ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

Διαλεξες μαλακισμενο Κεπ...πηγαινε αλλουΦίλε γιάννη το πιάσαμε αδιάβαστο το ΚΕΠ. Πήγα και με λέει θα χρειαστούμε Ε1, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης (βγαινει επιτοπου), και ταυτότητα. Της λεω Ε1 εχω μαζι. Εχετε μαζι;; Μόνο με ραντεβού γίνεται η διαδικασία οπότε από δευτέρα...
Εγω ( δηλαδη τα παιδια που εστειλα ) στο Κεπ πειραια και στο Κεπ νεας μακρης τα εκαναν ολα και παρα πολλα και με χαμογελο και χωρις ραντευου... ναι Ε1 και ταυτοτητα ζητησαν για το αμκα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ασε την επικοινωνια ησυχη...αιτια ψαχνουν να σε χωσουν... μονο αυτα τα 2 που ζητα ..τελος....Άνοιξαν οι εγγραφές στο πανεπιστήμιο Πάτρας και ζητάνε ως δικαιολογητικά μόνο ταυτότητα και φωτογραφία. Έστειλα μέιλ στη γραμματεία να ρωτήσω αν χρειάζονται κάτι επιπλέον (αφού πέρσι ήμουν εγγεγραμμένη σε άλλη σχολή) αλλα δεν μου απάντησαν. Να υποβάλω κανονικά την αίτηση με τα δικαιολογητικά που λέει και αν θέλουν και κάτι άλλο θα με ενημερώσουν; Ή να περιμένω τη Δευτέρα που θα ανοίξει η γραμματεία και να τηλεφωνήσω;
Προσπαθούν να γινου τελειοι , μην τους το χαλας.
Για πες ..συνδεθηκες με το ΔΙΠΑΕ... μπορεσες και ανεβασες ολα τα χαρτια?Παιδιά γνωρίζει κανείς τι μπορεί να κάνω λάθος?
Η πλατφορμα τους ειναι για χαστουκια ( λογικο) εμενα μονο τα μισα ανεβαζει... τα αλλα λεει δεν μπορω να τα σωσω... που να μην σωσει.
Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

Παιδιά επειδή εγώ δεν έχω καταλάβει για να κάνω την εγγραφή στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πότε ανοίγει η πλατφόρμα;Για όσους πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παρέχεται υπηρεσία τηλεφωνικής ενημέρωσης στους πρωτοετείς για την εγγραφή.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.

ε πες καποια σχολη να το κοιταξουμε..δεν ειναι πειθαρχημενες τοσο ωστε να ανακοινωνουν ολες μαζιΠαιδιά επειδή εγώ δεν έχω καταλάβει για να κάνω την εγγραφή στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πότε ανοίγει η πλατφόρμα;
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 282 μηνύματα.

Για τους υποψήφιους για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου υπάρχει ενημερωτική σελίδα αποκλειστικά για τις εγγραφές.
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 71 μηνύματα.

Ξέρει κανείς κάτι για το ΠΑΔΑ ? Γιατί δεν έχουν βγάλει ανακοίνωση .
Ilias__
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 79 μηνύματα.

Δεν έχει ανοίξει ακόμα. Δες το βήμα 2ο.Παιδιά επειδή εγώ δεν έχω καταλάβει για να κάνω την εγγραφή στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πότε ανοίγει η πλατφόρμα;

Εισακτέοι Φοιτητές

burningfire
Νεοφερμένο μέλος
Ο burningfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Στην πλατφόρμα για το πάσο όταν πάρουμε κωδικούς θέλει φωτογραφία διαβατηρίου η και σε μέγεθος ταυτότητας δεν υπάρχει θέμα?
bobbos188
Νεοφερμένο μέλος
Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

Οποία φωτογραφία θες βάζεις δεν έχει κάποιο κριτήριοΣτην πλατφόρμα για το πάσο όταν πάρουμε κωδικούς θέλει φωτογραφία διαβατηρίου η και σε μέγεθος ταυτότητας δεν υπάρχει θέμα?
burningfire
Νεοφερμένο μέλος
Ο burningfire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Πατρών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύΟποία φωτογραφία θες βάζεις δεν έχει κάποιο κριτήριο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Η φωτο που θα βαλεις θα πρεπει να εχει τα εξης στοιχείαΣτην πλατφόρμα για το πάσο όταν πάρουμε κωδικούς θέλει φωτογραφία διαβατηρίου η και σε μέγεθος ταυτότητας δεν υπάρχει θέμα?
1) Mεγεθος διαβατηριου- ταυτοτητας
2) Κυριως να αρεσει σε εσενα
3) Να δειχνει καθαρα το προσωπο, λαιμο και λιγο απο ωμο ( λιγο γιατι στο πασο ειναι πολυ μικρη η εκτυπωση)
4) Οχι με γυαλιά ηλίου
5) Να ειναι έγχρωμη
6) Και κομμενη απο φωτο παρεας παιζει καλα.
7) Nα εχει μια ικανοποιητικη αναλυση αλλα κατω απο 1Mb
Jauahahwiwisjs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα. Για όσους αιτηθούν μετακίνηση σε άλλο πανεπιστήμιο, κάνουν τώρα την εγγραφή στο πανεπιστήμιο που πέρασαν ή όχι ;
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα.

