ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

03-08-25

14:59
δεν υπαρχουν συμφωνιες σε αυτες τις δουλειες ...αν πας θα τα δεις... ουτε η ωρα που σχολας ειναι σταθερηΗ 2η συμφωνία είναι αρκετά παραπλανιτικη. Για την 1η όμως είναι ξεκάθαρη, πως έγινε δηλαδή σου είπαν έλα από Δευτέρα και είπες ναι;
Εάν έλεγες όχι;
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.

03-08-25

15:05
Για τα ωράρια για τα ΣΚ το ξέρω.δεν υπαρχουν συμφωνιες σε αυτες τις δουλειες ...αν πας θα τα δεις... ουτε η ωρα που σχολας ειναι σταθερη
Εάν πεις ότι καθημερινές δουλεύεις αλλού τι θα σου πουν;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.416 μηνύματα.

03-08-25

15:08
τι να πουν τιποτα...Για τα ωράρια για τα ΣΚ το ξέρω.
Εάν πεις ότι καθημερινές δουλεύεις αλλού τι θα σου πουν;
Huener
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 122 μηνύματα.

03-08-25

15:10
Μπορώ ρεαλιστικά να βρω δουλειά παρτ ταιμ σε σουπερμάρκετ κατά προτίμηση 5-9μμ κοντά στο Γουδή;

03-08-25

15:16
Δεν είναι πολυτεχνική. Η σχολή μου από ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα είναι βατηΑν η σχολη ειναι πολυτεχνικη, δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις δουλεια με σταθερο ωραριο και να παρακολουθεις παραλληλα χωρις να χανεις μαθηματα. Θα πρεπει να βρεις μια δουλεια του ποδαριου, οπου ο εργοδοτης σου να συμφωνησει εξ αρχης οτι θα λειπεις οποτε εχεις μαθημα, οτι ωρα κ αν ειναι αυτο, διοτι ναι, υπαρχουν μερες που θα εχεις μαθημα απ τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ και αλλες που ειτε θα χεις πρωι, ειτε μεσημερι, ειτε απογευμα, ειτε συνδιασμο των παραπανω. Επισης παιζουν πολλες φορες και εκτακτες ακυρωσεις και αναπληρωσεις μαθηματων που δεν εγιναν, οποτε ειναι καπως απροβλεπτη η κατασταση. Αν η σχολη ειναι απαιτητικη και εχει εργαστηρια, αλλα θες να μη χανεις και τις διαλεξεις, τοτε ισως να πρεπει να δεις και τη λυση της μερικης φοιτησης, οπου θα κανεις το διπλασιο χρονο να τελειωσεις τη σχολη, αλλα θα παιρνεις τα μισα μαθηματα ανα εξαμηνο, ωστε να προλαβαινεις και δουλεια και σπουδες.
Κατα τη γνωμη μου, φουλ σπουδες και δουλεια μαζι δε γινεται, διοτι σιγουρα σε κατι απ τα δυο θα εχεις προβλημα...
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

15:17
ναι δες στα bazaar.... ε θα εχει εκει, γιατι αυτοι δουλευουν με τα μικρα. θα κανεις ταμειο... θα πιασεις και κονε με τις γιαγιες θα σε φερνουν πιτες...να τις δινεις συμβουλες για τον προστατη.Μπορώ ρεαλιστικά να βρω δουλειά παρτ ταιμ σε σουπερμάρκετ κατά προτίμηση 5-9μμ κοντά στο Γουδή;

03-08-25

15:34
Κοίτα για ταμείο μόνο σε μάρκετ αποκλείεται.. συνήθως ζητάνε και άλλες υποχρεώσεις στα μάρκετ όχι μόνο ταμείοΔουλεια και σχολη δεν δενει... Η αναγκη προσπαθει να τα δεσει αλλα τοτε δεν πας για σπουδη πας για χαρτι.
Αν το εχεις αναγκη και οχι λογω επαναστασης, τοτε σε σουπερ μαρκετ 4-5ωρη βραδυνη βαρδια και κοντα στην σχολη ( 9 κλείνει )...500€ το μηνα.
Διαβασμα σαββατοκυριακα και οταν η σχολη εχει αργια... ξεχνας παρεες και εξοδους.
Σουπερ μαρκετ ειπαμε ε? οχι εβερεστ ,βενετη, σερβιτορος κλπ εκει σε λιωνουν...και οχι πολυ επαφη με ανθρωπους σε κουραζει πολυ ψυχικα.
Ολοι αυτοι κανουν κρα για προσωπικο.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.706 μηνύματα.

