Eleanna89
- Devote
- Lennie
- elefther1ou_
- Entropy24
- mimis
- ang12_012
- Ilias__
- john_55
- Obi-Wan Kenobi
- doctoradrian
- Stekas2025
- MariaApo
- UnderGroundGr
- bibliofagos
- Mixalis!
- Searching
- rseven
- 5607
- Mistis tis erimou
- dfg345
- Isa
- plantbee
- trifasikodiavasma
- bigguy
- Panatha mono
- PANSOFOS
- str07
- Kate1914
- Efi10
- mathitisglykeiou
- Dkate
- soleilst
- Kwnam
- donpablo
- Indecisive2
- m.b.
- Lia 2006
- Giannis_19
- ioanna2007
- Fwteini69
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- Unboxholics
- tzoulio
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Ersa
- thecrazycretan
- mariapanagiotou
- vas2017
- panaman
- Lathy
- lalalalalalala
- Helen06
- Startx0
- Highlander
- GeorgeTheBoss
- blissele
- gaidouri
- anna_6
- Penny1903
- mariarina
- user110908
- mauro_koraki
- many of Filip
- csg
- nimbus
- Dina
- stamp
- Giannismsn
- mpimpika
- Lydiaaaaaaa
- F1L1PAS
- Golfin
- Anna1974
- Alf
- Geo20
- aneiko
- thomastam3
- Katerinakikii
- giannis06
- Ilovemycats27
- AdonisV
- acc/fin04
- andromaxh07
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.