γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

14-10-21

23:09
H φιλοσοφικη εγινε βαρκα στο γιαλό.ούτε η φιλοσοφική?
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.

16-10-21

16:19
Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο...Και ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

16-10-21

21:27
ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά.Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο...
Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.

17-10-21

18:37
Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημώνΝομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα![]()
Καλά αυτό σίγουραο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

06-11-21

22:00
παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου?Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
είναι η ίδια στάση ή απέναντι?παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου?
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

06-11-21

22:46
όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίουπαιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
είναι η ίδια στάση ή απέναντι?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

06-11-21

22:50
εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση?όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

06-11-21

22:59
ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-11-21

23:00
τέλεια, ευχαριστώ!ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-11-21

12:55
το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει?ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

11-11-21

12:59
ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματοςτο 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- User2350
- Revexe
- Anhelika
- Εριφύλη
- jimis2001
- ggl
- charmander
- Stelios725
- constansn
- Dimitris2001
- Nala
- Mapas26
- Theodora03
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- korlef
- Unboxholics
- Ανώνυμη
- Αναστασία197
- fmarulezkd
- marilou2002
- nucomer
- Τρογκμπα
- ΘανάσοςG4
- Nikoleta_Giann
- Lia 2006
- iminspain
- οθεσσαλονικιος
- anastasis06
- Eri0611
- Wonderkid
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- Xristosdimitra
- kiyoshi
- Κλημεντίνη
- Scandal
- ioannam
- Johnman97
- dim6
- Citylights
- snowy
- giott
- Νομάρχης
- !georgitsa!
- Mary Jane
- Stroka
- T C
- Nikitas18
- Αννα1
- azula
- KingOfPop
- pacheiko
- Chrisa
- ellivele
- Jimmis18
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.