marakiloveee Δραστήριο μέλος Η marakiloveee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 533 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:08 Η marakiloveee: #41 23-09-21 14:08 Το πανεπιστήμιο της Κρήτης παντως,έβγαλε ανακοίνωση για εγγραφές,για τα χαρτιά που χρειάζονται και ορισμένα τμήματα έβγαλαν και το προγραμμα σπουδών! Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:24 Η Vickyoustgl: #42 23-09-21 14:24 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (αγωγης κ φροντιδασ)ακόμη δεν έβγαλε τίποτα σχετικά με δικαιολογητικά κτλ .Το μόνο που ξέρω σίγουρα επικοινωνώντας με τη γραμματεία μου είπαν πως μπορώ να τα στείλω κιόλας και δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:29 Η Nala έγραψε: #43 27-09-21 13:29 Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Machris Νεοφερμένο μέλος Ο Machris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:30 Ο Machris έγραψε: #44 27-09-21 13:30 Εμας το απθ δεν ανακοινωσε τιποτα μεχρι στιγμης Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Vickyoustgl: #45 27-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πανεπιστήμιο της Κρήτης παντως,έβγαλε ανακοίνωση για εγγραφές,για τα χαρτιά που χρειάζονται και ορισμένα τμήματα έβγαλαν και το προγραμμα σπουδών!
Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:24 Η Vickyoustgl: #42 23-09-21 14:24 Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (αγωγης κ φροντιδασ)ακόμη δεν έβγαλε τίποτα σχετικά με δικαιολογητικά κτλ .Το μόνο που ξέρω σίγουρα επικοινωνώντας με τη γραμματεία μου είπαν πως μπορώ να τα στείλω κιόλας και δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:29 Η Nala έγραψε: #43 27-09-21 13:29 Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Machris Νεοφερμένο μέλος Ο Machris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:30 Ο Machris έγραψε: #44 27-09-21 13:30 Εμας το απθ δεν ανακοινωσε τιποτα μεχρι στιγμης Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Vickyoustgl: #45 27-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (αγωγης κ φροντιδασ)ακόμη δεν έβγαλε τίποτα σχετικά με δικαιολογητικά κτλ .Το μόνο που ξέρω σίγουρα επικοινωνώντας με τη γραμματεία μου είπαν πως μπορώ να τα στείλω κιόλας και δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:29 Η Nala έγραψε: #43 27-09-21 13:29 Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Machris Νεοφερμένο μέλος Ο Machris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:30 Ο Machris έγραψε: #44 27-09-21 13:30 Εμας το απθ δεν ανακοινωσε τιποτα μεχρι στιγμης Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Vickyoustgl: #45 27-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς;
Machris Νεοφερμένο μέλος Ο Machris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 13:30 Ο Machris έγραψε: #44 27-09-21 13:30 Εμας το απθ δεν ανακοινωσε τιποτα μεχρι στιγμης Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Vickyoustgl: #45 27-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vickyoustgl Νεοφερμένο μέλος Η Vickyoustgl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Vickyoustgl: #45 27-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Ή σχολή μου, ιατρική Λάρισας έχει σήμερα ανακοίνωση με τά δικαιολογητικά για εγγραφή πρωτοετών, όχι επικυρωμένα Οικονομικό ΑΠΘ και πολιτικών μηχανικών Ξάνθη,τα αδέλφια μου τίποτα ακόμα Εσείς; Click για ανάπτυξη... Και μείς ακόμη περιμένουμε ανακοίνωση από το αγωγής κ φροντίδας Ιωαννίνων σχετικά με τα δικαιολογητικά.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #46 27-09-21 16:32 Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν? Τελευταία επεξεργασία: 27 Σεπτεμβρίου 2021 PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια μην σας πιανει τρελα με τις γραμματειες σας , σιγα σιγα ολα θα γινουν. Τωρα τα πανεπιστημια εχουν αλλα παλουκια για γυαλίσουν , ψαχνουν να βρουν σεκιουριταδες και ενα ενα τραβανε τα μαθηματα πισω. Αντε να δουμε ποτε και πως θ'αρχισουν?
PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:24 Ο PanMoonlight: #47 28-09-21 12:24 Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γαλλικό τμήμα του ΑΠΘ έβγαλε το πρόγραμμα Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για δικαιολογιτικά αλλά τα μαθήματα αρχίζουν την άλλη Δευτέρα κανονικά. Η γραμματεία μας είπε μέσα από την ιστοσελίδα θα βγουν οι απαραίτητες πληροφορίες.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:48 Η Εριφύλη έγραψε: #48 28-09-21 12:48 εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... στο ΕΚΠΑ είμαι
PanMoonlight Νεοφερμένο μέλος Ο PanMoonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:50 Ο PanMoonlight: #49 28-09-21 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Click για ανάπτυξη... Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:52 Η Εριφύλη έγραψε: #50 28-09-21 12:52 Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanMoonlight: Ούτε εμείς αλλά στην γραμματεία είπαν ότι θα μας στείλουν κωδικό στο κινητό για τα επόμενα βήματα και ότι μόλις χθες του ήρθε η λίστα με τα ονόματά μας για την εγγραφή. Click για ανάπτυξη... Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ έστειλα email αλλά μου είπανε ότι θα βγει ενημέρωση για τα δικαιολογητικά, βέβαια έστειλα πριν τέσσερις μέρες... Δηλώσεις μαθημάτων, πάσο και όλα αυτά πότε τα κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Όποιος είναι ΕΚΠΑ έκανε λογαριασμό στο webadm?
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:27 Η roud έγραψε: #51 28-09-21 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ το μόνο που έκανα ήταν η εγγραφή στο υπουργείο Παιδείας! τι άλλο κάνουμε? στο e class και σε όλα αυτά πότε κάνουμε λογαριασμό? σας έστειλαν κωδικούς ή αριθμό μητρώου? εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΕΚΠΑ είμαι Click για ανάπτυξη... Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 14:29 Η Εριφύλη έγραψε: #52 28-09-21 14:29 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Δεσ ανακοινώσεις του τμήματος σου εμάς στο παδα μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τωρα που μπορείς αποθηκευσε την αίτηση εγγραφής για να την εκτυπώσεις Click για ανάπτυξη... εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 15:15 Η roud έγραψε: #53 28-09-21 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εννοείς όταν ολοκληρώνεις την αίτηση και σου βγάζει από κάτω εκτύπωση? που έχει αριθμό πρωτοκόλλου? την έχω εκτυπώσει αυτή... δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση στη σχολή μου Click για ανάπτυξη... Νταξει αφού το έχεις κάνει αυτό , υπομονή Πάρε και τηλ κάποια στιγμή να μάθεις
DrakeLivelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DrakeLivelos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:21 Ο DrakeLivelos: #54 28-09-21 20:21 Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:29 Η constansn: #55 28-09-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrakeLivelos: Γραμματεια Ιατρικης ΑΠΘ Στο σαιτ ελεγε οτι ειναι ανοικτη 12-13:30 Πηγα 13:05 Επιγραφες με κατευθυναν στις θυριδες Κλειστες οι θυριδες Χειρογραφες επιγραφες ελεγαν οτι η γραμματεια κλεινει στις 13:00 Καποιες γυναικες περασαν, μπηκαν στο δωματιο της γραμματειας κι εξαφανιστηκαν Οι γυναικες αρχισαν να ανταλλασουν συνταγες για γεμιστα Click για ανάπτυξη... Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:32 Η Εριφύλη έγραψε: #56 28-09-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από constansn: Καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των πανεπιστημιακών γραμματειών. Για να κλέψω μια παρομοίωση οι εξυπηρετικές γραμματείες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι σαν το τέρας του Λοχ Νες, όλοι έχουν ακούσει για αυτές αλλά κανείς δεν τις έχει δει. ΥΓ. Οι συνταγές είναι καλές στη δικιά μου, πολλά χρόνια πριν, διάβαζαν αρλεκιν και λοιπά βιβλία περιπτέρου. Το πρόβλημα μου δεν είναι το τι διάβαζαν αλλά ότι την ίδια ώρα σου έλεγαν να περάσεις άλλη μέρα Click για ανάπτυξη... στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε?
