Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Δε ξέρω τι ισχύει τώρα.Επειδή αυτό με ψιλοενδιαφέρει. Στα Mikel δεν περνάς πρώτα μία δική τους δεκαήμερη εκπαίδευση σε κέντρο πριν σε στείλουν στο υποκατάστημα;
Όταν ήμουν εγώ (4+ χρόνια πριν) δε πέρασα τίποτα τέτοιο. Απλά τις πρώτες ημέρες ρωτούσα και μου έδειχναν.
Αλλά τσιλλαρε, εύκολη δουλειά είναι αν τη μάθεις.
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

Οχι...δεν ειναι στην πορτα του ΠΑΔΑ, ειναι στο Mall. Την εχουν φαει τα μετρο...Ωχ δυσκολα ..πεμπτη παρασκευή πρεπει να υποφερει με τα ωραρεια το καημένο.
Ευχομαι να ειναι εκεινα τα Βιβλιοπωλεία που ειναι στην πορτα του Παδα.
Αν και εκεινα μοιραζουν και βιβλια... και θα του κοβεται η μεση απο το βαρος.

Αλλαξες το nickname σου και σε "γνωρισα".
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

ναι το αλλαξα... βαρεθηκα να ειμαι νουμερο..και φωτο αλλαξαΟχι...δεν ειναι στην πορτα του ΠΑΔΑ, ειναι στο Mall. Την εχουν φαει τα μετρο...
Αλλαξες το nickname σου και σε "γνωρισα".
Ωχ παναγια μου mall αμαρουσιου... ? λιωσιμο ειναι.
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος
Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ, φυσικάωραια... καλη διπλωματικη ευχομαι
εχω καποιες ερωτησεις ...μπορω?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

χμμμ καλημεραΕυχαριστώ πολύ, φυσικά
Ειναι αληθεια οτι η σχολη σου ειναι η κορωνίδα των άλλων ομοειδών (5 ετη)... εχετε απειρους καθηγητες και εργαστηρια?
Εσυ εισαι ευχαριστημενη?
Αυτη η ανωτεροτητα αν υπαρχει εχει περασει στην αγορα?
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος
Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Ναι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, στην πλειονότητα οι καθηγητές είναι άψογοι και όντως ενδιαφέρονται για την κατανόηση του αντικειμένου που διδάσκουν από τους φοιτητές. Το κομμάτι με τα εργαστήρια και τις ώρες των μαθημάτων, ναι είναι λίγο κουραστικό αλλά συνηθίζεται.χμμμ καλημερα
Ειναι αληθεια οτι η σχολη σου ειναι η κορωνίδα των άλλων ομοειδών (5 ετη)... εχετε απειρους καθηγητες και εργαστηρια?
Εσυ εισαι ευχαριστημενη?
Αυτη η ανωτεροτητα αν υπαρχει εχει περασει στην αγορα?
Όσο για την απορρόφηση, με τα άτομα που έχω επικοινωνία αφού πήραν το πτυχίο τους, δεν έχει μείνει κανένα χωρίς εργασία, οπότε είναι θετικό αυτό
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Εξαιρετικα ευγε..αρα δεν κανω λαθος που σπρωχνω παιδακια προς τα εκει..εφοσον το ψιλοθελουν βεβαια.Ναι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, στην πλειονότητα οι καθηγητές είναι άψογοι και όντως ενδιαφέρονται για την κατανόηση του αντικειμένου που διδάσκουν από τους φοιτητές. Το κομμάτι με τα εργαστήρια και τις ώρες των μαθημάτων, ναι είναι λίγο κουραστικό αλλά συνηθίζεται.
Όσο για την απορρόφηση, με τα άτομα που έχω επικοινωνία αφού πήραν το πτυχίο τους, δεν έχει μείνει κανένα χωρίς εργασία, οπότε είναι θετικό αυτό
Ολες οι σχολες της ιερα οδου ειναι πολυ καλες και γεματες... Τωρα τελευταια μελεταω την οικονομικη σχολη που εχετε και την βρισκω ως εξαιρετικη λυση για τα παιδια του 4ου που θελουν διοικηση επιχειρησεων.

Άσχετο αλλά επειδή θέλω να κάνω το ίδιο , γενικά μαθαίνεις γρήγορα καφέδες κλπ; και είναι κουραστική όπως λένε η ούτε καν ;Δε ξέρω τι ισχύει τώρα.
Όταν ήμουν εγώ (4+ χρόνια πριν) δε πέρασα τίποτα τέτοιο. Απλά τις πρώτες ημέρες ρωτούσα και μου έδειχναν.
Αλλά τσιλλαρε, εύκολη δουλειά είναι αν τη μάθεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- an12
- maritina07
- MariaApo
- BatGuin
- gianikit
- Natsuko
- Vera
- ang12_012
- Huener
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- thewitcher