03-08-25

16:03
Πήγαινε πρώτα στην σχολή ένα εξάμηνο, να κάνεις παρέες,να δεις πώς ειναι το διάβασμα, να περάσει μια εξεταστική και μετά το βλέπεις για δουλειά.Μπορώ ρεαλιστικά να βρω δουλειά παρτ ταιμ σε σουπερμάρκετ κατά προτίμηση 5-9μμ κοντά στο Γουδή;
Γενικά, θεωρώ σε καμία σχολη δεν είναι ακατόρθωτη η δουλειά απλά στην Ελλαδα δεν υπάρχει καμιά ευελιξία.
Είναι μια κοπέλα ελληνίδα στο YouTube που σπουδάζει ιατρική στην Ολλανδία και έλεγε ότι δουλευει όλα τα έτη των σπουδών της ακριβώς επειδή μπορεί μια περίοδο να δουλεύει πολύ και άλλη 3 ώρες την εβδομάδα.
Εδω σκέψου να δίνεις το πιο απαιτητικό μάθημα της σχολης σου την επόμενη ημέρα και να πρέπει να πας ένα 4ωρο στο μπαζαρ.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

16:39
σαν τι αλλο?Κοίτα για ταμείο μόνο σε μάρκετ αποκλείεται.. συνήθως ζητάνε και άλλες υποχρεώσεις στα μάρκετ όχι μόνο ταμείο
σε ενα μικρο μαρκετ τα κανεις ολα ... και ραφια και ταμειο.
ε και πιο ειναι το προβλημα αν βαζεις μαρμελαδες 340 gr στο ραφι.
Τυρια, κρεατα, σαλαμια τα κανουν μονο οι ειδικοι.
Στα μεγαλα ,ταμειο κανουν μονο οι ταμιες...ραφια κανουν μονο οικοκυρες που θελουν την ησυχια τους.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

03-08-25

16:45
Εγώ δουλεύω μόνο Πσκ 8ωρο, στην εξεταστική, ευτυχώς με αφήνουν εκτόςιατρική + part time παίζει;
Εννοείται διάβασμα καθημερινά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και αυτό μέχρι του χρόνου στο 5ο,στο έκτο έτος στοπ η δουλειάΕγώ δουλεύω μόνο Πσκ 8ωρο, στην εξεταστική, ευτυχώς με αφήνουν εκτός

03-08-25

16:57
Τι δουλειά κάνεις;Εγώ δουλεύω μόνο Πσκ 8ωρο, στην εξεταστική, ευτυχώς με αφήνουν εκτός
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και αυτό μέχρι του χρόνου στο 5ο,στο έκτο έτος στοπ η δουλειά
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

03-08-25

17:45
Σε ζαχαροπλαστεια -καφεΤι δουλειά κάνεις;

03-08-25

18:02
Για να μάθεις να φτιάχνεις καφέδες κλπ πόσο καιρό σου πήρε;Σε ζαχαροπλαστεια -καφε
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

03-08-25

20:38
Οι μόνες θέσεις εργασίες για φοιτητές θα έπρεπε να έχουν να κάνουν με το αντικείμενο του εκάστοτε φοιτητή ωστέ να αποκτήσει τριβή με το αντικείμενο.
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

03-08-25

21:00
χαχαχαα καλο! Εννοούσα δουλειές προγραμματισμο΄υεξ αποστάσεως ή κανένα τηλεφωνικό κέντρο και τα σχετικάΠοιες δουλειες ειναι αυτες ? το only funs δεν βγαζει λευτα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

21:05
ε μα δεν εχει εμπειρια... ναι τηλεφωνικο μαρκετινκ τυπου πουλαω ρευμα τηλεφωνο κλπ...υπαρχει και πολυ μαλιστα ( καλα τιγκα ψυχοφθόρο να τρως συνεχεια πορτα //και θελουν κοριτσια με φωνουλες και υπομονη).... αλλα ειναι πρωινα και πρεπει να πηγαινει εκει οχι απο το σπιτι... τους ελεγχουν πολυ.χαχαχαα καλο! Εννοούσα δουλειές προγραμματισμο΄υεξ αποστάσεως ή κανένα τηλεφωνικό κέντρο και τα σχετικά
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

