Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο ΑΠΘ πάντως ήδη από το πεζοδρόμιο στην Εγνατία προσπαθούν να σε διπλαρώσουν...Τους 2 πρώτους τους απέφυγα,αλλά η 3η με βούτηξε τελικά και με πήγε στη γραμματεία(εν τω μεταξύ όλοι ΔΑΠίτες...),που στο κάτω κάτω γνώριζα πώς να πάω.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ξεμπέρδεψα αμέσως καθώς μου συμπλήρωσαν όλα τα χαρτιά(φυσικά έπρεπε να μείνω στο ''γκισέ'' τους)και γνωρίστηκα με τους περισσοτερους από αυτούς(2-3 ονόματα συγκράτησα).Μία κοπελιά που μου έδωσε και το τηλέφωνό της μέσα στην όλη φάση με ρωτάει:Θα είσαι μόνη σου στη σχολή?και εγώ της απαντώ:Ναι,οι φίλοι μου είναι σε διαφορετικές σχολές(τι το ήθελα...)και ολοκληρώνει:Δεν πειράζει,μη στενοχωριέσαι,τώρα έχεις εμάς!
![]()
Έπρεπε να της απαντήσεις "αχ ναι καλέ...αφού τώρα που ήταν να γραφτώ εσάς έψαχνα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosdel
Νεοφερμένο μέλος

Ενας φιλος μου πηγε χτες να γραφτει στη Θεολογια και καθως ηταν εξω απο τη γραμματεια παει μια ΔΑΠιτισα εξαιρετικα εμφανισιμη απ'οτι εμαθα και τον επιασε απτη μεση και του λεει:"Γεια σου αγορι" και μετα τον "βοηθησε" με την εγγραφη.
Αυτες που ηταν οταν ειχα παει εγω να γραφτω;;;;

lazaros...
Νεοφερμένο μέλος

PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

san_zoulapi
Νεοφερμένο μέλος

Στο ΑΠΘ πάντως ήδη από το πεζοδρόμιο στην Εγνατία προσπαθούν να σε διπλαρώσουν...Τους 2 πρώτους τους απέφυγα,αλλά η 3η με βούτηξε τελικά και με πήγε στη γραμματείαπειράζει,μη στενοχωριέσαι,τώρα έχεις εμάς!![]()
x0a0xa0 Την ξερω την μια...!
Αυτες που ηταν οταν ειχα παει εγω να γραφτω;;;;
![]()
+1 κ εγω αυτες εψαχνα!
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος

ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν και η λυση του "κανω οτι μιλαω στο κινητο" δουλευει μια χαρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...