jellojina Νεοφερμένο μέλος Η Αντζελίνα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:27 Η jellojina: #61 10-09-25 10:27 Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #62 10-09-25 10:38 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:47 Η fortheloveofshizaya: #63 10-09-25 11:47 Λέτε το ΕΚΠΑ να ξεκινήσει την 2η φάση πριν τα Χριστούγεννα? Λολ FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:53 Η FNC_Sophia: #64 10-09-25 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. Click για ανάπτυξη... Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφές ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 10-09-25 11:58 Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:38 Ο ιωαννηs έγραψε: #62 10-09-25 10:38 Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:47 Η fortheloveofshizaya: #63 10-09-25 11:47 Λέτε το ΕΚΠΑ να ξεκινήσει την 2η φάση πριν τα Χριστούγεννα? Λολ FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:53 Η FNC_Sophia: #64 10-09-25 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. Click για ανάπτυξη... Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφές ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 10-09-25 11:58 Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jellojina: Γνωρίζει κανείς εάν έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση των εγγράφων στο ΕΛΜΕΠΑ; Από τότε που έληξε η προθεσμία για την πρώτη, κοιτάζω την ιστοσελίδα του και αυτή του τμήματός μου καθημερινά και ακόμα τίποτα. Έχω αγχωθεί λίγο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:47 Η fortheloveofshizaya: #63 10-09-25 11:47 Λέτε το ΕΚΠΑ να ξεκινήσει την 2η φάση πριν τα Χριστούγεννα? Λολ FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:53 Η FNC_Sophia: #64 10-09-25 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. Click για ανάπτυξη... Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφές ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 10-09-25 11:58 Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:53 Η FNC_Sophia: #64 10-09-25 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. Click για ανάπτυξη... Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφές ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 10-09-25 11:58 Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Καλημερα Μην ανησυχείς καλη μου ολα τα πανεπιστημια το ιδιο... η απαντηση που δινουν ειναι.... περιμενουμε τα στοιχεια εγγραφων απο το υπαιθ να ανακοινωσουμε.... Το Υπαιθ τα email του τα στελνει με πελαργο. Μονο το πανεπιστημιο κρητης ειναι μαγκας και τους εχει γραμμενους..εχει δωσει και κωδικους. Click για ανάπτυξη... Με τέτοιο Ρυθμό που κινούν τις 2ες φάσεις εγγράφων μου φαίνεται θα γεράσουμε μέχρι να βγουν.Θα έχουμε GTA6 πριν τις εγγραφές
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #65 10-09-25 11:58 Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
FNC_Sophia Νεοφερμένο μέλος Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:03 Η FNC_Sophia: #66 10-09-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οχι βρε παιδια..κουλ..ειναι θεμα ημερων.. μεχρι παρασκευη θα ανακοινωσουν. Σοφια τι ειναι GTA6? Click για ανάπτυξη... Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #67 10-09-25 12:06 Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FNC_Sophia: Το ελπίζω γιατί θα με φάει και εμένα το άγχος. Όσο για το GTA6 είναι το πολύ αναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι Grand theft auto που θα βγει τον Μάιο του 2026.Πιο γρήγορα παίζει να βγει αυτό Click για ανάπτυξη... Αααα..σορρυ δεν ξερω για GTA6 .....δεν ειμαι παιχνιδιαρης ουτε κλεφτρονι... μισω το κλεψιμο απο τιμιους ανθρωπους.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #68 10-09-25 12:52 Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:00 Η fortheloveofshizaya: #69 10-09-25 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #70 10-09-25 13:17 Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fortheloveofshizaya: Συγχαρητήρια στην Παντειο, κάποια στιγμή εύχομαι και το εκπα να ξυπνήσει Click για ανάπτυξη... Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης.
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:27 Η fortheloveofshizaya: #71 10-09-25 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7 Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Ναι συγχαρητηρια ..εγω δεν του τα δινω.. μονο 3 μερες προθεσμια και μετα καίγεσαι ?...οκ 2 χαρτια ειναι (ευγε) αλλα μονο 3 μερες? αυτο δεν ειναι σεβασμος..ειναι επιδειξη δυναμης. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα αυτό. Είναι όντως απαράδεκτο να δίνουν τόση μικρή προθεσμία. Δηλαδή αν δεν το δουν εγκαίρως τι θα γίνει? Δεν κάθονται όλοι πάνω από το σαιτ του πανεπιστημίου 24/7
Huener Εκκολαπτόμενο μέλος Η Huener δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:50 Η Huener έγραψε: #72 10-09-25 14:50 Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα...