Μπορώ να προχωρήσω, εφόσον έχω φτιάξει ιδρυματικό λογαριασμό, στην έκδοση της φοιτητικής ταυτότητας ως μαθήτρια που πέρασε με δεύτερη φορά πανελλήνιες στη νέα σχολή ή πρέπει πρώτα να παραδώσω το πάσο της προηγούμενης σχολής ( πού, πότε, πώς; ) και μετά να προχωρήσω στην έκδοση του νέου;
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Για να βγάλω passo για την φετινή σχολή μου πρέπει να παραδώσω κάπου το passo που είχα βγάλει πέρσι; Έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή στην πρώτη φάση των εγγραφών στο υπουργείο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οπωσδηποτε εγγραφη πληρη και ευλαβικα εκει που περασε..Καλησπέρα. Για όσους αιτηθούν μετακίνηση σε άλλο πανεπιστήμιο, κάνουν τώρα την εγγραφή στο πανεπιστήμιο που πέρασαν ή όχι ;
Το λεει και η λεξη ''μετακινηση''.. πας απο μια σχολη σε αλλη.
Nαι τωρα μπορεις να κανεις ακαδημαικη ταυτοτητα... αν και θα σε βρισει η γραμματεια σου (απο μεσα της) γιατι τωρα εχει δουλεια... την αιτηση της ταυτοτητας οπως ξερεις την ελεγχει η γραμματεια και μετα την στελνει αυτη στην vodafone για εκτυπωση.Μπορώ να προχωρήσω, εφόσον έχω φτιάξει ιδρυματικό λογαριασμό, στην έκδοση της φοιτητικής ταυτότητας ως μαθήτρια που πέρασε με δεύτερη φορά πανελλήνιες στη νέα σχολή ή πρέπει πρώτα να παραδώσω το πάσο της προηγούμενης σχολής ( πού, πότε, πώς; ) και μετά να προχωρήσω στην έκδοση του νέου;
Το παλιο σου πασο σου μενει ενθυμιο..αν και παρατυπως ενεργο ειναι.
Η πλατφορμα academic id θα στου επιτρεψει την εκδοση ταυτοτητας με κωδικους αλλης σχολης.
Οχι δεν κανεις τιποτα ...το παλιο πασο σου μενει ενθυμιο.Για να βγάλω passo για την φετινή σχολή μου πρέπει να παραδώσω κάπου το passo που είχα βγάλει πέρσι; Έκανα διαγραφή από την προηγούμενη σχολή στην πρώτη φάση των εγγραφών στο υπουργείο
Τωρα μπαινεις στην γνωστη πλατφρομα με κωδικους νεας σχολης και δημιουργεις τη νεα ταυτοτητα.
Δεν με αφορα αλλα ''ξυνομαι'' αν εχεις σκοπο για μετεγγραφη μην κανεις ταυτοτητα τωρα... θα σου ειναι εμποδιο πιθανον μετα στην διαγραφη.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος
Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 76 μηνύματα.

Αφού είναι υποχρεωτικό μαζί με την ταυτοτητα και τον ΑΜΚΑ να ανεβάσουμε και φωτογραφία. Δεν έχω κάνει ακόμη κατιΟπωσδηποτε εγγραφη πληρη και ευλαβικα εκει που περασε..
Το λεει και η λεξη ''μετακινηση''.. πας απο μια σχολη σε αλλη.
Nαι τωρα μπορεις να κανεις ακαδημαικη ταυτοτητα... αν και θα σε βρισει η γραμματεια σου (απο μεσα της) γιατι τωρα εχει δουλεια... την αιτηση της ταυτοτητας οπως ξερεις την ελεγχει η γραμματεια και μετα την στελνει αυτη στην vodafone για εκτυπωση.
Το παλιο σου πασο σου μενει ενθυμιο..αν και παρατυπως ενεργο ειναι.
Η πλατφορμα academic id θα στου επιτρεψει την εκδοση ταυτοτητας με κωδικους αλλης σχολης.
Οχι δεν κανεις τιποτα ...το παλιο πασο σου μενει ενθυμιο.
Τωρα μπαινεις στην γνωστη πλατφρομα με κωδικους νεας σχολης και δημιουργεις τη νεα ταυτοτητα.
Δεν με αφορα αλλα ''ξυνομαι'' αν εχεις σκοπο για μετεγγραφη μην κανεις ταυτοτητα τωρα... θα σου ειναι εμποδιο πιθανον μετα στην διαγραφη.
Δηλαδή μην κάνω εγγραφή στην γραμματεία; Διαφώτισε με pleaseΑφού είναι υποχρεωτικό μαζί με την ταυτοτητα και τον ΑΜΚΑ να ανεβάσουμε και φωτογραφία. Δεν έχω κάνει ακόμη κατι
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι δεν καταλαβαινω το νοημα της σκεψης σου.. μπορεις καπως διαφορετικα?Αφού είναι υποχρεωτικό μαζί με την ταυτοτητα και τον ΑΜΚΑ να ανεβάσουμε και φωτογραφία. Δεν έχω κάνει ακόμη κατι
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Ναι δεν καταλαβαινω το νοημα της σκεψης σου.. μπορεις
Δεν καταλαβα αυτό που μου είπες ότι μπορεί να με δυσκόλεψει σε περίπτωση μετεγγραφηςΝαι δεν καταλαβαινω το νοημα της σκεψης σου.. μπορεις καπως διαφορετικα?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Εννοεις πια θα ειναι η δυσκολια αν βγαλεις πασο παλιας σχολης.
Nek21
Νεοφερμένο μέλος

