Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα.

Καλημέρα, το ΕΚΠΑ έστειλα πριν μία ώρα.
john_55
Νεοφερμένο μέλος
Ο john_55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Καλημέρα και από εμένα. Όσοι υπηρετούμε στις ένοπλες δυνάμεις και δικαιούμαστε μεταγραφή, αφού κάνουμε εγγραφή στη σχολή που περάσαμε, να κάνουμε και αίτηση για το φοιτητικό πάσο ή να πάρουμε πρώτα την μεταγραφή και να κάνουμε αίτηση για πάσο μετά. Ευχαριστώ.
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

Καλησπερα σε ολους!
Μου εστειλε παλι η Πατρα email 'Σε συνέχεια σχετικής αιτήσεως διαγραφής σας από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού παρακαλούμε όπως, αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν στο παρόν email, τα δικαιολογητικά που ζητούνται στο συνημμένο αρχείο, προκειμένου (κατόπιν ελέγχου) η Γραμματεία να σας αποστείλει το πιστοποιητικό διαγραφής σας. '
να αποστειλω το συντομοτερο δυνατον δηλαδη καποια δικαιολογητικα για διαγραφη, οπως για το Πασο και οτι δεν εχω τιποτα εκκρεμοτητες μεσω gov.gr. Τι να κανω, να το αγνοησω παλι για να κανει το χαροκοπειο την δουλεια του?
Μου εστειλε παλι η Πατρα email 'Σε συνέχεια σχετικής αιτήσεως διαγραφής σας από το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών στη σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού παρακαλούμε όπως, αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν στο παρόν email, τα δικαιολογητικά που ζητούνται στο συνημμένο αρχείο, προκειμένου (κατόπιν ελέγχου) η Γραμματεία να σας αποστείλει το πιστοποιητικό διαγραφής σας. '
να αποστειλω το συντομοτερο δυνατον δηλαδη καποια δικαιολογητικα για διαγραφη, οπως για το Πασο και οτι δεν εχω τιποτα εκκρεμοτητες μεσω gov.gr. Τι να κανω, να το αγνοησω παλι για να κανει το χαροκοπειο την δουλεια του?
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα.

Γιατί να μην κάνεις αυτά που λέει η Πάτρα;
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

Γιατι μου ειχαν πει οτι θα το κανει κανονικα το Χαροκοπειο και δεν θα ζητησει βεβαιωση διαγραφηςΓιατί να μην κάνεις αυτά που λέει η Πάτρα;
tomftw
Νεοφερμένο μέλος
Η tomftw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Πέρασα πληροφορική στην Καστοριά και έχω κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή. Τώρα περιμένω για το άλλο μισό της εγγραφής το οποίο είναι να στείλω τα δικαιολογητικά. Το πρόβλημα είναι ότι τόσες μέρες που περιμένω να να βγουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές δεν έχει αναρτηθεί τίποτα, ενώ στα άλλα πανεπιστήμια ήδη έχουν βγει οι ανακοινώσεις για εγγραφές και έχω αρχίσει να ανησυχώ λιγάκι. Πήρα τηλέφωνο στο Πανεπιστήμιο να ρωτήσω και μου είπαν να περιμένω να βγει ανακοίνωση. Έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν από εσάς αυτό?
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα!Πέρασα πληροφορική στην Καστοριά και έχω κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή. Τώρα περιμένω για το άλλο μισό της εγγραφής το οποίο είναι να στείλω τα δικαιολογητικά. Το πρόβλημα είναι ότι τόσες μέρες που περιμένω να να βγουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές δεν έχει αναρτηθεί τίποτα, ενώ στα άλλα πανεπιστήμια ήδη έχουν βγει οι ανακοινώσεις για εγγραφές και έχω αρχίσει να ανησυχώ λιγάκι. Πήρα τηλέφωνο στο Πανεπιστήμιο να ρωτήσω και μου είπαν να περιμένω να βγει ανακοίνωση. Έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν από εσάς αυτό?
Και εγω που εχω περασει σε αλλο πανεπιστημιο απο αυτο της Καστοριας, γινεται το ιδιο, δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα οποτε υποθετω ειτε το αργοτερο σημερα ειτε ισως την Δευτερα.Πολλα πανεπιστημια δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα ακομα οποτε δεν εισαι ο μονος
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 32 μηνύματα.

