Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.571 εγγεγραμμένα μέλη και 3.578.960 μηνύματα σε 106.399 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 840 άτομα.
Και ειδικά στον τομέα σου,αν κουραστείς βαράς και ένα δημοσίο στο τέλος με ωράριο και λιγότερες ευθύνες και ξενοιαζεις.Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω Διδακτορικό τον Οκτώβριο, με το που δώσω τα τελευταία μαθήματα και παρουσιάσω και τη Διπλωματική μου τον Σεπτέμβρη. Λατρεύω την έρευνα και το διάβασμα (και σε ακαδημαϊκό και στον ελεύθερό μου χρόνο) και θεωρώ ότι θα μου άρεσε πολύ η ακαδημαϊκή καριέρα.
Υπάρχει κάποιος που να κάνει Διδακτορικό να μου δώσει μία εικόνα της κατάστασης; Ενδιαφέρομαι κυρίως να μάθω για την καθημερινότητα του Διδακτορικού φοιτητή (ωράριο, αρμοδιότητες, συνέδρια, διδασκαλία, χαμαλίκι, κτλ) και γενικά για το πως είναι η εμπειρία του καθενός στο κομμάτι αυτό, ώστε να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το τι με περιμένει. Επίσης, αν έχει κανένας τιπ και πληροφορίες για χρηματοδότηση, υποτροφίες κτλ, καλοδεχούμενα
(6ο έτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πατρών)
Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω Διδακτορικό τον Οκτώβριο, με το που δώσω τα τελευταία μαθήματα και παρουσιάσω και τη Διπλωματική μου τον Σεπτέμβρη. Λατρεύω την έρευνα και το διάβασμα (και σε ακαδημαϊκό και στον ελεύθερό μου χρόνο) και θεωρώ ότι θα μου άρεσε πολύ η ακαδημαϊκή καριέρα.
Υπάρχει κάποιος που να κάνει Διδακτορικό να μου δώσει μία εικόνα της κατάστασης; Ενδιαφέρομαι κυρίως να μάθω για την καθημερινότητα του Διδακτορικού φοιτητή (ωράριο, αρμοδιότητες, συνέδρια, διδασκαλία, χαμαλίκι, κτλ) και γενικά για το πως είναι η εμπειρία του καθενός στο κομμάτι αυτό, ώστε να προετοιμαστώ ψυχολογικά για το τι με περιμένει. Επίσης, αν έχει κανένας τιπ και πληροφορίες για χρηματοδότηση, υποτροφίες κτλ, καλοδεχούμενα
(6ο έτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πατρών
Χαίρε! Διδακτορικός φοιτητής στο πρώτο έτος εγώ, σε άλλο κλάδο από εσένα (Αρχαιολογία).Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω Διδακτορικό τον Οκτώβριο, με το που δώσω τα τελευταία μαθήματα και παρουσιάσω και τη Διπλωματική μου τον Σεπτέμβρη. Λατρεύω την έρευνα και το διάβασμα (και σε ακαδημαϊκό και στον ελεύθερό μου χρόνο) και θεωρώ ότι θα μου άρεσε πολύ η ακαδημαϊκή καριέρα.
(6ο έτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πατρών)