EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Η EirhnhAnselmo: #201 18-09-11 20:04 Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:58 Ο LeiO.Tec έγραψε: #202 19-09-11 15:58 παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #203 20-09-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EirhnhAnselmo: Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Click για ανάπτυξη... οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Click για ανάπτυξη... θα κανετε πολλα πραγματα που δεν τα εχεις ξαναδει και στις δυο περιπτωσεις, στην δε α ομαδα ομως και εχεις πιο ευκολη και λιγοτερη υλη και πιο ευκολα θεματα πανελλαδικων και περρισοτερες θεσεις αναλογικα με τον αριθμο των υποψηφιων, στην β ομαδα διαγωνιζεσαι μαζι με αλλα 130.000 παιδια για πολυ λιγοτερες αναλογικα θεσεις, θα ηθελες ομως να μας πεις σε τι σχολη θελεις να περασεις και σε τι τομεα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο LeiO.Tec έγραψε: #204 21-09-11 15:19 Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:32 Η EirhnhAnselmo: #205 21-09-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:58 Ο LeiO.Tec έγραψε: #202 19-09-11 15:58 παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #203 20-09-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EirhnhAnselmo: Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Click για ανάπτυξη... οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Click για ανάπτυξη... θα κανετε πολλα πραγματα που δεν τα εχεις ξαναδει και στις δυο περιπτωσεις, στην δε α ομαδα ομως και εχεις πιο ευκολη και λιγοτερη υλη και πιο ευκολα θεματα πανελλαδικων και περρισοτερες θεσεις αναλογικα με τον αριθμο των υποψηφιων, στην β ομαδα διαγωνιζεσαι μαζι με αλλα 130.000 παιδια για πολυ λιγοτερες αναλογικα θεσεις, θα ηθελες ομως να μας πεις σε τι σχολη θελεις να περασεις και σε τι τομεα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο LeiO.Tec έγραψε: #204 21-09-11 15:19 Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:32 Η EirhnhAnselmo: #205 21-09-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #203 20-09-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από EirhnhAnselmo: Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Click για ανάπτυξη... οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Click για ανάπτυξη... θα κανετε πολλα πραγματα που δεν τα εχεις ξαναδει και στις δυο περιπτωσεις, στην δε α ομαδα ομως και εχεις πιο ευκολη και λιγοτερη υλη και πιο ευκολα θεματα πανελλαδικων και περρισοτερες θεσεις αναλογικα με τον αριθμο των υποψηφιων, στην β ομαδα διαγωνιζεσαι μαζι με αλλα 130.000 παιδια για πολυ λιγοτερες αναλογικα θεσεις, θα ηθελες ομως να μας πεις σε τι σχολη θελεις να περασεις και σε τι τομεα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο LeiO.Tec έγραψε: #204 21-09-11 15:19 Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:32 Η EirhnhAnselmo: #205 21-09-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EirhnhAnselmo: Καλησπέρα! Εγώ τελικά πήγα στην β τάξη επαλ,τομέα υγείας και πρόνειας αλλά είδα πως στη β τάξη θα κάνουμε μόνο φυσική γενικής παιδείας.Δεν είναι λίγο άδικο για εμάς που θα πάμε β ομάδα να μην διδασκόμαστε και θετικής κατέυθυνσης; Ως γνωστόν,όλα τα μαθήματα έχουν μια σειρά,συνεχίζονται,πώς γίνεται να δώσουμε στην ίδια ύλη με τα παιδιά του γενικού όταν θα έχουμε κενά ενός χρόνου; Click για ανάπτυξη... οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: παιδιά αν δώσω Β ομάδα φέτος , είναι ευκολότερο να περάσω κάπου απο ότι με την Α ομάδα; Είμαι αρκετά καλός μαθητής 19++ βγάζω , τώρα δεν ξέρω όμως αν πάω Β ομάδα θα είναι εύκολα η θα δώ πράγματα μπροστά μου που δεν θα έχω ξαναδεί;; Click για ανάπτυξη... θα κανετε πολλα