Ουτε και σε εμάς έχει βγει η ανακοίνωση. Όταν είχα πάρει την γραμματεία τηλέφωνο μου είχαν πει οτι τα στοιχεία των πρωτοετών και τις οδηγίες τα στέλνει το υπουργείο και οτι η ανακοίνωση θα βγει όταν τα πάρουν. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το υπουργείο δεν τα στέλνει μια και καλή σε όλους να τελειώνουμεΠέρασα πληροφορική στην Καστοριά και έχω κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή. Τώρα περιμένω για το άλλο μισό της εγγραφής το οποίο είναι να στείλω τα δικαιολογητικά. Το πρόβλημα είναι ότι τόσες μέρες που περιμένω να να βγουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές δεν έχει αναρτηθεί τίποτα, ενώ στα άλλα πανεπιστήμια ήδη έχουν βγει οι ανακοινώσεις για εγγραφές και έχω αρχίσει να ανησυχώ λιγάκι. Πήρα τηλέφωνο στο Πανεπιστήμιο να ρωτήσω και μου είπαν να περιμένω να βγει ανακοίνωση. Έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν από εσάς αυτό?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

σωσταΚαλημέρες! Γρήγορη ερώτηση...στην εγγραφή ζητάει μόνιμη κατοικία και προσωρινή κατοικία. Υποθέτω ότι η μόνιμη είναι το σπίτι πχ που μένει το παιδί στην Αθήνα και προσωρινή η κατοικία του φοιτητή πχ στην Πάτρα ή κάνω λάθος;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πρωτα μετεγγραφη..... και μετα πασο με κωδικους νεα σχοληςΚαλημέρα και από εμένα. Όσοι υπηρετούμε στις ένοπλες δυνάμεις και δικαιούμαστε μεταγραφή, αφού κάνουμε εγγραφή στη σχολή που περάσαμε, να κάνουμε και αίτηση για το φοιτητικό πάσο ή να πάρουμε πρώτα την μεταγραφή και να κάνουμε αίτηση για πάσο μετά. Ευχαριστώ.
μην την φοβασα την καστορια θα σε φροντισει γρηγορα οταν το πει.Πέρασα πληροφορική στην Καστοριά και έχω κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή. Τώρα περιμένω για το άλλο μισό της εγγραφής το οποίο είναι να στείλω τα δικαιολογητικά. Το πρόβλημα είναι ότι τόσες μέρες που περιμένω να να βγουν ανακοινώσεις για τις εγγραφές δεν έχει αναρτηθεί τίποτα, ενώ στα άλλα πανεπιστήμια ήδη έχουν βγει οι ανακοινώσεις για εγγραφές και έχω αρχίσει να ανησυχώ λιγάκι. Πήρα τηλέφωνο στο Πανεπιστήμιο να ρωτήσω και μου είπαν να περιμένω να βγει ανακοίνωση. Έχουν περάσει 5 μέρες και ακόμα τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν από εσάς αυτό?
euaakiii
Νεοφερμένο μέλος
Η euaakiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Διπαε ειναι?Παιδιά γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος?
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 11.020 μηνύματα.

Τα παιδια του 5% ειμαστε παραγκωνισμενοι στην ακρη. 

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οκ βαλε πριν απο το κινητο σου το +30Παιδιά γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος?
να μην ακουω τετοια θα σε πεταξω νερομπομπα.Τα παιδια του 5% ειμαστε παραγκωνισμενοι στην ακρη.![]()
Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 173 μηνύματα.

Ηρθε το sms.... 

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 11.020 μηνύματα.

Γιατί;;να μην ακουω τετοια θα σε πεταξω νερομπομπα.

