xrisa.2006
Νεοφερμένο μέλος
Η xrisa.2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Εγώ που σπουδάζω φιλοσοφία και παιδαγωγική στο ΑΠΘ και δουλεύω ταυτοχρόνως μια χαρά βγαίνει καθώς τα μαθήματα δεν είναι υποχρεωτικά. Επίσης κάνω 3 με 4 στα 7 και έτσι προλαβαίνω και στα δύο ( είμαι σερβιτόρα σε ένα συνοικιακό μαγαζί) . Είναι ανάλογα την σχολή που είσαι και πόσο απαιτητική είναι στο να πηγαίνεις καθημερινά. Επίσης επειδή δουλεύω ως σέρβις τα μεσημέρια δεν έχει κόσμο και έτσι διαβάζω και στην δουλειά! Ελπίζω να σε βοήθησα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

Ευγε και μπραβω... να μας πεις που ειναι το μαγαζι να ερθουμε... αμα φερεις νερο τιγκα παγακια εχει 10αρικο τιπ...το νερο στο τραπεζι, οχι στο κεφαλι.Εγώ που σπουδάζω φιλοσοφία και παιδαγωγική στο ΑΠΘ και δουλεύω ταυτοχρόνως μια χαρά βγαίνει καθώς τα μαθήματα δεν είναι υποχρεωτικά. Επίσης κάνω 3 με 4 στα 7 και έτσι προλαβαίνω και στα δύο ( είμαι σερβιτόρα σε ένα συνοικιακό μαγαζί) . Είναι ανάλογα την σχολή που είσαι και πόσο απαιτητική είναι στο να πηγαίνεις καθημερινά. Επίσης επειδή δουλεύω ως σέρβις τα μεσημέρια δεν έχει κόσμο και έτσι διαβάζω και στην δουλειά! Ελπίζω να σε βοήθησα
xrisa.2006
Νεοφερμένο μέλος
Η xrisa.2006 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Θεσσαλονίκη είναι.Ευγε και μπραβω... να μας πεις που ειναι το μαγαζι να ερθουμε... αμα φερεις νερο τιγκα παγακια εχει 10αρικο τιπ...το νερο στο τραπεζι, οχι στο κεφαλι.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

Ωχ...μακρια ειναι..δεν ερχομαι... εχω υποσχεθει να παω και στην Ναλα..ποσα ποτηρια να αντεξω.Θεσσαλονίκη είναι.
Καλη δυναμη.

Ξέρει κανείς ποτέ βγαίνει το πρόγραμμα της σχολής;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν λες 3 με 4 στα 7 τι εννοείς ;Εγώ που σπουδάζω φιλοσοφία και παιδαγωγική στο ΑΠΘ και δουλεύω ταυτοχρόνως μια χαρά βγαίνει καθώς τα μαθήματα δεν είναι υποχρεωτικά. Επίσης κάνω 3 με 4 στα 7 και έτσι προλαβαίνω και στα δύο ( είμαι σερβιτόρα σε ένα συνοικιακό μαγαζί) . Είναι ανάλογα την σχολή που είσαι και πόσο απαιτητική είναι στο να πηγαίνεις καθημερινά. Επίσης επειδή δουλεύω ως σέρβις τα μεσημέρια δεν έχει κόσμο και έτσι διαβάζω και στην δουλειά! Ελπίζω να σε βοήθησα
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

Όχι πολύ, εύκολο είναιΓια να μάθεις να φτιάχνεις καφέδες κλπ πόσο καιρό σου πήρε;
3 ή 4 ημέρες την εβδομάδα!Ξέρει κανείς ποτέ βγαίνει το πρόγραμμα της σχολής;
Όταν λες 3 με 4 στα 7 τι εννοείς ;

