Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Γραπτό με δύο σελίδες δεν παίρνει και 20, άντε κανά 13.Και πώς ξεχωρίζουν ένα άδειο γραπτό που κάποιος έχιε γράψει 4-5 σελίδες μπούρδες; Ενώ κάποιος έγραψε 2 σελιδούλες συνοπτικά λίγα πραγματάκια και καλά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

όταν το γραπτό σου αντικρίζω
και βγαίνουν οι αδυναμίες μου
και τότε εγώ μηδενίζω
Και το ίδιο λάθος ξανακάνω
το γραπτό σου το ξαναχάνω
στην διόρθωσή σου ξαναπέφτω
σου ξαναδίνομαι
και ποτέ δεν κρίνομαι!
paokathens
Νεοφερμένο μέλος

Απ όσο ξέρω τις χρονιές που έτυχε να δώσουν αδέλφια και ξαδέλφια μου, Τρίκαλα και Χίο που πήγαν τους ήλθαν πολύ φυσιολογικοί βαθμοί. Καρδίτσα απογοητευτικά πράγματα και Θεσσαλονίκη έτριβαν τα μάτια τους με τις αναβαθμολογήσεις, αλλά και τις διαφορές ακόμη και σε θετικά μαθήματα...
Αυτό έχω ακούσει παίζει κυρίως μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης και Θεσσαλονίκης Αθήνας, μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης, Θεσσαλονίκης Κοζάνης και Θεσσαλονίκης Σερρών, ότι δηλαδή διορθώνουν επιλεκτικώς αυστηρά.
Για Βόλο ξέρει κανείς; Ακούστηκε ότι τα δικά μας πάνε Βόλο για διόρθωση και δεν έτυχε να έχουμε πληροφόρηση....όποιος-α μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενη η ενημέρωση.
εγω εχω ακουσει οτι σαλονικα σκιζουν πολυ και κυριως του πειραια...

σε αναβαθμολογηση παλι εκει στελνονται ή οχι???
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γραπτό με δύο σελίδες δεν παίρνει και 20, άντε κανά 13.
Λακωνίζειν εστίν φιλοσοφείν λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

Αλλά όντως πόσο να πάρει?Πφφ,ωραία πάμε

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω ακουσει οτι σαλονικα σκιζουν πολυ και κυριως του πειραια...
σε αναβαθμολογηση παλι εκει στελνονται ή οχι???
Φέτος λέει τα βαθμολογικά θα είναι ον-λινε με το υπδβμθ και θα βλέπουν πότε υπάρχει απόκκλιση στα γραπτά, ώστε να διορθώνονται αμέσως...άρα λογικά στο ίδιο βαθμολογικό της ίδιας πόλης, όπου έγινε η πρώτη και δεύτερη διόρθωση. Θέλω να ελπίζω με άλλο αναβαθμολογητή.
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φέτος λέει τα βαθμολογικά θα είναι ον-λινε με το υπδβμθ και θα βλέπουν πότε υπάρχει απόκκλιση στα γραπτά, ώστε να διορθώνονται αμέσως...άρα λογικά στο ίδιο βαθμολογικό της ίδιας πόλης, όπου έγινε η πρώτη και δεύτερη διόρθωση. Θέλω να ελπίζω με άλλο αναβαθμολογητή.
Εννοείται οτι είναι άλλος ο οποίος βλέπει και τις σημειώσεις του 2ου βαθμολογητή!
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εννοείται οτι είναι άλλος ο οποίος βλέπει και τις σημειώσεις του 2ου βαθμολογητή!
Αυτό δεν άλλαξε; Ότι δηλαδή δεν κάνουν πολλές σημειώσεις οι 2 βαθμολογητές, ώστε να μην δίνουν έτοιμο γραπτό στον άλλο; Και να είναι υποτίθεται ανεπηρρέαστος ο 2ος να το διορθώσει εξ αρχής χωρίς να ξέρει τα λάθη, με σκοπό να μην επηρρεαστεί....άρα και ο τριτος (μακριά απο μας) να μην επηρρεαστεί από 2 διορθώσεις;
paokathens
Νεοφερμένο μέλος

qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό δεν άλλαξε; Ότι δηλαδή δεν κάνουν πολλές σημειώσεις οι 2 βαθμολογητές, ώστε να μην δίνουν έτοιμο γραπτό στον άλλο; Και να είναι υποτίθεται ανεπηρρέαστος ο 2ος να το διορθώσει εξ αρχής χωρίς να ξέρει τα λάθη, με σκοπό να μην επηρρεαστεί....άρα και ο τριτος (μακριά απο μας) να μην επηρρεαστεί από 2 διορθώσεις;
Αυτό που ξέρω και ίσχυε και πέρσι,τώρα αν έχει αλλάξει φέτος δεν το γνωρίζω,είναι οτι ο πρώτος δεν σημειώνει τίποτα πάνω,ο δεύτερος κανονικά υπογραμμίζει και γράφει παρατηρήσεις με αποτέλεσμα αν χρειαστεί τρίτος να δει τι έχει γράψει ο δεύτερος!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά και μακάρι να μην χρειαστούμε και 3ο!
Λοιπόν,καλό διάβασμα,καλή επιτυχία και καλές διορθώσεις!

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό που ξέρω και ίσχυε και πέρσι,τώρα αν έχει αλλάξει φέτος δεν το γνωρίζω,είναι οτι ο πρώτος δεν σημειώνει τίποτα πάνω,ο δεύτερος κανονικά υπογραμμίζει και γράφει παρατηρήσεις με αποτέλεσμα αν χρειαστεί τρίτος να δει τι έχει γράψει ο δεύτερος!
Μακάρι να μας πάνε όλα καλά και μακάρι να μην χρειαστούμε και 3ο!
Λοιπόν,καλό διάβασμα,καλή επιτυχία και καλές διορθώσεις!![]()
Ακριβώς!
Και αν υπάρχουν διορθωτές εδώ μέσα και τύχει να το διαβάζουν αυτό το τόπικ, ας θυμηθούν την κρίσιμη ώρα της διόρθωσης οτι είναι άνθρωποι και απευθύνονται σε ανθρώπους, διορθώνουν γραπτά, από τα οποία κρίνεται εν μέρει το μέλλον μας. Η εξάντληση της αυστηρότητας ή η χαλαρή βαθμολόγηση δεν μας βοηθά. Ας είναι όσο πιο δίκαιοι και λογικοί γίνεται.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε ρε!
Αν μπορείς, ενημέρωνε για τα επίπεδα των βαθμολογιών γιατί τα γραπτά από εδώ πάνε Κοζάνη.
Να σου πω εγώ τι γίνεται εδώ στην Κοζάνη....Μια βαθμολογήτρια είδε μια σχετικά καλή περίληψη και έβαλε 19...Σκέφτηκε να βαθμολογήσει με επιείκεια γιατί ήταν δύσκολο το κείμενο....Όλοι οι υπόλοιποι βαθμολογητές όμως είχαν αντίθετη άποψη....Οι περισσότερες περιλήψεις πήραν 12/25.....

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σου πω εγώ τι γίνεται εδώ στην Κοζάνη....Μια βαθμολογήτρια είδε μια σχετικά καλή περίληψη και έβαλε 19...Σκέφτηκε να βαθμολογήσει με επιείκεια γιατί ήταν δύσκολο το κείμενο....Όλοι οι υπόλοιποι βαθμολογητές όμως είχαν αντίθετη άποψη....Οι περισσότερες περιλήψεις πήραν 12/25.....![]()
Με το σταγονόμετρο βαθμολογείτε κι εσείς στην Κοζάνη;
ΓΙατί τόση τσιγγουνιά;
Μαζεύουν τους βαθμούς που υπολείπονται του 100 και τους κάνουν κάτι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Johnny15
Επιφανές μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πως ακριβώς γνωρίζετε βαθμούς? Ξέρετε κανένα site που τα ανακοινώνει?
Προφανώς, όπως έγραψε κι ένα παιδί παραπάνω χθες, ρωτάνε κάποιον καθηγητή-τρια που βαθμολογεί για να υπάρχει μια γενική εικόνα...επιπλέον, αυτή την εβδομάδα οι εφημερίδες θα αρχίσουν να έχουν κάποια αναφορά στο τί γίνεται στα διάφορα βαθμολογικά και θα αρχίσουν οι Κασσάνδρες των βάσεων...
paokathens
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.