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:36 Η constansn: #57 28-09-21 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: στα e class και σε όλα τα συναφή πότε κάνουμε εγγραφή? δεν έχω ιδέα ... μετά την εγγραφή στο υπουργείο τι κάνουμε? Click για ανάπτυξη... Κοιτάς τις ανακοινώσεις να δεις τι δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή. Για το eclass κλπ. Χρειάζονται κωδικοί που θα σου φτιάξουν από τη σχολή ή θα σου στείλουν οδηγίες για το πώς θα τους κάνεις. Αυτά τα κάνει η γραμματεία ή αναρτα τις σχετικές ενημερώσεις. Οπότε κοιτάς τις ανακοινώσεις και περιμένεις.
pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:10 Η pacheiko έγραψε: #58 29-09-21 12:10 Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε. Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 189 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw constansn Than003 Arianara S3 George_dr Εριφύλη Vickyoustgl leonnnn Ανώνυμη Moblok Dionyshs1 pacheiko Atarax s93060 nicole1982 Unboxholics katerinavld Nala ggl liana Georgekk Αννα1 Eri0611 George9989 louminis snowy n1ki20 TonyMontanaEse Ismhnhpapa PanMoonlight Revekka panosveki FRT Dora140303 VasoGrimes Pharmacist01 ale jimis2001 KingPoul Nikitas18 Alin22 sophielovegood roud vetas Ηρω03 maria20 abc1234 Dr. Gl. Luminous air_fish Nick2325 johnsala kosbot6 Panagiotis849 Mendem Chrisa Giota_pel Idontknoww Scandal Nikoleta_Giann Manolo165 tsiobieman Xristosdimitra Alexecon1991 calliope Jimmis18 Marple SlimShady Liou aekaras 21 Red Annou1 Mary Jane Nosokomos ΘανάσοςG4 Ziekr charmander Mammy Nun GeorgePap2003 Ria99 Αλκης Κ. stefan penelopet physicscrazy Jimmy20 Devilshjoker Machris Stroka Lester34 Thundergirl Χρυσουλα-Δημητρα jim2015 diamag D.a.i.s.y stav.mdp xraxra kiyoshi jimmam Johnman97 Αναστασία197 Maria1743 NickAgg igeorgeoikonomo S1lent Lebron Citylights ioannam shookone10 Dreamer_SW Billokos1 Fairydust2 peneva george777 MARY Β. johnietraf Paragontas7000 marakiloveee efi25 Wonderkid Cortes pinkheart Alexandros973 Πέτρος0367 Ryuzaki imyrcarn Maria@2000 emzou Ziggy 1 globglogabgalab T C maria2001 Theranos Turtlestar skyway tfghp eukleidhs1821 Nick11 Dunedain nucomer dragonite Makis7 Penny80 Giii ΠαναγιωταΔεμ17 Sense Παναγιωτα Libertus Porfira Lambrini_ leo41 goingtothestore Καλλι imkindalost johnpap123 notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά ηρεμία, δεν πρόκεται να γίνει κάτι και να μην σας το πουν. Δεν τα κρατάνε μυστικά. Απλά είναι λίγο χελώνες. Υπομονή. Μην βιάζεστε.
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:16 Η Nala έγραψε: #59 29-09-21 18:16 Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης? Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τόση ανοργανωσια!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:18 Η Εριφύλη έγραψε: #60 29-09-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης?
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Τόση ανοργάνωτος!!! Ιατρική ΑΠΘ, σήμερα το πρώτο μάθημα,οι εγγραφές δεν ξεκίνησαν καν Εγώ το παρακολούθησα και ας έχω κάνει εγγραφή στην Λάρισα και ελπίζω ότι παίρνω μετεγγραφή στην Θεσσαλονίκη Τρελό ε;;;; Τόσος κόπος για να περάσουμε στα τρελοκομεία Click για ανάπτυξη... τι εννοείς το πρώτο μάθημα? βασικά πώς το παρακολουθησες? δια ζώσης?