Nikoleta_Giann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Nikoleta_Giann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ και μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 202 μηνύματα.

13-10-21

18:23
Χαχα 250 ....όνομα και πράγμα...το στριμωγμα στο μεγαλείο του ..
Εριφυλη ακουω γκρινιες και δεν μαρεσει. Πηγα και εκανα χτες την διαδρομη σου ,Ευαγγελισμος Ταυρος με μετρο και ηλεκτρικο. Την βρηκα ζαχαρη των 20 λεπτων. Μαλλον εισαι προνομιούχα εναντι αλλων παιδιων. Τα ζορια ειναι με το 250 και το 608 αλλα εκει ειναι ολα τα παιδια μαζι, οτι τα αλλα και συ.
Ασε που εργοτερα μπορειτε να βαζεται απο 1 ευρουλακι και να παιρνετε 3 ταξι για μεσα.
Το Ε90 δεν ειναι λυση , ενα λεωφορείο που περνα καθε 3 ωρες ειναι λεωφορείο αμφιβολης σαρδέλας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θεοδώρα τι έχεις περάσει ?που είσαι?Νομίζω πως λόγω κορωνοιου στα ταξί επιτρέπεται μόνο 1 άτομο εκτός κι αν πρόκειται για γονέα με ανήλικο παιδί
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

13-10-21

19:11
και το Ε90 ρε παιδιά από πού φεύγει? από ποια στάση? εγώ χθες δεν τι είδα... έτσι όπως βγαίνεις από την φιλοσοφική, φεύγει από την δεξιά ή την αριστερή μεριά?Δυστυχώς έχει μόνο 4 δρομολόγια τη μέρα..και εμενα με βόλευε να το παίρνω από Πειραιά αλλα επειδή δεν βολεύουν οι ώρες αναγκάζομαι να παίρνω μετρο και το 250
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης 7:20 και 11 που λέει είναι οι ώρες που φεύγει από την πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και όχι οι ώρες που περνάει από παντειο
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

13-10-21

20:27
Χημικό εκπαΘεοδώρα τι έχεις περάσει ?που είσαι?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

14-10-21

00:11
αν παίρνω το 1 μέχρι νομισματικό Μουσείο και μετά το 235 μέχρι ζωγράφου δεν βολεύει? πόση ώρα είναι από την φιλοσοφική?Χημικό εκπα
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

14-10-21

00:52
Δυστυχώς το 235 δεν έχω ιδέα που σε αφήνει. Μόνο 250 και 608 ξέρω…αν παίρνω το 1 μέχρι νομισματικό Μουσείο και μετά το 235 μέχρι ζωγράφου δεν βολεύει? πόση ώρα είναι από την φιλοσοφική?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-10-21

00:53
ζωγράφου λέει η στάση και μετά 3 λεπτά από την φιλοσοφική...Δυστυχώς το 235 δεν έχω ιδέα που σε αφήνει. Μόνο 250 και 608 ξέρω…
Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

00:56
400 μέτρα λέει ότι είναι δεν είναι πολύ μακριάζωγράφου λέει η στάση και μετά 3 λεπτά από την φιλοσοφική...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-10-21

00:57
και το 230 που με βολεύει εκεί σταματάει.... αχ δεν έχω ιδέα, θα πάω ή αύριο ή μεθαύριο να δω , ελπίζω να μην χαθώ μόνο400 μέτρα λέει ότι είναι δεν είναι πολύ μακριά

Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

00:59
Εδώ δεν χαθηκα εγώ που πάντα χάνομαι. Όλα καλά θα πάνεκαι το 230 που με βολεύει εκεί σταματάει.... αχ δεν έχω ιδέα, θα πάω ή αύριο ή μεθαύριο να δω , ελπίζω να μην χαθώ μόνο![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-10-21

01:00
α εμένα να δεις πως χάνομαι... αφού κατάφερα να βγω από την φιλοσοφική στο Χίλτον με τα πόδια χωρίς βοήθεια, με εμπιστεύομαιΕδώ δεν χαθηκα εγώ που πάντα χάνομαι. Όλα καλά θα πάνε![]()
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