πραγματα που δεν τα εχεις ξαναδει και στις δυο περιπτωσεις, στην δε α ομαδα ομως και εχεις πιο ευκολη και λιγοτερη υλη και πιο ευκολα θεματα πανελλαδικων και περρισοτερες θεσεις αναλογικα με τον αριθμο των υποψηφιων, στην β ομαδα διαγωνιζεσαι μαζι με αλλα 130.000 παιδια για πολυ λιγοτερες αναλογικα θεσεις, θα ηθελες ομως να μας πεις σε τι σχολη θελεις να περασεις και σε τι τομεα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LeiO.Tec Νεοφερμένο μέλος Ο LeiO.Tec αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Ο LeiO.Tec έγραψε: #204 21-09-11 15:19 Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:32 Η EirhnhAnselmo: #205 21-09-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EirhnhAnselmo Νεοφερμένο μέλος Η EirhnhAnselmo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:32 Η EirhnhAnselmo: #205 21-09-11 15:32 Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από challenger: οχι καθολου αδικο, δεν χρειαζεται καποια γνωση απο την β θετικης, αντιθετα χρειαζεται πολυ καλη γνωση της φυσικης α λυκειου Click για ανάπτυξη... Α δεν το ήξερα,ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:52 Ο challenger: #206 22-09-11 22:52 Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LeiO.Tec: Είμαι ηλεκτρολόγος Γ' Τάξη και θέλω κάτι με ηλεκτρονική ή μηχατρονική ή αλλιώς τα παριατρικά όλες αυτές οι σχολές είναι που με ενδιαφέρουν Click για ανάπτυξη... οταν λες παραιατρικα τι εννοεις??? εισαι α ομαδα???εδω μπορεις να δεις τι σχολες μπορεις να δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aina Νεοφερμένο μέλος Η aina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2011 στις 01:52 Η aina έγραψε: #207 01-10-11 01:52 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggeliki_xeim: Έχω τελειώσει το "ΕΠΑ.Λ." βοηθών Νοσηλευτών. Πού μπορώ να κάνω την πρακτική μου εκτος νοσοκομείου και ψυχιατρείου;;; Γνωρίζει κανείς; Click για ανάπτυξη... Γνωρίζω ότι απο πάντα οι πρακτικές γίνοταν σε δημόσια νοσοκομεία, κανονικά οι βάρδιες κτλ . Σε αυτά τωρα περιλαμβάνονται και κάποια ιδιωτικού δικαίου νοσοκομεία όπως το Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη και το Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα .Αδεια απόκτησης εξάσκησης επαγγέλματος β. νοσηλευτή θα πάρεις μόνο εαν κάνεις πρακτικη σε δημόσια νοσοκομεία ή και σε αυτά που προανέφερα. Στον ιδιωτικό τομέα εαν κάνεις πρακτική δεν θα στο αναγνωρίσουν. Με το πτυχίο σου στο χέρι πριν πας σε κάποιο νοσοκομείο ρώτα την διεύθυνση υγιεινής, εκει όπου και βγαίνουν οι άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, που μπορείς να πας για πρακτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 16:18 Ο exxxdy έγραψε: #208 09-10-11 16:18 Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Εχω την ιδια απορια εδω και κατι μερες. Φετος στην Γ λυκειου αλλαξα απο ημερησιο επα.λ σε εσπερινο.. ειδα οτι ειναι μονο 2 μαθηματα γενικης για της πανελληνιες, αλλα το γεγονος οτι παιρνουν μονο ενα μικρο ποσοστο στα ΤΕΙ με προβληματισε! Ειδα κατι για 1% μονο..δεν ξερω αμα ισχυει παντως διαβασα οτι καθε χρονο οριζεται αλλο ποσοστο απο τον αρμοδιο υπουργο. Μπορει κανενας να με διαφωτισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:21 Ο challenger: #209 09-10-11 17:21 το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ποσοστο δεν ειναι 1% ουτε κατα διανοια.... τι ειδικοτητα εισαι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:25 Ο exxxdy έγραψε: #210 09-10-11 17:25 Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα στο εσπερινο ειμαι βοηθων ιατρικων και βιολογικων εργαστηριων.. Αλλα για νοσηλευτικη ενδιαφερομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:34 Ο challenger: #211 09-10-11 17:34 ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια... τζαμι θα σου ρθει, εαν διαβαζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 17:44 Ο exxxdy έγραψε: #212 09-10-11 17:44 Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοεις οτι αμα πιασω την βαση στις πανελληνιες θα μπορεσω να μπω στη σχολη που θελω? η θα με παιδεψουν με τα ποσοστα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:00 Ο challenger: #213 09-10-11 18:00 αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν πιασεις την βαση μπαινεις, δεν τιθεται θεμα ποσοστων μην αφηνεις τα διαφορα που ακους να σε μπερδευουν, προσηλωσου στο στοχο σου και θα πετυχεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 18:14 Ο exxxdy έγραψε: #214 09-10-11 18:14 Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαρι να ειναι ετσι! Ευχαριστω παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 01:05 Ο exxxdy έγραψε: #215 10-10-11 01:05 Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα κατεβασα ενα αρχειο με τον αριθμο των εισακτεων ανα σχολη... και διαβασα οτι φετος δοθηκε ποσοστο 1% των θεσεων στους αποφοιτους εσπερινων επα.λ ομαδα Α για ΤΕΙ... τελικα καλα ειχα δει :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2011 στις 09:50 Ο challenger: #216 10-10-11 09:50 τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τσαμπα ανησυχεις, δες ποσο ειναι το ποσοστο και ο αριθμος των υποψηφιων και μετα δες τους αριθμους των εισακτεων.... Αν μελετησεις τιποτα δεν θα παει χαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 04:03 Ο exxxdy έγραψε: #217 11-10-11 04:03 2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2 εισακτεοι απο εσπερινα επα.λ ομαδας Α πανελλαδικως Εχω απελπιστει... και δεν παιζει να με δεχτουν παλι στο ημερησιο επα.λ που ειμουνα ειναι αρκετα αργα. Μαλλον την εκανα την βλακεια και μια χρονια θα παει τελειως ασκοπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2011 στις 08:05 Ο challenger: #218 12-10-11 08:05 τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dimkalo dimitriou mikrosamiamidi 29292929 vasilia06 Praxis ranger13 Dr. Gl. Luminous fabn Aporias Νικολινα Gewrgia! Irene06 Alessandra Eliza Nikos_81 Eliza23 mermaid89 Thanos_alertttt Scandal Kostas568 Dion G. Ryuzaki niaou Μάρκος Βασίλης Mpthan roud jYanniss alexandrahere barkos spinalgr1990 Arvacon ggl gpapas640 xakounaamatata Pharmacist01 Lady D. calliope Miranda32 Ria99 Jimmy20 Matinela Alexecon1991 ρενακι 13 angies eukleidhs1821 imyrcarn dokimos10 Cortes BioChemical Eri0611 το κοριτσι του μαη tsiobieman SlimShady korlef angelikitaraxia Anna10 Stoyo Dr House Fanimaid hirasawayui Vickyst Άρτεμις Α. elenia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τοσο μςγαλος ειναι ο αριθμοε των νοσηλευτων απο εσπερινο επαλ που δινουν πανελληνιες???? 2 εισακτεοι σε καθε νοσηλευτικη,(που σε ολη την ελλαδα ειναι 7 νομιζω) μην γινεσαι τραγικος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exxxdy Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:21 Ο exxxdy έγραψε: #219 13-10-11 08:21 Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 30 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν την νοσηλευτικη στις πανελληνιες απο εσπερινα επαλ ομαδα α... αλλα μου φαινεται οτι ειναι υπερβολικα μικρος αριθμος αυτος των εισακτεων! Απλα φοβαμαι οτι αμα πιασω την βαση υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να μην μπω... και μετα να περιμενω να ξαναδωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 08:46 Ο Insomnie έγραψε: #220 13-10-11 08:46 Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν δε μπεις,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη βάση,μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.