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:53 Ο Guest 691153: #73 10-09-25 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... Φίλτατη η ιατρική εκπα δεν έχει λαβει ακομα τις ηλεκτρονικες εγγραφες
fortheloveofshizaya Νεοφερμένο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 15:11 Η fortheloveofshizaya: #74 10-09-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Huener: Ρε παιδιά υπάρχει σχολή του ΕΚΠΑ που έχει ξεκινήσει τη β' φάση εγγραφών; Γιατί η ιατρική ακόμη τίποτα... Click για ανάπτυξη... 2-3 απο την φιλοσοφική από ο,τι έχω δει αλλά γενικά ακόμα διακοπές είναι
Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:38 Η Kwnam έγραψε: #75 10-09-25 16:38 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Τελικα οι θεωρητικοι εχουν μυαλο... το παντειο ανακοινωσε. Click για ανάπτυξη... Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #76 10-09-25 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας? Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Πού το βρήκατε αυτό ; Γιατί στην ιστοσελίδα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση . Click για ανάπτυξη... για το παντειο ρωτας?
Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:40 Η Kwnam έγραψε: #77 10-09-25 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: για το παντειο ρωτας? Click για ανάπτυξη... Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 16:44 Ο ιωαννηs έγραψε: #78 10-09-25 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf Συνημμένα 1757511964140.png 88,7 KB · Εμφανίσεις: 55 Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CuriousBee Costpap iasonasiiii Vera Cocobolo GIANCHRIS Kafkinos mpimpika ang12_012 Jauahahwiwisjs giannis06 Nek21 Tery07 Penny1903 UnderGroundGr engineer? john_55 Bill Vr. MariaApo Linsanity fortheloveofshizaya FNC_Sophia Leo komm andreouk Drscientist gianikit elinamav sophieee Corfu kitty Geo20 kostis76 Eleanna89 Obi-Wan Kenobi Sotiris 12 aris65 Unboxholics Ilikntas Anna1974. Scandal Loustep sakplat Lennie katerina1980 abyssiniancat maritina07 Devote lalalalalalala F1L1PAS bobbos188 plantbee Msp1 AggelikiGr jellojina blissele Searching panosT436 PANSOFOS psychoticwaltz Ilias__ katia.m m.b. soleilst Dina ioanna2007 shuuu Efi10 zoed many of Filip Nar20 alexiuuu waakaq acc/fin04 Martheos Hmmytheos krys Indecisive2 skoyn rseven aneiko chrissie20 Mistis tis erimou mara.g NIKHNIKH Elvi Fwteini69 dfg345 Highlander Dr.Katalyst Giannis_19 mariarina Orfano Conne foxypup mvas Atrlef andromaxh07 Startx0 Kwnam Crrvrvvr 5607 violetta123 Neptune Dimitris2007 koykoyvagiaaa Entropy24 panaman Kate1914 giannhs2001 tzoulio str07 user13 thewitcher despoina.m tomftw elefther1ou_ mimis doctoradrian Stekas2025 bibliofagos Mixalis! Isa trifasikodiavasma bigguy Panatha mono mathitisglykeiou Dkate donpablo Lia 2006 st.krf antwnism7 redpointer Xryssa bouk0u Damaki friesnchocolate Ersa thecrazycretan mariapanagiotou vas2017 Lathy Helen06 GeorgeTheBoss gaidouri anna_6 user110908 csg nimbus stamp Giannismsn Lydiaaaaaaa Golfin Alf thomastam3 Katerinakikii Ilovemycats27 AdonisV Kzaro tan07 geneticist ANVNYMOS woasibe mark07 jYanniss Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... ε κατσε να το ξαναβρω. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Σεπτεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Ναι για την συγκεκριμένη ανακοίνωση του παντείου Click για ανάπτυξη... Ειναι στο τμημα πολιτικης επιστημης στις ανακοινωσεις προπτυχιακου 1) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - Προπτυχιακές Σπουδές Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 2) ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. DEPARTMENT OF POLITICAL SCIENCE AND HISTORY OF PANTEION UNIVERSITY - ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2025-2026 Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου, Department of Political Science and History of Panteion University polhist.panteion.gr 3) https://polhist.panteion.gr/images/Documents/pdf/Anakoinoseis/eggrafes_25-26.pdf
Kwnam Νεοφερμένο μέλος Η Kwnam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών Παντείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:45 Η Kwnam έγραψε: #79 10-09-25 17:45 Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 10 Σεπτεμβρίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 18:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #80 10-09-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται
Αρχική Δημοσίευση από Kwnam: Α Ευχαριστώ πολύ . Άρα αφορά το συγκεκριμένο τμήμα μόνο σωστά; Click για ανάπτυξη... Ε δε ξερω να σου πω... δεν εχω και ενδιαφερον για αλλη σχολη. Η Logo του χαρτιου επανω δε γραφει πολιτικη επιστημη...αλλα δεν εχω ψαξει και τα αλλα του παντειου. Ο σεναριο λεει οτι η πρυτανια δινει την κατεύθυνση και οι σχολες προσαρμοζονται ικανοποιητικα αλλα δεν ταυτίζονται