ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2021 στις 23:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #41 14-10-21 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ούτε η φιλοσοφική? Click για ανάπτυξη... H φιλοσοφικη εγινε βαρκα στο γιαλό. Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Η Nikoleta_Giann: #42 16-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο. Click για ανάπτυξη... Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2021 στις 21:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 16-10-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... Click για ανάπτυξη... ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2021 Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Nikoleta_Giann: #44 17-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα Click για ανάπτυξη... Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημών Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό σίγουρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 Η Εριφύλη έγραψε: #45 06-11-21 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ούτε η φιλοσοφική? Click για ανάπτυξη... H φιλοσοφικη εγινε βαρκα στο γιαλό.
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2021 στις 16:19 Η Nikoleta_Giann: #42 16-10-21 16:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο. Click για ανάπτυξη... Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2021 στις 21:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 16-10-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... Click για ανάπτυξη... ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2021 Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Nikoleta_Giann: #44 17-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα Click για ανάπτυξη... Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημών Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό σίγουρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 Η Εριφύλη έγραψε: #45 06-11-21 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο. Click για ανάπτυξη... Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2021 στις 21:27 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 16-10-21 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... Click για ανάπτυξη... ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2021 Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Nikoleta_Giann: #44 17-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα Click για ανάπτυξη... Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημών Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό σίγουρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 Η Εριφύλη έγραψε: #45 06-11-21 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikoleta_Giann: Ναιιι είναι και η φαρμακευτική και έχουν και κοινό κυλικείο... Click για ανάπτυξη... ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά.
Nikoleta_Giann Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 206 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2021 στις 18:37 Η Nikoleta_Giann: #44 17-10-21 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα Click για ανάπτυξη... Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημών Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό σίγουρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 Η Εριφύλη έγραψε: #45 06-11-21 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα Click για ανάπτυξη... Ναιιι είμαστε στο θετικών επιστημών Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ο πιο γρηγορος φρεντο , αλλα η ουρά, ουρά. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό σίγουρα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:00 Η Εριφύλη έγραψε: #45 06-11-21 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Θέλω να με βοηθήσει κάποιος που κινείται με το Ε90! λοιπόν, εγώ θέλω να παίρνω το 040 και να σταματάω Πάντειο και από εκεί να παίρνω το Ε90 μέχρι την φιλοσοφική... ξέρετε κάθε πόσες ώρες περνάει το Ε90? γιατί μου βγάζει ότι ξεκινάει στις 7:20 και μετά στις 11.... μόνο κάθε τόσο περνάει? Click για ανάπτυξη... παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Click για ανάπτυξη... είναι η ίδια στάση ή απέναντι?
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:46 Ο Skiyo έγραψε: #46 06-11-21 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: παιδιά να σας ρωτήσω... εγώ αν πάρω το 1 και σταματήσω στο νομισματικό Μουσείο ( έχει ένα μαγαζί εκεί απ'έξω που θέλω να πάω) μετά από την ίδια στάση που με αφήνει το 1 παίρνω το 235 και πάω ζωγράφου? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2021 είναι η ίδια στάση ή απέναντι? Click για ανάπτυξη... όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:50 Η Εριφύλη έγραψε: #47 06-11-21 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: όπως βλέπω στο app του ΟΑΣΑ η στάση του 235 είναι απέναντι στη Πανεπιστημίου στο νομισματικό μουσείο από τη στάση του 1 στη Σταδίου Click για ανάπτυξη... εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση?
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 22:59 Ο Skiyo έγραψε: #48 06-11-21 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εμένα γιατί μου βγάζει ότι περνάνε από την ίδια στάση? Click για ανάπτυξη... ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2021 στις 23:00 Η Εριφύλη έγραψε: #49 06-11-21 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap kost28 User2350 Revexe Anhelika Εριφύλη jimis2001 ggl charmander Stelios725 constansn Dimitris2001 Nala Atarax Dora140303 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Dr. Gl. Luminous giannhs2001 korlef Unboxholics Ανώνυμη Αναστασία197 fmarulezkd marilou2002 nucomer Τρογκμπα ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Lia 2006 iminspain οθεσσαλονικιος anastasis06 Eri0611 Wonderkid Αλκης Κ. SlimShady Xristosdimitra kiyoshi Κλημεντίνη Scandal ioannam Johnman97 dim6 Citylights snowy giott Νομάρχης !georgitsa! Mary Jane Stroka T C Nikitas18 Αννα1 azula KingOfPop pacheiko Chrisa ellivele Jimmis18 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... τέλεια, ευχαριστώ!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:55 Η Εριφύλη έγραψε: #50 11-11-21 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: ααα έκανα ένα λάθος έβλεπα ανάποδα τη διαδρομή του 1 από πλατεία αττικής προς Μόσχατο και όχι από Μοσχάτο προς πλατεία Αττικής. Από τη ίδια στάση παίρνεις λοιπόν το 235 Click για ανάπτυξη... το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 12:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 11-11-21 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 040 στο Σύνταγμα από την ίδια στάση ξεκινάει και τερματίζει? Click για ανάπτυξη... ναι ,γωνια μητροπόλεως και φιλελλήνων, στο κατω μερος της πλατεια συνταγματος