Nina-nana
Διάσημο μέλος

Και κάτι άλλο για όσους είσαστε στα μεγαλύτερα έτη, μπορείτε να κάνετε μαθήματα σε πρωτοετείς φοιτητές της σχολής σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Επίσης κοίτα και σε φροντιστήρια - δες πιο πάνω που έχω γράψει σχετικά.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να βρω κάτι γιατί κ εγώ δυσκολεύομαι να βγω πέρα και τους γονείς μου επιβαρύνω..Και δεδομένου ότι πρόσφατα έμεινα χωρίς υπολογιστή (και για τη σχολή μου είναι αρκετά σημαντικό),τώρα πρέπει να ψάξω πολύ πιο άμεσα..
Δεν θέλω κάτι σε service λόγω ωραρίου και κόπου...Θα μου άρεσε πολύ αυτό με τα ιδιαίτερα σε μαθητές,αλλά σε μια πόλη σαν την Ξάνθη που είναι σχετικά μικρή πώς να βρω άκρη να πάω συστημένα κάπου;; Και πόσες πιθανότητες υπάρχουν για φυλλάδια.;
Αν έχετε κάτι υπόψιν σας θα με βοηθούσε πολύ..![]()
Babysitting σκέφτηκες?
Δεν γίνεται, σίγουρα θα έχεις κανένα συμφοιτητή-φίλο με μικρό αδερφάκι που θα μπορούσε να σε συστήσει σε μαμάδες με άλλα μικρά-φίλους σαν το αδερφάκι του. Ειδικά αν δεν τρως όλο σου το πρωινό στην σχολή, ή δεν έχεις κάθε μέρα πρωινό μάθημα στην σχολή, θα σε προτιμήσουν αν θέλουν να πεταχτούν σε καμιά τράπεζα/εφορία ή αν το μικρό είναι ψιλοάρρωστο και πρέπει να μείνει μέσα και οι γονείς πρέπει να πάνε στην δουλειά.
Και παρομοίως μπορείς να βρεις και 2-3 παιδάκια για να τα διαβάζεις, μέσω συμφοιτητών σου με μικρά αδέρφια. Δεν γίνεται, θα υπάρχουν!
Free_Soul
Νεοφερμένο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

Είναι γνωστά σ΄όλους αυτά τα καραγκιοζιλίκια!
Nina-nana
Διάσημο μέλος

NimertiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ολοφάνερο ψέμα και κατάφορη εκμετάλλευση! Ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με ανάγκες και τους χρησιμοποιεί για να βγάζει λεφτά... Δεν πρόκειται να σου δώσει ούτε 1 ευρώ!!!
Είναι γνωστά σ΄όλους αυτά τα καραγκιοζιλίκια!
Πολύ σωστός!
Είχα ρωτήσει εγώ για μια δουλειά και μου είπε ο τύπος να πουλάω ένα πρόγραμμα 200ε για το facebook,70ε δικά μου δλδ καθαρά 58...
Έγινα Κεντέρης!

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Free_Soul
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί αν σκεφτείς πως την 1 ωρα να πουλήσεις 3 περιοδικά και αν .. και το 8ωρο δλδ άντε να δώσεις 20 περιοδικά ,τα 100 με τίποτα δεν τα φτάνεις. Όντως είναι εκμετάλευση και γω το σκέφτηκα και τελικά δεν πήγα.. Πάλι από την αρχή λοιπόν για κάτι καλύτερο..!!
ἅλς
Διάσημο μέλος

Παιδιά το ξανασκέφτηκα καλά.... Και τελικά το μετάνοιωσα και δεν πήγα.
Γιατί αν σκεφτείς πως την 1 ωρα να πουλήσεις 3 περιοδικά και αν .. και το 8ωρο δλδ άντε να δώσεις 20 περιοδικά ,τα 100 με τίποτα δεν τα φτάνεις. Όντως είναι εκμετάλευση και γω το σκέφτηκα και τελικά δεν πήγα.. Πάλι από την αρχή λοιπόν για κάτι καλύτερο..!!
Και πολύ καλά έκανες! Κάτι τέτοιοι καραγκιόζηδες θέλουν ...

Κοίταξα και για baby sitter αλλά δεν βρήκα τίποτα :/ Θα συνεχισω ομως να το ψάξω γιατί είναι και το αντικείμενό μου...
Τώρα άκουσα για την avon. Ξέρετε πόσο κέρδος έχεις σε ένα μήνα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το σκεφτόμουν κι εγώ για περιοδικά σε μια εθελοντική οργάνωση όπου όμως απο οτι έχω ακούσει παίρνεις ποσοστά. Αλλά δεν νομίζω...Τζάμπα τρεξιμο...
Κοίταξα και για baby sitter αλλά δεν βρήκα τίποτα :/ Θα συνεχισω ομως να το ψάξω γιατί είναι και το αντικείμενό μου...
Τώρα άκουσα για την avon. Ξέρετε πόσο κέρδος έχεις σε ένα μήνα?
η avon σου προσφέρει ελάχιστο κέρδος κι αυτό είναι επί τις πωλήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω να σπουδασω εκει ! και κατι ακομη που δεν εχω πολυκαταλαβει.. στις φοιτητικες εστιες αμα μενεις πληρωνεις λιγοτερα ;
ευχαριστω

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

cookies&chips
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω περναω αθηνα και με περιμενουν ηδη 2 δουλειεςσε καβα διανομες 4ωρο και σε 2 καφετεριες ολοι γνωστοι γνωστου μ και αξιοπιστοι και θα παω
![]()
Αν δεν πας στην κάβα, πες ποια είναι πλιζζ

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Oντως παιδια ΟΧΙ αγγελιες...απλα την προηγουμενη βδομαδα πηγα σε καποιες για σερβιτορος που ηθελα εγω και ηταν απλα γτπ......
Για σερβιτόρος μόνο σε μαγαζιά που γνωρίζεις. Να σε δουν κατευθείαν, να τούς πεις την προϋπηρεσία σου και να κλείσει η συμφωνία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jesse_
- giorgos5002
- kalhkardia
- elevag
- peter347
- g59
- Alessandra Eliza
- Annou1
- maria pad
- DeWiN
- spring day
- Τρελας123
- Joji
- Nick0007
- nimbus
- User2350
- Εριφύλη
- Nina-nana
- Χάρις
- eirinipap
- Nala
- kiyoshi
- SoyN
- Φινεύς
- Unboxholics
- katia.m
- ggl
- snowy
- vasilis123321
- oups
- constansn
- Hased Babis
- Deadly_sorrowX
- korlef
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Scandal
- Kitana
- Athens2002
- Gus Roger10
- calliope
- alpha.kappa
- GeorgePap2003
- KingOfPop
- P.Dam.
- Maynard
- Ιωάννης1234
- Paragontas7000
- katerinavld
- louminis
- Κλημεντίνη
- PanMoonlight
- CoolCowboy
- giannhs2001
- angies
- Idontknoww
- Oikonomologistis
- thenutritionist
- estrela
- Giii
- Sofos Gerontas
- J.Cameron
- Alexismicro
- jim2015
- το κοριτσι του μαη
- jimis2001
- Miranda32
- PanosBat
- Nikoleta_Giann
- nicole1982
- Steliosgkougkou
- hirasawayui
- johnsala
- Nick254
- margik
- tfghp
- tolis
- Citylights
- Meow
- Schlimazel
- Philologist
- desp1naa
- Polipolikalos
- Marinamani
- lnesb
- Λαμπρινηη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.