boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Η boubou έγραψε: #1 25-07-09 12:56 ρε παιδια πειτε καμμια δουλιτσα.... αθηνα θα ειμαι μαλλον... σε τιποτα bershka,zara,ikea,οτε ειναι καλα??? απο αθηνα ξερω λιγα πραγματα γιατι πηγαινω μονο για να δω τους συγγενεις μου οποτε κατατοπιστε με......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Ο MONTA έγραψε: #2 25-07-09 15:18 Εγω θα ελεγα μια χαρα..δεν θα κουραζεσαι κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lightmoon Νεοφερμένο μέλος Η Lightmoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Lightmoon: #3 25-07-09 15:49 και πως κάνουμε αίτηση για αυτές τις δουλειές?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 19:59 Η confusius: #4 25-07-09 19:59 Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Η boubou έγραψε: #5 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια πειτε καμμια δουλιτσα.... αθηνα θα ειμαι μαλλον... σε τιποτα bershka,zara,ikea,οτε ειναι καλα??? απο αθηνα ξερω λιγα πραγματα γιατι πηγαινω μονο για να δω τους συγγενεις μου οποτε κατατοπιστε με......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA Εκκολαπτόμενο μέλος Ο MONTA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 15:18 Ο MONTA έγραψε: #2 25-07-09 15:18 Εγω θα ελεγα μια χαρα..δεν θα κουραζεσαι κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lightmoon Νεοφερμένο μέλος Η Lightmoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Lightmoon: #3 25-07-09 15:49 και πως κάνουμε αίτηση για αυτές τις δουλειές?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 19:59 Η confusius: #4 25-07-09 19:59 Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Η boubou έγραψε: #5 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα ελεγα μια χαρα..δεν θα κουραζεσαι κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lightmoon Νεοφερμένο μέλος Η Lightmoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 15:49 Η Lightmoon: #3 25-07-09 15:49 και πως κάνουμε αίτηση για αυτές τις δουλειές?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 19:59 Η confusius: #4 25-07-09 19:59 Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Η boubou έγραψε: #5 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και πως κάνουμε αίτηση για αυτές τις δουλειές?:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2009 στις 19:59 Η confusius: #4 25-07-09 19:59 Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Η boubou έγραψε: #5 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2009 στις 18:09 Η boubou έγραψε: #5 26-07-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Αυγούστου 2012 Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanoskarras92 Νεοφερμένο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:01 Ο Stefanoskarras92: #6 27-07-09 22:01 Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και εισαι κοπελα και οσο να'ναι ειναι πλεονεκτημα για να βρεις δουλεια ως σερβιτορα, θα ηταν καλη ιδεα αν βρεις και το καταλληλο ωραριο φυσικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:05 Ο constantinekots: #7 28-07-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... Στον ΟΤΕ προσλαμβανεσαι με βαση το βαθμο απολυτηριου Λυκειου κατοπιν σχετικης προκυρρυξης, η τελευταια βγηκε το 2006, ακομη εχει παρα πολλους στην ουρά και απ'οτι εμαθα δεν θα ξαναβγει γιατι μπορει να προσφερουν τις θεσεις σε χρόνια ανέργους αντι για φοιτητές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marilenaki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαριλένα.... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 244 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 10:29 Η Marilenaki!: #8 28-07-09 10:29 Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confusius: Kαλή παρτ-τάιμ εργασία και με καλά λεφτά είναι επίσης στον ΟΤΕ (τηλεφωνήτρια). Βέβαια δεν θυμάμαι πως ακριβώς σε παίρνουν, είναι μια λίγο περίεργη διαδικασία, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει Για τα καταστήματα που ανέφερες, έχω δει στα μαγαζιά τους σταντ με αιτήσεις για θέσεις εργασίας! Τέτοιο σταντ έχω δει και στο Πλαίσιο. Καλή τύχη!:no1::no1: Click για ανάπτυξη... OTE θέλουν 19+ απολυτήριο... η τουλάχιστον παίρνουν αυτόυς με το 19+... και bershka μπορείς να τους ζητήσεις μια αίτηση από το μαγαζί εκει και να τη συμπληρώσεις με τα στοιχεία σου, ονομα επιθετο,τηλ, διευθυνση, ξενες γλωσσες, προυπηρεσια, χομπι και μια μικρη φοτο σου και αν τελικά σε θέλουν σε ειδοποιουν στο τηλέφωνο και πας για συνέντευξη... πρέπει να πας με χαμόγελο και να δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα!!! μετά λογικά σε παίρνουν... αυτά!!!! για bershka ξερω κατι ψιλά παραπάνω.. ...