FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη για άλλη μια φορά για την διευκρίνιση !Αυτην την Πατρινιά θα την βλέπω και στα όνειρα Μ...Όσο για τα 14 ευρώ κούριερ χαλάλι δεν θέλω να τους λείψει τίποτα.Ενα ενα τα λες ... θελουν και πασο... Ωραια με το Χαροκοπειο δεν εχεις θεμα δεν ζητανε διαγραφη.
Οποτε κανεις σημερα την ΥΔ...αυριο δευτερα πας το φακελακι στο κουριερ (14€ παρακαλω καλα να παθεις) και μετα στελνεις την ΥΔ και φωτο την αποδειξη κουριερ στην πατρινια και θα σου στειλει αμεσως το χαρτι.
Εγραψε και δυο λογια ..θελω να φυγεις με ψηλα το κεφαλι απο την πατρα.. δεν σου εκανε τιποτα αυτη .... ισα ισα που ανυσυχει για σενα..εσυ την εφτυσες
Το Χαροκοπειο εκτος απο τα χαστουκια που θελει..ανοιξε πλατφορμα φετος. Φυσικα δεν ζητα διαγραφή .
Οποτε εσυ κανε την εγγραφη σημερα και οταν ερθει το χαρτι απο πατρα το στελνεις με εμαιλ στην γραμματεια σου.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.781 μηνύματα.

Απαιχτη σοφια ..χαλαλι οι 7 φρεντοΕυχαριστώ πολύ Γιάννη για άλλη μια φορά για την διευκρίνιση !Αυτην την Πατρινιά θα την βλέπω και στα όνειρα Μ...Όσο για τα 14 ευρώ κούριερ χαλάλι δεν θέλω να τους λείψει τίποτα.
Στο φακελο θα γραψειςς παραλήπτη την γραμματεια της ταδε σχολης πανεπιστημιου πατρων ..και διεύθυνση... και τηλεφωνο... μην ταλαιπωρησεις τον ντελιβερα.
Και αποστολεα εσενα και τον αριθμο μητρωου σου
Hmmytheos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 36 μηνύματα.

Με τις εγγραφές στον Βολο , γνωρίζει κανείς τι γίνεται;. Μου έχει σταλθεί το μύνημα για την ανάκτηση του password αλλα δεν έχει έρθει καποιο email ή μύνημα για την δημιουργία ακαδημαικού λογαριασμού
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.781 μηνύματα.

Σοφια ..η πλατφορμα του χαροκοπειου δουλευει ..? μπηκες?Ευχαριστώ πολύ Γιάννη για άλλη μια φορά για την διευκρίνιση !Αυτην την Πατρινιά θα την βλέπω και στα όνειρα Μ...Όσο για τα 14 ευρώ κούριερ χαλάλι δεν θέλω να τους λείψει τίποτα.
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

Οκει μια χαρα σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια που προσφέρεις!Όσο για την πλατφόρμα του Χαροκοπιου δουλεύει μια χαρά, μόλις τώρα τελείωσα την αίτηση μου, απλά έβγαλε σφάλμα μόνο στο ανέβασμα φωτογραφιών επειδή ήθελε λιγότερη ανάλυση,Απαιχτη σοφια ..χαλαλι οι 7 φρεντο
Στο φακελο θα γραψειςς παραλήπτη την γραμματεια της ταδε σχολης πανεπιστημιου πατρων ..και διεύθυνση... και τηλεφωνο... μην ταλαιπωρησεις τον ντελιβερα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

δηλαδη ποση αναλυση της κανει?Οκει μια χαρα σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια που προσφέρεις!Όσο για την πλατφόρμα του Χαροκοπιου δουλεύει μια χαρά, μόλις τώρα τελείωσα την αίτηση μου, απλά έβγαλε σφάλμα μόνο στο ανέβασμα φωτογραφιών επειδή ήθελε λιγότερη ανάλυση,
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα φτιάχνω και το φάκελο για να τον έχω έτοιμο να τον στείλω αύριο, απλά στον αριθμό μητρώου βάζω τον ακαδημαϊκό μου ή του ΑΜΚΑ?Και στον αποστολέα πρέπει να βάλω Οδό και Διεύθυνση και τηλέφωνο ?Απαιχτη σοφια ..χαλαλι οι 7 φρεντο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτές που δέχεται είναι 1929x1440,το κάναμε με τον αδελφό μου μέσω CamsScannerδηλαδη ποση αναλυση της κανει?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

