venividivici43946
Διάσημο μέλος

Η ψήφος μου πάει στα Γερμανικά. Αλλιώς Σουηδικά. Όμως εσύ αποφασίζεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τότε οι αφρικάνικες και οι ασιατικές πληρούν τα κριτήριά σου.
Η ψήφος μου πάει στα Γερμανικά. Αλλιώς Σουηδικά. Όμως εσύ αποφασίζεις.

οκ! καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη!
(ε, να ελεγα δανικα γιατι εχω διαβσει κατι βιβλια....τεσπα

οσον αφορα για τη διαδικασια οι αποριες μου λυθηκαν στο φορουμ τους (ευχαριστω revekka

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Ξερει κανεις αν μαζευονται ατομα για να γινει τμημα για φινλανδικα?? Αν δεν μαζευτουν αρκετα ατομα τι γινεται???
Μην μπεις στον κόπο. Απευθείας Σουηδικά.
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι??Μην μπεις στον κόπο. Απευθείας Σουηδικά.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξερει κανεις αν μαζευονται ατομα για να γινει τμημα για φινλανδικα?? Αν δεν μαζευτουν αρκετα ατομα τι γινεται???
μπορεις να μπεις να κοιταξεις αναλυτικα στο didaskaleio.gr
εκει θα σου απαντηθουν οι ερωτησεις με λιγο ψαξιμο
παντως μου φαινεται πως τα φινλανδικα θεωρουνται πιο δυσκολα σε προφορα απο ο, τι τα σουηδικα...
αλλα μην κολωνεις αν τα θες ο, τι και αν ακους.
(αναφερομαι στον απο πανω)(ναι, σε σενα viny μελισσακι)
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Μπλιαξ.Εχεις ακουσει να μιλανε φινλανδικα? Χιλιες φορες πιο κακοηχα απ τα τουρκικα.Ξερει κανεις αν μαζευονται ατομα για να γινει τμημα για φινλανδικα?? Αν δεν μαζευτουν αρκετα ατομα τι γινεται???
Αν το κανεις απλα για την κα*λα και δε συντρεχει αλλος λογος δε θα το συνεστηνα.
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Ετσι και αλλιως φινλανδικα θα εκαναμπορεις να μπεις να κοιταξεις αναλυτικα στο didaskaleio.gr
εκει θα σου απαντηθουν οι ερωτησεις με λιγο ψαξιμο
παντως μου φαινεται πως τα φινλανδικα θεωρουνται πιο δυσκολα σε προφορα απο ο, τι τα σουηδικα...
αλλα μην κολωνεις αν τα θες ο, τι και αν ακους.
(αναφερομαι στον απο πανω)(ναι, σε σενα viny μελισσακι)

Ευχαριστω παντως

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Τελοσπαντων εγω ετσι και αλλιως φινλανδικα εχω αποφασισει να κανω... Παντως μητρικη ειναι η φινλανδικη επιμενωΠάμε πάλι.
Στη Φινλανδία υπάρχουν 2 επίσημες γλώσσες. Φινλανδική, Σουηδική. Τις μαθαίνουν αμφότερες. Μάλιστα σε ένα τμήμα της Φινλανδίας μιλάνε μόνο Σουηδικά.
Σουηδικά είναι εύκολη γλώσσα. Η προφορά είναι το αγκάθι. Θα έλεγα 1,5 χρόνο για πολύ καλή γνώση. Όμως με επιφύλαξη.

Μαρια2012
Νεοφερμένο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Εχεις κανονισει να κανεις μαθηματα καπου ή οχι ακομα?? Εγω λεω να παω στο διδασκαλειο του εκπα που ειναι φτηνα και εχω ακουσει οτι γινεται αξιοπρεπες μαθημα αλλα δεν ξερω αν θα μαζευτουν αρκετα ατομα για να γινει τμημα και δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση...κι εγω φινλανδικα θελω να μαθω![]()

Μαρια2012
Νεοφερμένο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Αρα απο οτι φαινεται μαλλον θα κανουμε μαζι φινλανδικα. Ε, δεν νομιζω να μαζευτουν ατομα και για 2 τμηματαστο διδασκαλειο εχω σκοπο να κανω!!! σιγουρα συμφερει οικονομικα κ γινεται αρκετα καλη δουλεια!!! οντως μαζευονται λιγα ατομα γιατι η γλωσσα δεν ειναι "διασημη", αλλα τμηματα δημιουργουνται, τουλαχιστον τα τελευταια χρονια!!! οταν τα ατομα ειναι λιγα βεβαια γινεται λιγοτερες ωρες μαθημα (3)!!! διαβασε αυτο https://www.uoa.gr/fileadmin/user_up...s-monades/program_didaskal_glwswn_2012-13.pdf θα σε βοηθησει!!!![]()

Μαρια2012
Νεοφερμένο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Σε ποια σχολη εισαι?? (ασχετοειναι πολυ πιθανο να κανουμε μαζι!!! εγω τουλαχιστον δεν ανησυχω για το αν δημιουργηθει τμημα!!! ανησυχω μονο για τις ωρες... δεν θελω να συμπεσει με τη σχολη μου!!!! μαζευομαστε σιγα σιγα παντως![]()

Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

https://www.uoa.gr/fileadmin/user_up...s-monades/program_didaskal_glwswn_2012-13.pdfΕπειδη τωρα ειδα το θεμα μηπως ειναι ευκολο να μ εξηγησει καποιος πως μπορουμε να γραφτουμε εκει και τι χρειαζεται? Αααα και αν γνωριζετε κατι για τα διδακτρα..![]()
Εδω τα λεει ολα

Μαρια2012
Νεοφερμένο μέλος

Σε ποια σχολη εισαι?? (ασχετο)
Νοσηλευτικη Αθηνας

Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ'ευχαριστω..

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Απο οτι εχω καταλαβει πρωτα πληρωνουμε και μετα παμε για εγγραφη αρα μαλλον τα δινουμε ολα μαζιΣ'ευχαριστω..Και μηπως γνωριζεις αν πρεπει απαραιτητα τα λεφτα να τα δωσουμε κατα την εγγραφη η γινεται και σταδιακα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.