14-10-21

10:34
Γιατί δεν παίρνεις ηλεκτρικό για Ομόνοια, ποδαράκια Ακαδημίας και μετά το λεωφορείο, εγώ νομίζω αυτό θά έκανα, αφού θά τό έπαιρνα από τέρμα μπορεί να έβρισκα και θέσηα εμένα να δεις πως χάνομαι... αφού κατάφερα να βγω από την φιλοσοφική στο Χίλτον με τα πόδια χωρίς βοήθεια, με εμπιστεύομαι
Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

11:23
Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμαΑαα δίπλα είμαστε εγώ είμαι βιολογικό

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

14-10-21

11:25
χημικό ,γεωλογικό, βιολογικό ναι ,οι φαρμακοακριβοι ειναι χωρια.Νομίζω χημικό φαρμακευτική γεωλογικό βιολογικό ενώνονται. Βασικά για γεωλογικό είμαι σίγουρη για τα αλλα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά το ψάχνω ακόμα![]()
Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

11:31
Αα ευχαριστώ για την πληροφορία. Ευτυχώς έχουμε και σένα να μας κατατοπίζεις γιατί αλλιώς θα είχαμε χαθείχημικό ,γεωλογικό, βιολογικό ναι ,οι φαρμακοακριβοι ειναι χωρια.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

14-10-21

11:54
Και ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο.Αα ευχαριστώ για την πληροφορία. Ευτυχώς έχουμε και σένα να μας κατατοπίζεις γιατί αλλιώς θα είχαμε χαθεί![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-10-21

18:38
εγώ σήμερα γιατί πήγα? με το 230 έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ 2.5 ώρες μέχρι να φτάσω Σύνταγμα! δυομιση ωρες όρθια... ούτε θέση δεν είχε... εν τω μεταξύ έγινα και σαν παπίΚαι ομως σε παραπλανησα, και οι φαρμακοακριβοι ειναι κολλητα αλλα ειναι απο πισω στον ισκιο να μην χαλανε τα φαρμακα. Νομιζω ομως οτι το κυλικείο ειναι κοινο.
Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

19:02
Αύριο δεν θα γίνουν μαθήματα έβγαλε ανακοίνωση το εκπαεγώ σήμερα γιατί πήγα? με το 230 έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ 2.5 ώρες μέχρι να φτάσω Σύνταγμα! δυομιση ωρες όρθια... ούτε θέση δεν είχε... εν τω μεταξύ έγινα και σαν παπί
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-10-21

19:04
ούτε η φιλοσοφική?Αύριο δεν θα γίνουν μαθήματα έβγαλε ανακοίνωση το εκπα
Theodora03
Δραστήριο μέλος

14-10-21

19:07
Όλα τα τμήματα του εκπαούτε η φιλοσοφική?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kost28
- User2350
- Revexe
- Anhelika
- Εριφύλη
- jimis2001
- ggl
- charmander
- Stelios725
- constansn
- Dimitris2001
- Nala
- Mapas26
- Theodora03
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Dr. Gl. Luminous
- giannhs2001
- korlef
- Unboxholics
- Ανώνυμη
- Αναστασία197
- fmarulezkd
- marilou2002
- nucomer
- Τρογκμπα
- ΘανάσοςG4
- Nikoleta_Giann
- Lia 2006
- iminspain
- οθεσσαλονικιος
- anastasis06
- Eri0611
- Wonderkid
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- Xristosdimitra
- kiyoshi
- Κλημεντίνη
- Scandal
- ioannam
- Johnman97
- dim6
- Citylights
- snowy
- giott
- Νομάρχης
- !georgitsa!
- Mary Jane
- Stroka
- T C
- Nikitas18
- Αννα1
- azula
- KingOfPop
- pacheiko
- Chrisa
- ellivele
- Jimmis18
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.