maraki_7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valia_92
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον,μ μια δυνατη προσπαθεια απο σενα μ συνεργασια καποιου μαθηματικου(φροντιστηριο)θ σκισεισ...ειμ 1000 τ εκατο σιγουρη!

λοιπον,ζητα βοηθεια απο καθηγητη κ θ ειν ολα τελεια...
μν ανησυχεισ!κ εγω ειμ εδω γ ν σ στιριζω κ ν σ εμψυχωνω!!
ολα θ πανε τελεια,οχι μονο μια χαρα!!! πιστεψε στν εαυτο σ

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρωτα απ ολα μν αγχωνεσαι,μν στεναχωριεσαι κ μν πανικοβαλεσαι γτ δν θ βγαλεισ τπτ...
λοιπον,μ μια δυνατη προσπαθεια απο σενα μ συνεργασια καποιου μαθηματικου(φροντιστηριο)θ σκισεισ...ειμ 1000 τ εκατο σιγουρη!
λοιπον,ζητα βοηθεια απο καθηγητη κ θ ειν ολα τελεια...
μν ανησυχεισ!κ εγω ειμ εδω γ ν σ στιριζω κ ν σ εμψυχωνω!!
ολα θ πανε τελεια,οχι μονο μια χαρα!!! πιστεψε στν εαυτο σ![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΑλλα δεν παω φροντηστηριο..παω ενισχυτικη ομως (σε καποιο αλλο σχολειο επειδη δεν μαζευτικαν πολλα παιδια απ'το δικο μου) αλλα η καθηγητρια μου αντι να με εμψυχωνει μου λεει πως ειμαι πιο πισω απο τ'αλλα παιδια και χρειαζομαι εχτρα διαβασμα και ασκησεις.Και επειδη ειμαστε σε διαφορετικα κεφαλαια δεν μπορει να μου τα εξηγησει καλα γιατι ειμαι πιο πισω απ'τα αλλα παιδια.Ειμαι βεβαιη πως αν μπορουσα να τα καταλαβω σιγουρα θα ημουν καλυτερη.Ο καθηγητης του σχολειου μου ειναι ο τυπος του ανθρωπου που δεν τα εξηγει καλα και ξερω πολλα παιδια που αν δεν πηγαιναν φροντηστηριο θα ηταν στη ιδια μοιρα με μενα.Τι να κανω τωρα? Ωρεσ ωρες θελω να ρωτησω κατι αλλα φοβαμε γιατι 1ον ο καθηγητης μου θα με ρωτησει ''Τι δεν καταλαβες?'' και αν του πω τιποτα θα μου πει ''ευκολα ειναι απλως διαβασε και θα καταλαβεις!'' εγω ομωσ δεν καταλαβαινω λαξη απο'το σχολικο βιβλιο και 2ον ορισμενα παιδια τσαντιζοντα για κανεναν λογο οταν κανω ερωτησεις παρολο που τους λεω πως ειμαστε εδω για να μαθουμε .
μηπωσ ειν καλο ν κανεισ ενα ιδιαιτερο για 1 εβδομαδα ωστε ν ορθοποδησεισ κ μετα ν παρακολουθησεισ χωρισ προβλημα τν ενισχυτικη;;
κ ποτε μν ντρεπεσαι ν ρωτασ!η δουλεια τν καθηγητων ειν ν διδασκουν...οποτε εσυ να ρωτασ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θελεισ κ αν καποιοσ καθηγητησ δν σ βοηθησει εσυ ΑΠΑΙΤΗΣΕ το...οσο για τ παιδια,μν σ νοιαζει...ασε π μπορει ν εχουν αποριεσ οπωσ εσυ κ ν ντρεπονται ν ρωτησουν κ εσυ θ τσ βοηθησεισ ρωτωντασ τν καθηγητη κ ετσι θ λυθουν κ οι δικεσ τσ αποριεσ...μν σ νοιαζουν τ παραπονα π θ κανουν οι υπολοιποι.σ αυτο τ συγκεκριμενο θεμα πρεπει ν σ νοιαζει ΜΟΝΟ ο εαυτοσ σ...
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξερω..αν ειναι πολυ ακριβο ομως δεν νομιζω να με αφησουν οι γονεις μου γιατι εχουν πολλα εξοδα (αυτος ηταν ενας απ'του λογους που δεν πηγα φροντηστηριο).μηπωσ ειν καλο ν κανεισ ενα ιδιαιτερο για 1 εβδομαδα ωστε ν ορθοποδησεισ κ μετα ν παρακολουθησεισ χωρισ προβλημα τν ενισχυτικη;;
κ ποτε μν ντρεπεσαι ν ρωτασ!η δουλεια τν καθηγητων ειν ν διδασκουν...οποτε εσυ να ρωτασ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θελεισ κ αν καποιοσ καθηγητησ δν σ βοηθησει εσυ ΑΠΑΙΤΗΣΕ το...οσο για τ παιδια,μν σ νοιαζει...ασε π μπορει ν εχουν αποριεσ οπωσ εσυ κ ν ντρεπονται ν ρωτησουν κ εσυ θ τσ βοηθησεισ ρωτωντασ τν καθηγητη κ ετσι θ λυθουν κ οι δικεσ τσ αποριεσ...μν σ νοιαζουν τ παραπονα π θ κανουν οι υπολοιποι.σ αυτο τ συγκεκριμενο θεμα πρεπει ν σ νοιαζει ΜΟΝΟ ο εαυτοσ σ...
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα ειναι το μονο μαθημα που περιμενα πως και πως να γραψω, φυσικη γενικης σημερα εγραψα ΣΚΑΤΑ, απλα ΣΚΑΤΑ. Μαθηματικα εχω λιωσει το βοηθημα του Μπαρλα μεχρι αηδιας. Οποτε θα τα παω καλα εκει. Οπως επισης και αλγεβρα.
Ειναι πολυ απλα μαθηματικα, λιγη σκεψη θελουν παραπανω.
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Good luck!Δηλαδη ειναι καλο το βοηθημα του μπαρλα?Επεισης τα λεει αναλητικα και κατανοητα? Ηθελα να το παρω σημερα αλλα ειπα να παει πρωτα ο μπαμπας μου να μιλησει στον καθηγητη των μαθηματικων και μετα αν δεν τα καταλαβαινω παλι να το παρω.Ελπιζω να μην ηταν κακη ιδεα..Παιδια, γραφω μαθηματικα κατευθυνσης αυριο, wish me luck.
βασικα ειναι το μονο μαθημα που περιμενα πως και πως να γραψω, φυσικη γενικης σημερα εγραψα ΣΚΑΤΑ, απλα ΣΚΑΤΑ. Μαθηματικα εχω λιωσει το βοηθημα του Μπαρλα μεχρι αηδιας. Οποτε θα τα παω καλα εκει. Οπως επισης και αλγεβρα.
Ειναι πολυ απλα μαθηματικα, λιγη σκεψη θελουν παραπανω.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυριο γραφω αλγεβρα. Αν εχεις το θεο σου. :p
miv
Επιφανές μέλος