και σερβιτόρα μ'αρέσει, να μην ξεδιπλώνεις και ρούχα! bershka θα σε εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η boubou έγραψε: #9 02-08-09 21:56 σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellilili Νεοφερμένο μέλος Η ellilili αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 12:02 Η ellilili έγραψε: #10 03-08-09 12:02 Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:06 Ο 01011001 έγραψε: #11 03-08-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από boubou: σερβιτορα δεν ξερω να κραταω ουτε δισκο...κατω θα τα ριχνω ολα.... Click για ανάπτυξη... κανείς δεν γεννήθηκε ξέροντας πως να κρατάει τον δίσκο, μην πας και σε κανένα μαγαζί με 100 τραπέζια. Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... Όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 22:12 Ο blacksheep: #12 05-08-09 22:12 Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ellilili: Ψάχνω και εγώ για δουλειά. Πιστεύετε οτι τα ιδιαίτερα αγγλικά είναι καλή λύση? (εχω michigan proficiency) Click για ανάπτυξη... εγω εχω michigan και cambridge απο 3 γυμνασιου.πως δεν το χα σκεφτει να κανω ιδιατερα? αρε που παμε.....?αρε που παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafaelouaz Νεοφερμένο μέλος Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:08 Η rafaelouaz: #13 06-08-09 01:08 καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε μην αγχωνεσαι να πας και οτι γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Η rafita έγραψε: #14 06-08-09 01:13 κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ εγώ θα ήθελα να δουλέψω...αλλά πού;;; και επιπλέον δε μπορώ να στείλω π.μ ---> foreverfreak Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Η stella έγραψε: #15 09-08-09 09:59 ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Ο Nickname έγραψε: #16 09-08-09 11:24 Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ βασικά επειδή έχω proficiency σκέφτομαι να πάω να ζητήσω δουλειά σε κανένα φροντιστήριο, ας μου δώσουν μόνο την A junior...ή έστω ας τους φέρνω μόνο τους καφέδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:27 Ο who έγραψε: #17 09-08-09 11:27 Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Ο Nickname έγραψε: #18 09-08-09 11:29 Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marseaux23 cinephilee mara.g Neptune Natsuko George113838 Helen06 future.nurse.29 Jesse_ giorgos5002 kalhkardia elevag peter347 g59 Alessandra Eliza Annou1 maria pad DeWiN spring day Τρελας123 Nick0007 nimbus User2350 Εριφύλη Nina-nana Χάρις eirinipap Nala kiyoshi SoyN Φινεύς Unboxholics katia.m ggl snowy vasilis123321 oups constansn Deadly_sorrowX korlef tsiobieman ΘανάσοςG4 charmander Scandal Kitana Lathy Gus Roger10 calliope alpha.kappa GeorgePap2003 KingOfPop P.Dam. Maynard Ιωάννης1234 Paragontas7000 katerinavld louminis Κλημεντίνη PanMoonlight CoolCowboy giannhs2001 angies Idontknoww Oikonomologistis thenutritionist estrela Giii Sofos Gerontas J.Cameron Alexismicro jim2015 το κοριτσι του μαη jimis2001 Miranda32 PanosBat Nikoleta_Giann nicole1982 Steliosgkougkou hirasawayui johnsala Nick254 margik tfghp tolis Citylights Meow Schlimazel Philologist desp1naa Polipolikalos Marinamani lnesb Λαμπρινηη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, κάτι είναι κι αυτό... Πλάκα θα έιχε πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sakoulias Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:48 Ο sakoulias: #19 09-08-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stella: ρε παιδια και γω θελω...τουλαχιστον για ενα η δυο μηνες μεχρι να αρχισει κανονικα η σχολη μου...βλεπω συμμαθητριες μου που εγιναν γκαρσονες και δουλευουν 6 μερες τη βδομ 10 με 7 το απογ και παρινουν 30 ευρω δηλ περιπου 700 το μηνα...αξιζει νομιζω...ασε που το πρωι δεν εχει και τοση δουλεια...στη bershka ειναι απελπιστικα...δουλευε η αδερφη μου και λεει ολα τα σπαστικα μπαινουν μεσα και τα δοκιμαζουν ολα και μετα τα πετανε και συ διπλωεις ολη μερα...! Click για ανάπτυξη... Συγγνωμη εσυ για 9 ωρες δουλεια θεωρεις οτι ειναι καλα τα 30 Ε??Αν ειναι δυνατον...Να γιατι οι περισσοτεροι καταστηματαρχες εκμεταλλευονται τους εργαζομενους.Εγω για λιγοτερο απο 35 Ε το 8ωρο δεν θα δουλευα γιατι για λιγοτερα πραγματικα δεν αξιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 14:57 Ο tebelis13: #20 09-08-09 14:57 Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από who: Ένα φίλος μου που σπουδάζει φυσικός, ζήτησε δουλειά στο φροντιστήριο που κάναμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες, και τώρα μαθαίνει ιστορία και θρησκευτικά σε κάτι παιδάκια του δημοτικού. Click για ανάπτυξη... Δεν τον χαλασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.