EyxaristwwΌχι πολύ, εύκολο είναι
3 ή 4 ημέρες την εβδομάδα!
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Το είχα κάνει όταν ήμουν Γιάννενα.
Η δουλειά ήταν πρωϊνή (Barista σε Mikel στη γωνία της Μιχαήλ Αγγέλου για όσους ξέρουν) αλλά διαλέξεις δε πατούσα ούτως ή άλλως και μετά όταν γυρνούσα διάβαζα.
Μετά ήρθε ο κόβιντ και έδεσε το γλυκό.
Εξαρτάται όμως πόσο αγαπάς τη σχολή σου και πόσο σε εκφράζει.
Π.χ. επί νομικής που είμαι τώρα ΜΟΝΟ αν ετίθεντο θέμα εξαιρετικής επιβίωσης μου (που δε πρόκειται γιατί δουλεύω καλοκαίρια ώστε να βγαίνω τον υπόλοιπο χρόνο) θα έκοβα τις παρακολουθήσεις/διάβασμά μου για εργασία.
Καλά αν έχεις εργαστηριακά μαθήματα καληνύχτα.
7/7 χωρίς ρεπό και 2000€ το μήνα να παίρνεις βγαίνει χαμηλότερο από κατώτατο μισθό.
Η σεζόν είναι για τους πολίτες, ό,τι είναι οι ΕΠΟΠ για το στρατό: πας μόνο αν η μόνη σου εναλλακτική είναι να πεθάνεις της πείνας.
Η δουλειά ήταν πρωϊνή (Barista σε Mikel στη γωνία της Μιχαήλ Αγγέλου για όσους ξέρουν) αλλά διαλέξεις δε πατούσα ούτως ή άλλως και μετά όταν γυρνούσα διάβαζα.
Π.χ. επί νομικής που είμαι τώρα ΜΟΝΟ αν ετίθεντο θέμα εξαιρετικής επιβίωσης μου (που δε πρόκειται γιατί δουλεύω καλοκαίρια ώστε να βγαίνω τον υπόλοιπο χρόνο) θα έκοβα τις παρακολουθήσεις/διάβασμά μου για εργασία.
???Αυτό που ίσως να είναι πιο συμφέρον είναι να πας σεζόν.
7/7 χωρίς ρεπό και 2000€ το μήνα να παίρνεις βγαίνει χαμηλότερο από κατώτατο μισθό.
Η σεζόν είναι για τους πολίτες, ό,τι είναι οι ΕΠΟΠ για το στρατό: πας μόνο αν η μόνη σου εναλλακτική είναι να πεθάνεις της πείνας.
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

η κορη μου που σπουδαζει στο ΠΑΔΑ μηχανικος, δουλευει 1 χρονο τωρα, part time σε βιβλιοπωλειο.
Δουλευει Πεμπτη, Παρασκευη 6ωρα απο το μεσημερι και μετα και Σαββατο 8ωρο.
Με λιγη κουραση μια χαρα τα καταφερνει προς το παρον.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.882 μηνύματα.

Μην τα λες σε εμένα Πανζερ. Σε συναδέλφους σου πεστα που ξύνωνονται ή χρηματίζονται για να μπορούν οι εργοδότες να σκλαβώνουν τους ανθρώπουςΠ.χ. επί νομικής που είμαι τώρα ΜΟΝΟ αν ετίθεντο θέμα εξαιρετικής επιβίωσης μου (που δε πρόκειται γιατί δουλεύω καλοκαίρια ώστε να βγαίνω τον υπόλοιπο χρόνο) θα έκοβα τις παρακολουθήσεις/διάβασμά μου για εργασία.
???

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Ειδυλλιακό σενάριο. Θα το έκανα και εγώ.η κορη μου που σπουδαζει στο ΠΑΔΑ μηχανικος, δουλευει 1 χρονο τωρα, part time σε βιβλιοπωλειο.

Συνεχίζει και το καλοκαίρι;η κορη μου που σπουδαζει στο ΠΑΔΑ μηχανικος, δουλευει 1 χρονο τωρα, part time σε βιβλιοπωλειο.
Στα υποχρεωτικά μαθήματα ( όχι εργαστήρια ) είναι υποχρεωτική η παρουσία ;Το είχα κάνει όταν ήμουν Γιάννενα.
???
EFAKIT
Νεοφερμένο μέλος
Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 51 μηνύματα.

Ναι βεβαια κανονικα. Και με ενσημα και αδεια και δωραΣυνεχίζει και το καλοκαίρι;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

