Έγώ πάντως το πιστεύω ότι την έχουν δεί κάπως... Δεν πήρα το Advanced του Cambridge με A εξαιτίας της απίστευτα κακής ακουστικής του listening. Όλα τα άλλα ήταν Very good - Exceptional στο statement of results μου και listening δεν το πέρασα! (Και προς υπεράσπισή μου είμαι άτομο που βλέπω κάπου 5 - 6 αμερικάνικες σειρές χωρίς υπότιτλους) Όταν όλοι μας ακούσαμε το πρόβλημα, κάναμε φασαρία με την υπεύθυνη η οποία μας είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κατι, αυτό είναι. Το ίδιο συνέβη και στου Proficiency που τα είχα όλα Very Good και listening απλά λίγο πάνω απο borderline - επίσης κακή ακουστική... Αλλά δε μπορείς βασικά και να κάνεις τίποτα. Το Cambridge είναιθ - τουλάχιστον ως τώρα - το Νο 1 πτυχίο και το μόνο που αναγνωρίζεται καθολικά από παντού! Το μόνο που μπορεί να το κοντράρει είναι το IELTS κι έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρη) ότι κι αυτό διοργανώνεται από το Cambridge...
Α! Και για να μην παρεξηγούμαι... Θεωρώ ότι το είδαν λίγο κάπως όσον αφορά τα θέματά τους - ειδικά το listening. Γιατί κατα τα άλλα, σε θέματα οργάνωσης (τί ώρα θα γίνει η κάθε εξέταση, τα μεγάλα διαλείματα και τα αποτελέσματα στην ώρα τους) είναι μια χαρά...