XRY
Νεοφερμένο μέλος
Η XRY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΔΠΘ. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Παιδιά καλησπέρα!!! Για ΔΠΘ Αλεξανδρούπολη, έχει έρθει σε κάποιον SMS με κωδικούς;
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε ..νωρις δεν ειναι για κωδικους ..?χτες ανοιξε η πλατφορμα... να δουν τι εστειλες και μετα να δημιουργησουν κωδικους.Παιδιά καλησπέρα!!! Για ΔΠΘ Αλεξανδρούπολη, έχει έρθει σε κάποιον SMS με κωδικούς;
Ευχαριστώ πολύ!!!
εχουν εντολη μεχρι 22/9 να στειλουν
XRY
Νεοφερμένο μέλος
Η XRY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΔΠΘ. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ πολύ, Γιάννη!!!!!Ε ..νωρις δεν ειναι για κωδικους ..?χτες ανοιξε η πλατφορμα... να δουν τι εστειλες και μετα να δημιουργησουν κωδικους.
εχουν εντολη μεχρι 22/9 να στειλουν
doctoradrian
Νεοφερμένο μέλος
Η doctoradrian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Άνοιξαν οι εγγραφές στο πανεπιστήμιο Πάτρας και ζητάνε ως δικαιολογητικά μόνο ταυτότητα και φωτογραφία. Έστειλα μέιλ στη γραμματεία να ρωτήσω αν χρειάζονται κάτι επιπλέον (αφού πέρσι ήμουν εγγεγραμμένη σε άλλη σχολή) αλλα δεν μου απάντησαν. Να υποβάλω κανονικά την αίτηση με τα δικαιολογητικά που λέει και αν θέλουν και κάτι άλλο θα με ενημερώσουν; Ή να περιμένω τη Δευτέρα που θα ανοίξει η γραμματεία και να τηλεφωνήσω;
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα.

Φίλε γιάννη το πιάσαμε αδιάβαστο το ΚΕΠ. Πήγα και με λέει θα χρειαστούμε Ε1, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης (βγαινει επιτοπου), και ταυτότητα. Της λεω Ε1 εχω μαζι. Εχετε μαζι;; Μόνο με ραντεβού γίνεται η διαδικασία οπότε από δευτέρα...Ενημερωση
Θα υπαρξουν σχολες που θα ζητησουν το αμκα σας τυπωμενο απο την ΗΔΙΚΑ.
Παλιοτερα ηταν απλη διαδικασια απο το σπιτι...τωρα το εχουν δυσκολεψει ως και να ειναι ανυπερβλητο.
Μπορει να σας βγαλει αυτη την εικονα.
View attachment 152319
Τον οποιο αριθμο ληξιαρχικής πραξης γεννησης δεν τον ξερετε.
Θα πατε στο κεπ με την ταυτοτητα σας, την γνωση του αφμ σας και το Ε1 των γονιων σας να το βγαλετε... και σε αντιγραφα.
Δοκιμαστε τωρα και πηγαινετε τωρα αν χρειαζεται...οι σχολες φετος θα εχουν συντομη διαρκεια υποβολης δικαιολογητικων εγγραφης.
Το ζητανε και τα λεωφορια να βγαλουν καρτα μισου φοιτητη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thewitcher
- mariarina
- maritina07
- Nek21
- Kafkinos
- abyssiniancat
- jellojina
- katia.m
- GIANCHRIS
- panosT436
- Corfu kitty
- Hased Babis
- sophieee
- engineer?
- XRY
- sakplat
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Hmmytheos
- FNC_Sophia
- aris65
- elinamav
- Vera
- Jauahahwiwisjs
- fortheloveofshizaya
- Scandal
- AggelikiGr
- mvas
- despoina.m
- tomftw
- bobbos188
- katerina1980
- zoed
- Atrlef
- andreouk
- Neptune
- Leo komm
- Tery07
- gianikit
- Drscientist
- Eleanna89
- Devote
- Lennie
- elefther1ou_
- Entropy24
- mimis
- ang12_012
- Ilias__
- john_55
- Obi-Wan Kenobi
- doctoradrian
- Stekas2025
- MariaApo
- UnderGroundGr
- bibliofagos
- Mixalis!
- Searching
- rseven
- 5607
- Mistis tis erimou
- dfg345
- Isa
- plantbee
- trifasikodiavasma
- bigguy
- Panatha mono
- PANSOFOS
- str07
- Kate1914
- Efi10
- mathitisglykeiou
- Dkate
- soleilst
- Kwnam
- donpablo
- Indecisive2
- m.b.
- Lia 2006
- Giannis_19
- ioanna2007
- Fwteini69
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- Unboxholics
- tzoulio
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Ersa
- thecrazycretan
- mariapanagiotou
- vas2017
- panaman
- Lathy
- lalalalalalala
- Helen06
- Startx0
- Highlander
- GeorgeTheBoss
- blissele
- gaidouri
- anna_6
- Penny1903
- user110908
- mauro_koraki
- many of Filip
- csg
- nimbus
- Dina
- stamp
- Giannismsn
- mpimpika
- Lydiaaaaaaa
- F1L1PAS
- Golfin
- Anna1974
- Alf
- Geo20
- aneiko
- thomastam3
- Katerinakikii
- giannis06
- Ilovemycats27
- AdonisV
- acc/fin04
- andromaxh07
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.