Έχω περάσει Χημικό Καβαλας . Για την εγγραφή μου ζητάει φωτογραφία . Πιθανολογώ για το passo. Σε περίπτωσης μετεγγραφής μου είπατε ότι αυτό ίσως με δυσκολέψει. Τι να κάνω; Να μην ανεβάσω φωτογραφία στα δικαιολογητικά που μου ζητάνε;Εννοεις πια θα ειναι η δυσκολια αν βγαλεις πασο παλιας σχολης.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Αααα καταλαβα..Έχω περάσει Χημικό Καβαλας . Για την εγγραφή μου ζητάει φωτογραφία . Πιθανολογώ για το passo. Σε περίπτωσης μετεγγραφής μου είπατε ότι αυτό ίσως με δυσκολέψει. Τι να κάνω; Να μην ανεβάσω φωτογραφία στα δικαιολογητικά που μου ζητάνε;
Η φωτο που ζητα το πανεπιστημιο δεν εχει καμια σχεση με την ταυτοτητα ειναι για το αρχειο τους... δηλαδη εχει και καποια σχεση ως εξης:
Οταν εσυ δημιουργησεις την ταυτοτητα σου με την φωτο που σου αρεσει εκεινη την στιγμη και την στειλεις.... τοτε αυτη παει γραματεια για πιστοποιηση και μετα παει Βονταφον για εκτυπωση..
Η γραμματεια βλεπει την φωτο ταυτοτητας και την συγκρίνει με αυτη που εχεις στειλει πριν και εχει στο αρχειο της, ωστε να αναγνωρισει αν εισαι εσυ.
Μαλιστα μερικες γραμματείες λενε ....βαλτε στην ταυτοτητα ,αυτη την φωτο που μας στειλατε και εμας, χωρις να εξηγουν το γιατι.
Ε και λοιπον πρεπει να βαλω την ιδια ?
Οχι απαραίτητα ...αλλα μην στειλεις μια θεουσα και μετα στην ταυτοτητα μια emo..θα στην κοψουν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thewitcher
- mariarina
- maritina07
- Nek21
- Kafkinos
- abyssiniancat
- jellojina
- katia.m
- GIANCHRIS
- panosT436
- Corfu kitty
- Hased Babis
- sophieee
- engineer?
- XRY
- sakplat
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- Hmmytheos
- FNC_Sophia
- aris65
- elinamav
- Vera
- Jauahahwiwisjs
- fortheloveofshizaya
- Scandal
- AggelikiGr
- mvas
- despoina.m
- tomftw
- bobbos188
- katerina1980
- zoed
- Atrlef
- andreouk
- Neptune
- Leo komm
- Tery07
- gianikit
- Drscientist
- Eleanna89
- Devote
- Lennie
- elefther1ou_
- Entropy24
- mimis
- ang12_012
- Ilias__
- john_55
- Obi-Wan Kenobi
- doctoradrian
- Stekas2025
- MariaApo
- UnderGroundGr
- bibliofagos
- Mixalis!
- Searching
- rseven
- 5607
- Mistis tis erimou
- dfg345
- Isa
- plantbee
- trifasikodiavasma
- bigguy
- Panatha mono
- PANSOFOS
- str07
- Kate1914
- Efi10
- mathitisglykeiou
- Dkate
- soleilst
- Kwnam
- donpablo
- Indecisive2
- m.b.
- Lia 2006
- Giannis_19
- ioanna2007
- Fwteini69
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- Unboxholics
- tzoulio
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Ersa
- thecrazycretan
- mariapanagiotou
- vas2017
- panaman
- Lathy
- lalalalalalala
- Helen06
- Startx0
- Highlander
- GeorgeTheBoss
- blissele
- gaidouri
- anna_6
- Penny1903
- user110908
- mauro_koraki
- many of Filip
- csg
- nimbus
- Dina
- stamp
- Giannismsn
- mpimpika
- Lydiaaaaaaa
- F1L1PAS
- Golfin
- Anna1974
- Alf
- Geo20
- aneiko
- thomastam3
- Katerinakikii
- giannis06
- Ilovemycats27
- AdonisV
- acc/fin04
- andromaxh07
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.