αρ μητρωου θελει η πατρα για διευκοληνση να σε βρει...το αμκα ειναι για τον γιατρο.Τώρα φτιάχνω και το φάκελο για να τον έχω έτοιμο να τον στείλω αύριο, απλά στον αριθμό μητρώου βάζω τον ακαδημαϊκό μου ή του ΑΜΚΑ?Και στον αποστολέα πρέπει να βάλω Οδό και Διεύθυνση και τηλέφωνο ?
Αυτές που δέχεται είναι 1929x1440,το κάναμε με τον αδελφό μου μέσω CamsScanner
ρε σοφια σε καλη μου για μπες τωρα στο χαροκοπειο να με πεις αν δουλευει ... εγω ποσο ασχημος ειμαι και δεν μπορω?
ρε σοφια...δεν δουλευω corel και photoshop..μεγεθος αρχειου δωσε μου
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος

Ωχ τωρα που το λες και εμενα δεν με αφηνει να το πατησω σαν να εχει κοκκαλωσει το κουμπι.Σε εμενα δουλεψε επειδη το εκανα γυρω στις 15:00-15:30.Μηπως επεσε ή φτιαχνουν τιποτα?αρ μητρωου θελει η πατρα για διευκοληνση να σε βρει...το αμκα ειναι για τον γιατρο.
ρε σοφια σε καλη μου για μπες τωρα στο χαροκοπειο να με πεις αν δουλευει ... εγω ποσο ασχημος ειμαι και δεν μπορω?
ρε σοφια...δεν δουλευω corel και photoshop..μεγεθος αρχειου δωσε μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 8 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 164 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Nek21
- XRY
- FNC_Sophia
- andreouk
- MariaApo
- Hased Babis
- psychoticwaltz
- Corfu kitty
- sakplat
- katerina1980
- ang12_012
- fortheloveofshizaya
- Tery07
- jellojina
- zoed
- Hmmytheos
- Ilias__
- tzoulio
- str07
- abyssiniancat
- aris65
- AggelikiGr
- Entropy24
- user13
- john_55
- sophieee
- UnderGroundGr
- thewitcher
- mariarina
- maritina07
- Kafkinos
- katia.m
- GIANCHRIS
- panosT436
- engineer?
- Sotiris 12
- elinamav
- Vera
- Jauahahwiwisjs
- Scandal
- mvas
- despoina.m
- tomftw
- bobbos188
- Atrlef
- Neptune
- Leo komm
- gianikit
- Drscientist
- Eleanna89
- Devote
- Lennie
- elefther1ou_
- mimis
- Obi-Wan Kenobi
- doctoradrian
- Stekas2025
- bibliofagos
- Mixalis!
- Searching
- rseven
- 5607
- Mistis tis erimou
- dfg345
- Isa
- plantbee
- trifasikodiavasma
- bigguy
- Panatha mono
- PANSOFOS
- Kate1914
- Efi10
- mathitisglykeiou
- Dkate
- soleilst
- Kwnam
- donpablo
- Indecisive2
- m.b.
- Lia 2006
- Giannis_19
- ioanna2007
- Fwteini69
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- Unboxholics
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Ersa
- thecrazycretan
- mariapanagiotou
- vas2017
- panaman
- Lathy
- lalalalalalala
- Helen06
- Startx0
- Highlander
- GeorgeTheBoss
- blissele
- gaidouri
- anna_6
- Penny1903
- user110908
- mauro_koraki
- many of Filip
- csg
- nimbus
- Dina
- stamp
- Giannismsn
- mpimpika
- Lydiaaaaaaa
- F1L1PAS
- Golfin
- Anna1974
- Alf
- Geo20
- aneiko
- thomastam3
- Katerinakikii
- giannis06
- Ilovemycats27
- AdonisV
- acc/fin04
- andromaxh07
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.