ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #101 01-10-21 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τα πανεπιστήμια ανοίγουν σίγουρα την Δευτέρα? Click για ανάπτυξη... Λιγα την δευτερα τα πιο πολλα την αλλη δευτερα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #102 01-10-21 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λιγα την δευτερα τα πιο πολλα την αλλη δευτερα Click για ανάπτυξη... και εγώ πρέπει να πάω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #103 01-10-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Οχι απαρατητα, δεν εχουν ακομα εκλεξει απουσιολογο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμάς από ΔΠΘ που μας είπαν μέχρι 4 Οκτωβρίου να στείλουμε φωτογραφία ταυτότητα και την αιτηση εγγραφης σε μειλ μας ειδοποίησαν σήμερα ότι θα μας στείλουν σε σμσ εναν κωδικο(δεν ξέρω ποτε) για να στείλουμε ξανά αυτά τα δικαιολογητικά μαζί με πιστοποιητικό γέννησης και βεβαίωση αμκα. Μετά από όλα αυτά θα μας στείλουν σε 2ο σμσ έναν τελικό κωδικό. Πιστεύω αυτά τα τελευταία δικαιολογητικά δεν πρέπει να τα στείλουμε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου γιατί ακόμη κωδικούς δεν λάβαμε... Click για ανάπτυξη... να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες για την διαδικασια που σε ενδιαφερει. ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγήτρια... www.foititikanea.gr Τελευταία επεξεργασία: 1 Οκτωβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #104 01-10-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Όχι εγώ εδώ που είμαι θα κάτσω γιατί θα ξαναδώσω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:55 Η Unboxholics: #105 01-10-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τα πανεπιστήμια ανοίγουν σίγουρα την Δευτέρα? Click για ανάπτυξη... Λιγα την δευτερα τα πιο πολλα την αλλη δευτερα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:53 Η Εριφύλη έγραψε: #102 01-10-21 19:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λιγα την δευτερα τα πιο πολλα την αλλη δευτερα Click για ανάπτυξη... και εγώ πρέπει να πάω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #103 01-10-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Οχι απαρατητα, δεν εχουν ακομα εκλεξει απουσιολογο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμάς από ΔΠΘ που μας είπαν μέχρι 4 Οκτωβρίου να στείλουμε φωτογραφία ταυτότητα και την αιτηση εγγραφης σε μειλ μας ειδοποίησαν σήμερα ότι θα μας στείλουν σε σμσ εναν κωδικο(δεν ξέρω ποτε) για να στείλουμε ξανά αυτά τα δικαιολογητικά μαζί με πιστοποιητικό γέννησης και βεβαίωση αμκα. Μετά από όλα αυτά θα μας στείλουν σε 2ο σμσ έναν τελικό κωδικό. Πιστεύω αυτά τα τελευταία δικαιολογητικά δεν πρέπει να τα στείλουμε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου γιατί ακόμη κωδικούς δεν λάβαμε... Click για ανάπτυξη... να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες για την διαδικασια που σε ενδιαφερει. ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγήτρια... www.foititikanea.gr Τελευταία επεξεργασία: 1 Οκτωβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #104 01-10-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Όχι εγώ εδώ που είμαι θα κάτσω γιατί θα ξαναδώσω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:55 Η Unboxholics: #105 01-10-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λιγα την δευτερα τα πιο πολλα την αλλη δευτερα Click για ανάπτυξη... και εγώ πρέπει να πάω?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 19:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #103 01-10-21 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Οχι απαρατητα, δεν εχουν ακομα εκλεξει απουσιολογο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμάς από ΔΠΘ που μας είπαν μέχρι 4 Οκτωβρίου να στείλουμε φωτογραφία ταυτότητα και την αιτηση εγγραφης σε μειλ μας ειδοποίησαν σήμερα ότι θα μας στείλουν σε σμσ εναν κωδικο(δεν ξέρω ποτε) για να στείλουμε ξανά αυτά τα δικαιολογητικά μαζί με πιστοποιητικό γέννησης και βεβαίωση αμκα. Μετά από όλα αυτά θα μας στείλουν σε 2ο σμσ έναν τελικό κωδικό. Πιστεύω αυτά τα τελευταία δικαιολογητικά δεν πρέπει να τα στείλουμε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου γιατί ακόμη κωδικούς δεν λάβαμε... Click για ανάπτυξη... να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες για την διαδικασια που σε ενδιαφερει. ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγήτρια... www.foititikanea.gr Τελευταία επεξεργασία: 1 Οκτωβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #104 01-10-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Όχι εγώ εδώ που είμαι θα κάτσω γιατί θα ξαναδώσω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:55 Η Unboxholics: #105 01-10-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: και εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Οχι απαρατητα, δεν εχουν ακομα εκλεξει απουσιολογο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Σε εμάς από ΔΠΘ που μας είπαν μέχρι 4 Οκτωβρίου να στείλουμε φωτογραφία ταυτότητα και την αιτηση εγγραφης σε μειλ μας ειδοποίησαν σήμερα ότι θα μας στείλουν σε σμσ εναν κωδικο(δεν ξέρω ποτε) για να στείλουμε ξανά αυτά τα δικαιολογητικά μαζί με πιστοποιητικό γέννησης και βεβαίωση αμκα. Μετά από όλα αυτά θα μας στείλουν σε 2ο σμσ έναν τελικό κωδικό. Πιστεύω αυτά τα τελευταία δικαιολογητικά δεν πρέπει να τα στείλουμε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου γιατί ακόμη κωδικούς δεν λάβαμε... Click για ανάπτυξη... να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες για την διαδικασια που σε ενδιαφερει. ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΔΠΘ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγήτρια... www.foititikanea.gr
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #104 01-10-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Όχι εγώ εδώ που είμαι θα κάτσω γιατί θα ξαναδώσω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:55 Η Unboxholics: #105 01-10-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Unboxholics: Όχι εγώ εδώ που είμαι θα κάτσω γιατί θα ξαναδώσω πανελλήνιες Click για ανάπτυξη... Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι.
