kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ειπα τιποτα.αφου ηθελαν να με βοηθησουν τους αφησα αλλα ηταν τοσοι πολλοι που μαλωναν ποιος θα με παρει αλλωστε δεν σου συστηνονται λεγοντας σου ειμαι απο το ταδε κομμα...Χε χαβαλέ πιστεύω θα έχει θα πω εντυπώσεις την Τρίτη. Εσύ τους είπες πως δεν ενδιαφέρεσαι ή τίποτα τέτοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν λεω με επισασαν εννοω οτι με πηραν απο πισω και οτι ερχοντουσαν ενας σωρος ατομα να μου συστηθουν,δεν μπορουσα να τους παρω απ τα μουτρα και να τους διωξω,αλλωστε χρειαζομουν την βοηθεια τους.απλα σε μια στιγμη η κατασταση βγηκε λιγο εκτος ελεγχου και εκει με ψιλοταβουσαν.στο τελος με τραβηξε μια κοπελια και εκει τελειωσε η κατασταση.
Τελικά σε βοήθησαν ή μόνο σε πήγαιναν καροτσάκι;;; Αν είναι να ξέρω να δεχθώ τη βοήθεια τους.

Orlando
Δραστήριο μέλος

Εδω σου λεω επαιξαν ξυλο μπροστα μου!!!!!!καλα παντως εγω πηγα χθες στην ασοεε να γραφτω και το τι περασα δεν λεγεται.με επιασαν παο την πλατεια βικτωριας και με πηγαν στην ασοεε οπου με περικυκλωσαν πανω απο 50 ατομα
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά σε βοήθησαν ή μόνο σε πήγαιναν καροτσάκι;;; Αν είναι να ξέρω να δεχθώ τη βοήθεια τους.![]()
Δεν χρειάζεσαι βοήθεια ... Απλά μπάινεις πηγαίνεις αριστερά όποου είναι η γραμματείες και κάνεις εγγραφή
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποπακι
Νεοφερμένο μέλος

demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

οντως παιδια αυτο που γινεται εχει πολυ φαση...ειχα παει και εγω στα για εγγραφη και ολοι ηθελαν να με εξυπηρετησουν μα καλα λεω τοσο ευγενικοι ειναι ολοι εδω?λιγο αργοτερα γνωρισα μια κοπελα και μ εδωσε ενα φυλλαδιο απο το κομμα της και μ ειπε να παω και σε ενα φεστιβαλ που διοργανωνανε....γινεται να σε γραψουν χωρισ να το ξερεισ?![]()
Με την καμια ομως, διοτι εαν θα γραφτεις πρεπει να το θελεις και εσυ και να γινει και ψηφοφορια απο τα υπαρχοντα μελη του κομματος που ανοικουν στη σπουδαζουσα νεολαια
who
Πολύ δραστήριο μέλος

razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

:!: Σοβαρα??χαχα φανταζομαι την αντιδραση του φιλου σου...θα παθε πλακα ο ανθρωπος...ε δεν ειναι και λιγο αυτο..Μωρέ κρατάτε καμιά πισινή... Όταν ήμουν πρωτοετής, ε, για την εμπειρία πήγα στις φοιτητικές του Μαΐου... Αφού λοιπόν ψήφισα, βγήκα έξω και συνάντησα ένα φιλαράκι... αφού χαιρετηθήκαμε του λέω:"Έβαλες υποψηφιότητα ε? Σε ψήφισα πάντως" και μου απαντάει:"Εγώ?"![]()
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος

koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

jimkoul
Νεοφερμένο μέλος

san_zoulapi
Νεοφερμένο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Huntress
Νεοφερμένο μέλος

Στο ΑΠΘ πάντως ήδη από το πεζοδρόμιο στην Εγνατία προσπαθούν να σε διπλαρώσουν...Τους 2 πρώτους τους απέφυγα,αλλά η 3η με βούτηξε τελικά και με πήγε στη γραμματεία(εν τω μεταξύ όλοι ΔΑΠίτες...),που στο κάτω κάτω γνώριζα πώς να πάω.Χαχα,τι περιμενες?Σιγα μη σου ριχναν απο διπλα και τη Σκλεναρικοβα
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ξεμπέρδεψα αμέσως καθώς μου συμπλήρωσαν όλα τα χαρτιά(φυσικά έπρεπε να μείνω στο ''γκισέ'' τους)και γνωρίστηκα με τους περισσοτερους από αυτούς(2-3 ονόματα συγκράτησα

Jimmy13
Νεοφερμένο μέλος

Ειχα παει και γω την Παρασκευη και γινοταν της τρελης. Ολοι θελουν να ''βοηθησουν'' με αποτελεσμα να γινονται απιστευτα φορτικοι.
Και εσύ την Παρασκευή; Σε τί τμήμα είσαι; Τί ωρα πήγες; Κι εγώ, τότε..........
Από το σταθμό του τρένου που με ΄"παρέλαβαν" μέχρι τη γραμματεία, έριξα το γέλιο της αρκούδας.Στην αρχή τα κλασσικά: ερωτήσεις για όνομα, πόλη κλπ κλπ Μετά αρχίζουν να σε τραβάνε από εδώ και από εκεί ( τους τραβάς και εσύ για να βγάλεις το άχτι σου!),μέχρι που σε πάνε να γραφτείς.Εκει γίνεται ο χαμός.Ένα αγόρι και ένα κορίτσι με είχαν πιάσει σαν σωματοφύλακες και λέγαν στους άλους να κάνουν άκρη να περάσω.Το γέλιο......Προσπάθησαν βέβαια να με πάνε από άλλη είσοδο ή να μου δώσουν κάτι υπευθύνες δηλώσεις δε ξέρω και εγώ γιατί, αλλά γέλιο-γέλιο εκεί τους έλεγα εγώ τι θέλω να κάνω.Τέσπα αφού ενεγγράφησα με ξενάγησε ένα ευγενέστατο κορίτσι, έφυγα.Η φάση ήταν ότι όταν ρώταγα για τα κόμματα μου λέγαν από που είναι και μετά πως δεν χρειαζόταν να ασχοληθώ με αυτά από τώρα...........!Πλάκα, πλάκα αν δεν ήταν αυτοί/ές θα έκανα κάνα χρόνο να βρω τη σχολή (που λέει ο λόγος).........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.