jellojina
Νεοφερμένο μέλος
Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο...
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.735 μηνύματα.

ΚαλημεραΓνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο...
Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο.
Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Λέτε το ΕΚΠΑ να ξεκινήσει την 2η φάση πριν τα Χριστούγεννα? Λολ
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφέςΚαλημερα
Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο.
Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.735 μηνύματα.

Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν.
Σοφια τι ειναι GTA6?
Σοφια τι ειναι GTA6?
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος.Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν.
Σοφια τι ειναι GTA6?
Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους.Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος.
Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η fortheloveofshizaya αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσειΤελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε.
View attachment 152499
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης.Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης.
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 143 μηνύματα.

Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.954 μηνύματα.

Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφεςΡε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα...
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναιΡε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα...
Kwnam
Νεοφερμένο μέλος
Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση .Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε.
View attachment 152499
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

για το παντειο ρωτας?Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση .
Kwnam
Νεοφερμένο μέλος
Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείουγια το παντειο ρωτας?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ε κατσε να το ξαναβρω.Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακουΝαι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου
1)
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές
Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University

2)
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026
Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University

3)
Συνημμένα
Kwnam
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη.Α
Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά;
Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου.
Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- soleilst
- Hased Babis
- Kafkinos
- sakplat
- abyssiniancat
- Scandal
- Vera
- jellojina
- ang12_012
- Kwnam
- fortheloveofshizaya
- Corfu kitty
- FNC_Sophia
- donpablo
- XRY
- Indecisive2
- Entropy24
- m.b.
- Tery07
- andreouk
- psychoticwaltz
- Drscientist
- zoed
- Hmmytheos
- Leo komm
- aris65
- sophieee
- AggelikiGr
- katerina1980
- Lennie
- UnderGroundGr
- gianikit
- Jauahahwiwisjs
- Lia 2006
- Giannis_19
- PANSOFOS
- Kate1914
- elinamav
- MariaApo
- ioanna2007
- Fwteini69
- bibliofagos
- tomftw
- rseven
- maritina07
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- Unboxholics
- tzoulio
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Dkate
- Ersa
- Efi10
- engineer?
- 5607
- Ilias__
- thecrazycretan
- GIANCHRIS
- mariapanagiotou
- vas2017
- panaman
- Lathy
- lalalalalalala
- bigguy
- Searching
- Helen06
- Startx0
- Highlander
- GeorgeTheBoss
- blissele
- gaidouri
- bobbos188
- Mixalis!
- anna_6
- Penny1903
- mariarina
- user110908
- mauro_koraki
- many of Filip
- csg
- nimbus
- Dina
- elefther1ou_
- thewitcher
- Obi-Wan Kenobi
- stamp
- Panatha mono
- Giannismsn
- mpimpika
- mvas
- Lydiaaaaaaa
- F1L1PAS
- Golfin
- Anna1974
- Alf
- Geo20
- aneiko
- thomastam3
- Katerinakikii
- giannis06
- Ilovemycats27
- AdonisV
- acc/fin04
- andromaxh07
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- Sotiris 12
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.