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

gianniszante
Νεοφερμένο μέλος

Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
πως τα πηγες λοιπον?Πιστεω οτι εσκισες...Ελα πες!Παρ'το θα σε βοηθησει. Εχει ασκησεις ενα επιπεδο παραπανω. Ξεφτερι θα γινεις.
Αυριο γραφω αλγεβρα. Αν εχεις το θεο σου. :p
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

20 πρεπει να εχω γραψει, κι αν οχι 20, θα εχω χασει απο Σ-Λ(κλασικ).
Τα θεματακια του Μπαρλα εκαναν καλη δουλεια, ειναι πιο απαιτητικα και μετα αυτα που πας και γραφεις σου φαινονται γελοια.
Οποτε ο,τι κι αν σου πει ο καθηγητης του φροντ, εσυ παρε και τον Μπαρλα να κανεις κανα θεματακι για πρακτις..
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bravo...σου:niki: και εις ανωτερα!hehe
Τα θεματακια του Μπαρλα εκαναν καλη δουλεια, ειναι πιο απαιτητικα και μετα αυτα που πας και γραφεις σου φαινονται γελοια.
Οποτε ο,τι κι αν σου πει ο καθηγητης του σχολειου, εσυ παρε και τον Μπαρλα να κανεις κανα θεματακι για πρακτις..
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

hehe
Οποτε ο,τι κι αν σου πει ο καθηγητης του φροντ, εσυ παρε και τον Μπαρλα να κανεις κανα θεματακι για πρακτις..
:bravo::bravo::bravo:
εσυ flower princess τ εκανεσ τελικα μ τ μαθηματικα;
Flower princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

:bravo::bravo::bravo:
εσυ flower princess τ εκανεσ τελικα μ τ μαθηματικα;
Ακομα χαλια ειμαι! Στο διαγωνισμα μαθηματικων και αλγεβρας εγραψα κατω απο την βαση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.