Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Flying Monarch: #81 15-09-08 15:13 εγώ θα δώσω ένα παλιό δικό μου και αν μου πουν κάτσε να σου κάνω μια αναπάντητη να έχεις τον αριθμό μου θα πω ότι μου τελείωσε η μπαταρία και είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο who έγραψε: #82 15-09-08 15:16 Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Ο Fosa έγραψε: #83 15-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από who: Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Click για ανάπτυξη... Κ αυτοί δε θα καταλάβουν ότι δν είναι κινητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:18 Ο who έγραψε: #84 15-09-08 15:18 Έχει και κανονικά κινητά ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Flying Monarch: #85 15-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ θα δώσω ένα παλιό δικό μου και αν μου πουν κάτσε να σου κάνω μια αναπάντητη να έχεις τον αριθμό μου θα πω ότι μου τελείωσε η μπαταρία και είναι κλειστό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:16 Ο who έγραψε: #82 15-09-08 15:16 Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Ο Fosa έγραψε: #83 15-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από who: Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Click για ανάπτυξη... Κ αυτοί δε θα καταλάβουν ότι δν είναι κινητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:18 Ο who έγραψε: #84 15-09-08 15:18 Έχει και κανονικά κινητά ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Flying Monarch: #85 15-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:17 Ο Fosa έγραψε: #83 15-09-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από who: Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Click για ανάπτυξη... Κ αυτοί δε θα καταλάβουν ότι δν είναι κινητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:18 Ο who έγραψε: #84 15-09-08 15:18 Έχει και κανονικά κινητά ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Flying Monarch: #85 15-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Δώστε τους κανένα ροζ τηλέφωνο, ανοίχτε μια αποιαδήποτε εφημερίδα στις τελευταίες σελίδες και δώστε τους ένα από εκεί Click για ανάπτυξη... Κ αυτοί δε θα καταλάβουν ότι δν είναι κινητό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:18 Ο who έγραψε: #84 15-09-08 15:18 Έχει και κανονικά κινητά ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Flying Monarch: #85 15-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει και κανονικά κινητά ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Flying Monarch: #85 15-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Έχει και κανονικά κινητά ρε Click για ανάπτυξη... χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:16 Ο who έγραψε: #86 15-09-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Flying Monarch: χουζου ενημερωμένο σε βρίσκω! Click για ανάπτυξη... Ωχ... μας πήραν χαμπάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:01 Ο PIL έγραψε: #87 16-09-08 02:01 Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τους τελειωσεις και την καρτα ή θα υπερχρεωσεις τη συνδεση ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #88 16-09-08 15:59 Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:05 Η Flying Monarch: #89 16-09-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Εχουν πολλη πλακα παιδια!Σημερα που πηγα απο την εισοδο την εξωτερικη της σχολης με περιμενανΚαλα κι εξυπηρετικα παιδια,δεν μπορω να πω...Τηλεφωνο δε ζητησαν και στην ουσια εκαναν τη δουλεια που επρεπε να κανουν οι ανικανοι της γραμματειαςΚαι ηταν και μια κουκλαραΑλλα,ενταξει,τηλεφωνα δε ζητησαν,μην ανησυχειτε Click για ανάπτυξη... αν υπάρχουν κούκλοι και κουκλάρες τότε μας συμφέρει να τους δίνουμε τα τηλέφωνά μας καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Ο demerlad έγραψε: #90 16-09-08 18:19 Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Ο PIL έγραψε: #91 16-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... Ακριβως!Αμα εισαι χαλαρος ετσι ειναιΒεβαια εγω θα χρειαστει να ξαναπαω μεθαυριο γιατι δεν ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου,αλλα θα πεσει και παλι γελιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:28 Η razorbladeDream: #92 16-09-08 18:28 Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως εμενα περσυ δεν με ενοχλησε κανενας απολυτως,δεν ξερω γιατι..γενικα τα διαφορα γινονται στην Αθηνα-Θεσσαλονικη πιο συχνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:28 Η Flying Monarch: #93 16-09-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Πηγα και εγω σημερα να γραφτω στα Γιαννενα...Τελικα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα...Απλα οταν συμπληρωνα τα χαρτια ειχα απο πανω μου ΔΑΠιτες ΠΑΣΠιτες ΕΑΑΚιτες κτλ και οτι ηθελα τους ρωταγα και μου απαντουσαν αμεσως...Μεχρι και στο ιατρειο με συνοδευσαν ... Στο τελος τους ειπα ενα ευχαριστω και οταν ζητησαν τηλ και τους ειπα οτι δε μπορω να τους το δωσω εξαφανιστηκαν ολοι Click για ανάπτυξη... τελικά στο ιατρείο τι σου έκαναν;είναι στις β' φοιτητικές εστίες όπως γράφουν οι οδηγίες;είχες βγάλει από πριν ακτινογραφία και τους την πήγες ή έβγαλες εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 365 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:41 Ο demerlad έγραψε: #94 16-09-08 20:41 Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ribo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:30 Ο ribo έγραψε: #95 17-09-08 18:30 βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα ηταν τοσο καλοι που εγω αισθανομαι ασχημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Orlando έγραψε: #96 18-09-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demerlad: Ακτινογραφια την ειχα παρει μαζι μου... Το ιατρειο ειναι εκει που λενε οι οδηγιες (δεν ειχα καταλαβει ενας φιλος μ με πηγε ) αλλα γινεται τσιπιτανας απο τον κοσμο...Πας μεσα κοιταζει ο αλλος εξωνυχιστικα την ακτινογραφια σου για 10 δευτερολεπτα () και σε ρωταει αν εχεις καποιο προβλημα υγειας...Λες οχι σου βαζει μια υπογραφη και εισαι οκ Click για ανάπτυξη... Βασικα απ'οτι ξερω δεν ειναι αναγκη να τους πας την ακτινογραφια,απλα τη γνωματευση οτι εισαι οκ. ----------------------------------------- Αν διαβασετε εδω https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40868&page=4 θα δειτε τι εγινε σημερα που πηγα να γραφτω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:55 Ο kotsos έγραψε: #97 20-09-08 22:55 καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:17 Ο ::Forg0tt3n::: #98 20-09-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marian Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kotsos: καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:21 Ο kotsos έγραψε: #99 20-09-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ::Forg0tt3n::: Αυτά είναι! Εγώ την Τρίτη θα το νιώσωωω. Click για ανάπτυξη... ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n:: Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ::Forg0tt3n:: αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 241 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο ::Forg0tt3n::: #100 20-09-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kotsos: ασε σου ευχομαι να μην το περασεις τοσο εντονα.ειχα μεινει και δεν ηξερα τι να κανω...βεβαια ειναι ολοι ευγενικοτατοι και αυτο σωζει καπως την κατασταση Click για ανάπτυξη... Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.