Unboxholics Πολύ δραστήριο μέλος Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.627 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2021 στις 21:55 Η Unboxholics: #105 01-10-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλα κατσε , καλη ειναι και η ξανθη και καλη τυχη στην 2η φορα και εγω τυχερος της 2ης ειμαι. Click για ανάπτυξη... Ε ναι η Ξάνθη μια χαρά είναι. Ευχαριστώ, εύχομαι και γω να περάσω με την 2η! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: να εδω εχει φρεσκιες πλήροφοριες Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρω σήμερα το πρωί διάβασα την ανακοίνωση αλλά κωδικο ακόμη δεν έστειλαν σε σμσ άρα από Δευτέρα λογικά θα στείλουν
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #106 02-10-21 14:29 Τα μαθήματα που λένε ότι ξεκινάνε την Δευτέρα σε μερικά τμήματα, εννοούν και για τους πρωτοετείς? VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
VasoGrimes Νεοφερμένο μέλος Η VasoGrimes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 15:29 Η VasoGrimes: #107 02-10-21 15:29 Μήπως ξέρουμε πότε θα ανοίξει το edupass.gov.gr; s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:07 Ο s93060 έγραψε: #108 02-10-21 16:07 Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #109 02-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από s93060: Θα δημιουργήσει πρόβλημα το edupass σε αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν σε τμήμα που θα πάρουν μετεγγραφή ; Click για ανάπτυξη... Απ' οτι φαινεται η πλατφορμα αυτη δεν εχει τετοιο προσανατολισμο ωστε να ελεγχει την ιδιοτητα του ατομου , μονο τα περι ιου. Και αυτος που θα ειναι στην πορτα θα ειναι πιο ''χαμενος'' ακομα
s93060 Νεοφερμένο μέλος Ο s93060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:30 Ο s93060 έγραψε: #110 02-10-21 16:30 Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 16:36 Ο ιωαννηs έγραψε: #111 02-10-21 16:36 Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από s93060: Εγώ κατάλαβα ότι θα στέλνεις δικαιολογητικά στο ΑΕΙ που πέρασες κάπου βέβαια λέει μέσα για επισκέπτης Click για ανάπτυξη... Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:59 Η Εριφύλη έγραψε: #112 02-10-21 21:59 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο επισκεπτης ακροατης ειναι κατι αλλο. Η πατρα το εφαρμοζει πολυ και εβγαζε και ταυτοτητες. Μεχρι ομως να κανουν τις διαδικασιες αυτες θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των μετεγγραφων. Click για ανάπτυξη... βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #113 03-10-21 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: βγήκε κάτι από το ΕΚΠΑ σχετικά με τις εγγραφές? δεν βλέπω κάτι Click για ανάπτυξη... Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:12 Η Εριφύλη έγραψε: #114 03-10-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εβγαλε μια πριν 4 μερες οτι θα σας στειλει ενα password στο κινητο και με τον αριθμο υποψηφιου και αυτο το rassword θα μπειτε σε ενα μiα πλατφορμα και θα ολοκληρωσετε την εγγραφή και θα ανεβασετε τα χατια που θελει. ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | ΕΚΠΑ: Ολοκλήρωση Εγγραφών Πρωτοετών (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) - Ολοκλήρωση Εγγραφών: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενημερώνει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του... www.foititikanea.gr Click για ανάπτυξη... εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν τους κωδικούς?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #115 03-10-21 12:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα το τμήμα μου έβγαλε ότι ανοίγει αύριο... εγώ πρέπει να πάω? Click για ανάπτυξη... Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:18 Η Εριφύλη έγραψε: #116 03-10-21 12:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι θα κανεις το ραπιτ σημερα και θα πας κανονικα . Θα την στησεις εξω απο το αμφιθεατρο και θα μπεις μεσα. Τερμα οι διακοπες , οταν εχει μαθημα μεσα . Και νωρις νωρις να πιανεις τα μπροστινα καρεγκλακια και γιατι οι τελευταιοι μπορει να μην μπαινουν. Click για ανάπτυξη... πρέπει να πάω ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #117 03-10-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: πρέπει να πάω ? Click για ανάπτυξη... ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:22 Η Εριφύλη έγραψε: #118 03-10-21 12:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι κανονικα , θα πας . Τι σχολη εισαι ? αμα θες λες. Click για ανάπτυξη... εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα?
PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:26 Ο PanMoonlight: #119 03-10-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ έτσι μπαίνω? χωρίς πάσο χωρίς τίποτα? Click για ανάπτυξη... Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2021 στις 12:29 Η Εριφύλη έγραψε: #120 03-10-21 12:29 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/
Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Νομίζω αν δεν είσαι εμβολιασμένη πρέπει να έχεις το rapid test σε έντυπη μορφή αλλά για πάσο δεν νομίζω. Καλή αρχή Click για ανάπτυξη... αγχώθηκα παιδιά, δεν ξέρω κανέναν:/