03-08-25

21:06
ε μα δεν εχει εμπειρια... ναι τηλεφωνικο μαρκετινκ τυπου πουλαω ρευμα τηλεφωνο κλπ...υπαρχει και πολυ μαλιστα ( καλα τιγκα ψυχοφθόρο να τρως συνεχεια πορτα //και θελουν κοριτσια με φωνουλες και υπομονη).... αλλα ειναι πρωινα και πρεπει να πηγαινει εκει οχι απο το σπιτι... τους ελεγχουν πολυ.
Ρε Γιάννη (με γειά η νέα φώτο), Από 'κει το πας από αλλού το πας, στις κοπέλες πάντα καταλήγεις. Τσέκαρε τα οφθαλμόλουτρα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

21:13
Ευχαριστω πολυ... τι να κανω.. ? γεννηθηκα με αναδρομο ερμη και με ειπαν οτι τα κοριτσια ειναι η ζωη και εγω το πιστεψα.Ρε Γιάννη (με γειά η νέα φώτο), Από 'κει το πας από αλλού το πας, στις κοπέλες πάντα καταλήγεις. Τσέκαρε τα οφθαλμόλουτρα.
Για πες τωρα εσυ που ψυχολογας...αυτο το βλεμα αυτης της θεας ειναι οτι θες εκτος απο ελικρινες... λες να επειρεασει τα λεγομενα μου ...
Α εγω μονο αληθειες..ναι δικες μου αληθειες.... αλλα μονο αληθειες.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος

03-08-25

21:17
Ευχαριστω πολυ... τι να κανω.. ? γεννηθηκα με αναδρομο ερμη και με ειπαν οτι τα κοριτσια ειναι η ζωη και εγω το πιστεψα.
Για πες τωρα εσυ που ψυχολογας...αυτο το βλεμα αυτης της θεας ειναι οτι θες εκτος απο ελικρινες... λες να επειρεασει τα λεγομενα μου ...
Α εγω μονο αληθειες..ναι δικες μου αληθειες.... αλλα μονο αληθειες.
Κοίτα τα μελί μάτια στις κοπέλες είναι έρωτας, μόνο αυτό έχω να πω.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

21:20
α ενταξει συμφωνεις... οκ την αφηνω...Κοίτα τα μελί μάτια στις κοπέλες είναι έρωτας, μόνο αυτό έχω να πω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- an12
- maritina07
- MariaApo
- BatGuin
- gianikit
- Natsuko
- Vera
- ang12_012
- Huener
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- thewitcher
- thecrazycretan
- aris65
- redpointer
- Hased Babis
- abyssiniancat
- SlimShady
- globglogabgalab
- charmander
- Arvacon
- giorgos8907
- Nala
- panaman
- EFAKIT
- Unboxholics
- st.krf
- ihvv
- xrisa.2006
- Asterias54
- Kafkinos
- Atrlef
- Lathy
- KaterinaL
- Jauahahwiwisjs
- E.Z
- shuuu
- sakplat
- nikosm72
- andreouk
- peris68
- Corfu kitty
- SKG
- bigguy
- giannhs2001
- korlef
- tsiobieman
- phoni
- Scandal
- panosT436
- sophieee
- Conne
- Ryuzaki
- jYanniss
- Searching
- Than003
- anna_6
- elinamav
- ch2006
- Dr. Gl. Luminous
- nicole1982
- Drscientist
- V@Per
- elefther1ou_
- Polymnia
- Tzordan
- GoodFella
- zoed
- crankshaft345
- Xryssa
- bibliofagos
- thanasarasz
- thenutritionist
- mpimpika
- m.b.
- Debugging_Demon
- Lydiaaaaaaa
- Lia 2006
- bobbos188
- Kallon
- FNC_Sophia
- marakimarouli
- soleilst
- F1L1PAS
- geneticist
- ileki
- Martheos
- Paragontas7000
- mauro_koraki
- Tzam
- Joji
- katerina1980
- jellojina
- Efi10
- gegeorgiou90
- MPmp
- testusernameyes
- AggelikiGr
- Kzaro
- Pyotr_Krasnov
- confused???
- str07
- Τρελας123
- vps
- Nickt23
- waakaq
- iew
- Giannismsn
- UnderGroundGr
- mvas
- woasibe
- mariarina
- kyriako
- Geraldsaga
- Alf
- Nosokomos
- XRY
- Kate1914
- restinbass
- GeorgePap2003
- iiTzArismaltor_
- aneiko
- Ilias__
- tzoulio
- Katerinakikii
- Mixalis!
- Ilovemycats27
- giannis06
- Obi-Wan Kenobi
- acc/fin04
- blissele
- Leo komm
- vas2017
- Sotiris 12
- burningfire
- Giorgkalo
- Εριφύλη
- Anna1974
- katia.m
- donpablo
- Startx0
- Pan10
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.