whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

στην εγγραφη ολο το ποσο (μια μερα πριν αυτης)Σ'ευχαριστω..Και μηπως γνωριζεις αν πρεπει απαραιτητα τα λεφτα να τα δωσουμε κατα την εγγραφη η γινεται και σταδιακα?
πιο συγκεκριμενα για τη διαδικασια και για να λυθει καθε απορια
https://www.didaskaleio.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Εγω ειμαι οικονομικαΝοσηλευτικη Αθηνας![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην εγγραφη ολο το ποσο (μια μερα πριν αυτης)
πιο συγκεκριμενα για τη διαδικασια και για να λυθει καθε απορια
https://www.didaskaleio.com/
Πφφ... Ειναι πολλα τα λεφτα για να δωθουν ολα μαζι

Εσεις για τι γλωσσες ενδιαφερεστε?
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Εγω για φινλανδικαΠφφ... Ειναι πολλα τα λεφτα για να δωθουν ολα μαζι![]()
Εσεις για τι γλωσσες ενδιαφερεστε?

Εσυ??
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω για φινλανδικα
Εσυ??
Εγω για Ιταλικα αν δεν τα προσφερει η σχολη μου και υστερα Αραβικα

myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Εγω εχω ακουσει οτι γινεται αρκετα καλη δουλειαγινεται δουλεια στα διδασκαλεια ή πεταμενα χρηματα??

Την ημερα της εγγραφης πρεπει οπωσδηποτε να παω εγω αυτοπροσωπως ή μπορω να στειλω καποιον αλλο??
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις, αν και πιστεύω πως με εξουσιοδότηση δε θα έχεις θέμα

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Πρωτα πληρωνουμε και μετα παμε για εγγραφη??
Πρώτα καταθέτεις αίτηση στη γραμματεία, πληρώνεις το ποσό και επιστρέφεις με την απόδειξη για εγγραφή σε συγκεκριμένο τμήμα.

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη εγω θα παω μια μερα πριν απο την εγγραφη να παρω την αιτηση και τον αριθμο προτεραιοτητας, την ιδια μερα θα πληρωσω το ποσο στο λογαριασμο που λεει και την επομενη μερα θα παω με την αποδειξη και τα υπολοιπα δικαιολογητικα?Πρώτα καταθέτεις αίτηση στη γραμματεία, πληρώνεις το ποσό και επιστρέφεις με την απόδειξη για εγγραφή σε συγκεκριμένο τμήμα.![]()
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Έχει κανείς προσωπική εμπειρία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα υπαγεται στο παν/μιο αθηνωνυπαρχει και σε αλλες πολης πλιν της αθηνας;και γενικα πσο κοσμο εχει κυριος για ιαπωνικα η σουηδικα.
στις υπολοιπες πολεις απο καθε σχολη προσφερονται ορισμενες γλωσσες- στο διδασκαλειο της αθηνας υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια (και μπορει να εγγραφει οποιοσδηποτε με διαφορετικα διδακτρα αναλογως)
τωρα για τις γλωσσες πιστευω πως στα σουηδικα εχουν προσελευση (μιας και διαμορφωθηκε και τμημα πρωτης ταξης για θερινα), στα ιαπωνικα (και βασικα οπως και σε ολες τις γλωσσες) εξαρταται απο το ενδιαφερον που συγκριτικα με αλλες ειναι μειωμενο(λογικο) αν θες τσεκαρε και αυτο https://www.didaskaleio.com/
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

το επισημο σαιτ του διδασκαλειου αθηνων ειναι αυτο
https://www.uoa.gr/to-panepistimio/yphresies-panepisthmiakes-monades/didaskaleio-3enwn-glwsson.html

ΦΩΤΗΣ Γ
Νεοφερμένο μέλος

αξιζει ή ειναι χασιμο χρονου?
ενδιαφερομαι για κινεζικα..
ειχα αποφασισει να παω σε φροντιστηριο αλλα ειναι τα διπλα+ χρηματα..
αν το διδασκαλειο προσφερει αξιοπιστες υπηρεσιες.. γιατι να μην κανουμε και λιγη οικονομια?
υγ
οι καθηγητες στα κινεζικα ειναι native speakers?
ή ελληνες ?
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.