ole ole
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cl3opatra
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
didaskaleio.com
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Για πληροφορίες και συζητήσεις σχετικά με το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών, και εδώ.
Μακάρι να γνώριζα την ύπαρξη του site πιο νωρίς!
Πάντως,από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω πως το Διδασκαλείο είναι ιδανική επιλογή για άτομα που δεν έχουν οικονομική ευχέρεια. Τα μαθήματα και η ύλη αντιστοιχούν σε αυτά ενός οποιουδήποτε φροντιστηρίου. Όσο για τη κατάρτιση των καθηγητών δεν μπορώ, δυστυχώς, να είμαι απολύτως θετική γιατι μου έτυχαν τα δύο άκρα μέσα σε 2 έτη σπουδών, οπότε εξαρτάται. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής τμήματος.
Με λίγα λόγια, δε βρίσκω λόγο να μην το δοκιμάσει κανείς..
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

berdux
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει παρακολουθήσει Σουηδικά στο Διδασκαλείο? Ενδιαφέρομαι να γραφτώ το Σεπτέμβριο και έχω μερικές απορίες σε σχέση με το μάθημα.
δες στο site www.didaskaleio.com εχει πολλες πληροφοριες!
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα: Οικονομικές λύσεις εκμάθησης ξένων γλωσσών για φοιτητές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

H υπηρεσία υπάγεται στο uoa αλλά προσφέρεται και για φοιτητές άλλων πανεπιστημίων.
περισσότερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

zer.ioanna.92
Νεοφερμένο μέλος

pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

Μήπως γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα αν προσφέρονται και θερινά μαθήματα?
Παρακολουθεί κανείς σας μαθήματα γερμανικών C2 στο Διδασκαλείο?
silverdog
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο πολυτεχνειο πχ που το εχω κοιταξει, κάνεις στα 4 πρώτα εξάμηνα αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά.. φαντάζομαι μπορείς να παρακολουθείς, δεν θα σου πει κανενας τιποτα αν δεν εισαι της σχολης. δεν ξερω βεβαια τι επίπεδο ειναι.
και μετά ξέρω από γνωστούς μιας φίλης φιλης ότι κάνουν στο καποδιστριακό και στην ασοε μαθηματα σε πολλές γλωσσες, αλλά δεν ειναι δωρεαν. ειναι περιπου 300-400 το χρονο, πολύ καλή τιμή ειδικά για "περίεργες" γλώσσες. και εκεί έχουν διάφορα επίπεδα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως, όσοι πάτε στο διδασκαλείο, να είστε προετοιμασμένοι για πολλά άτομα ανά τμήμα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό..
_Morticia_
Επιφανές μέλος

Γίνονται δεκτοί και εξωπανεπιστημιακοί, απλά είναι αυξημένο κατάτι το κόστος.
Μαθήματα γίνονται στην Ιπποκράτους και στην Μπενάκη.
Οι τάξεις είναι συνήθως των 10-15 ατόμων.
Όσον αφορά την ποιότητα των παραδόσεων, ποικίλλει από το μέτριο ως το εξαιρετικό.
Ίσως βρεις βοηθητικό και το forum των διδασκομένων.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Οι τάξεις είναι συνήθως των 10-15 ατόμων.
Όσες γλώσσες είχα ρωτήσει εγώ μου έλεγαν 20 και 25 άτομα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.