Όχι.Στα υποχρεωτικά μαθήματα ( όχι εργαστήρια ) είναι υποχρεωτική η παρουσία ;
Λέγονται υποχρεωτικά απλά και μόνο επειδή πρέπει να τα δηλώσεις υποχρεωτικά και να προβιβαστείς σε αυτά για να πας παρακάτω στις σπουδές σου. Αυτό σε αντιδιαστολή με τα λεγόμενα επιλογής μαθήματα, που τα διαλέγεις βάσει αρέσκειάς σου.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ωχ δυσκολα ..πεμπτη παρασκευή πρεπει να υποφερει με τα ωραρεια το καημένο.η κορη μου που σπουδαζει στο ΠΑΔΑ μηχανικος, δουλευει 1 χρονο τωρα, part time σε βιβλιοπωλειο.
Ευχομαι να ειναι εκεινα τα Βιβλιοπωλεία που ειναι στην πορτα του Παδα.
Αν και εκεινα μοιραζουν και βιβλια... και θα του κοβεται η μεση απο το βαρος.
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος
Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Το έκανα όλα τα χρόνια που σπούδαζα. Δούλευα part time 5-9 όταν ήμουν σε κατάστημα και 6-10 όταν δούλευα εξ αποστάσεως. Ήμουν στη σχολή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό οπότε είχαμε αρκετές ώρες μαθημάτων. Με πρόγραμμα βγαίνει, σίγουρα θα πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα, αλλά ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ευγε... τωρα δεν εισαι στη σχολη?Το έκανα όλα τα χρόνια που σπούδαζα. Δούλευα part time 5-9 όταν ήμουν σε κατάστημα και 6-10 όταν δούλευα εξ αποστάσεως. Ήμουν στη σχολή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου στο Γεωπονικό οπότε είχαμε αρκετές ώρες μαθημάτων. Με πρόγραμμα βγαίνει, σίγουρα θα πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα, αλλά ο καθένας βάζει τις προτεραιότητές του.
KaterinaL
Νεοφερμένο μέλος
Η KaterinaL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 59 μηνύματα.

Ναι τελευταίο έτος είμαι τώρα και τελειώνωευγε... τωρα δεν εισαι στη σχολη?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.008 μηνύματα.

Επειδή αυτό με ψιλοενδιαφέρει. Στα Mikel δεν περνάς πρώτα μία δική τους δεκαήμερη εκπαίδευση σε κέντρο πριν σε στείλουν στο υποκατάστημα;Η δουλειά ήταν πρωϊνή (Barista σε Mikel
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ωραια... καλη διπλωματικη ευχομαιΝαι τελευταίο έτος είμαι τώρα και τελειώνω
εχω καποιες ερωτησεις ...μπορω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- an12
- maritina07
- MariaApo
- BatGuin
- gianikit
- Natsuko
- Vera
- ang12_012
- Huener
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- thewitcher
- thecrazycretan
- aris65
- redpointer
- Hased Babis
- abyssiniancat
- SlimShady
- globglogabgalab
- charmander
- Arvacon
- giorgos8907
- Nala
- panaman
- EFAKIT
- Unboxholics
- st.krf
- ihvv
- xrisa.2006
- Asterias54
- Kafkinos
- Atrlef
- Lathy
- KaterinaL
- Jauahahwiwisjs
- E.Z
- shuuu
- sakplat
- nikosm72
- andreouk
- peris68
- Corfu kitty
- SKG
- bigguy
- giannhs2001
- korlef
- tsiobieman
- phoni
- Scandal
- panosT436
- sophieee
- Conne
- Ryuzaki
- jYanniss
- Searching
- Than003
- anna_6
- elinamav
- ch2006
- Dr. Gl. Luminous
- nicole1982
- Drscientist
- V@Per
- elefther1ou_
- Polymnia
- Tzordan
- GoodFella
- zoed
- crankshaft345
- Xryssa
- bibliofagos
- thanasarasz
- thenutritionist
- mpimpika
- m.b.
- Debugging_Demon
- Lydiaaaaaaa
- Lia 2006
- bobbos188
- Kallon
- FNC_Sophia
- marakimarouli
- soleilst
- F1L1PAS
- geneticist
- ileki
- Martheos
- Paragontas7000
- mauro_koraki
- Tzam
- Joji
- katerina1980
- jellojina
- Efi10
- gegeorgiou90
- MPmp
- testusernameyes
- AggelikiGr
- Kzaro
- Pyotr_Krasnov
- confused???
- str07
- Τρελας123
- vps
- Nickt23
- waakaq
- iew
- Giannismsn
- UnderGroundGr
- mvas
- woasibe
- mariarina
- kyriako
- Geraldsaga
- Alf
- Nosokomos
- XRY
- Kate1914
- restinbass
- GeorgePap2003
- iiTzArismaltor_
- aneiko
- Ilias__
- tzoulio
- Katerinakikii
- Mixalis!
- Ilovemycats27
- giannis06
- Obi-Wan Kenobi
- acc/fin04
- blissele
- Leo komm
- vas2017
- Sotiris 12
- burningfire
- Giorgkalo
- Εριφύλη
- Anna1974
- katia.m
- donpablo
- Startx0
- Pan10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.