Διαδηλώσεις με αφορμή τη δολοφονία του 16χρονου

mangkac

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο mangkac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 390 μηνύματα.
Σοβαρότατα....


Δεν υπόστηριξα την οριστική κατάργηση του άσυλου καθότι για μένα προσωπικά σημαίνει ένα επιτεύγμα δημοκρατισμού.Αλλά σε περιπτώσεις όπου αφορά την κατάλυση της δημοκρατίας και διακυδεύεται η σωματική κυρίως ακεραιότητα των πολίτων...

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ????

Αυτό μου φαίνεται από υπερβολικό ώς ακραίο....


Ο αθώος τι θέλει μαζί με τους κουκουλοφόρους στο πανεπιστήμιο κυριακάτικα??δεν μπορώ να πιάσω την λογική σου...


Αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι αρκετα χοντρο με τα ΜΑΤ και τις ομαδες καταστολης. Σε αρκετες -πολυ πιο δημοκρατικες απο την δικια μας- χωρες οι ομαδες καταστολης -αν μπορουν να χαρακτηριστουν ετσι- ειναι ενδικτικο οτι δεν εχουν ασπιδες, κρανη, γκλοπ παρα μονο μια αντισφιξιογονο μασκα και φυσικα τα δικα τους χημικα ειναι 3 φορες πιο αβλαβη απο τα ληγμενα που μας ριχνουν εδω. Αν εχεις μπροστα σου ανθρωπους που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να σου κοψουν την πορεια ή ακομα χειροτερα να την διασπασουν, τοτε λογικο ειναι να αντιδρασεις και να πας να βρεις καπου ασυλο αν αρχισουν να σε κυνηγανε.

Θα ηταν προτιμοτερο να καταργηθουν οι αστακοι που "φυλανε" τις πορειες, λες και ειμαστε μογκολα και δεν μπορουμε να προστατευτουμε μονοι μας, παρα το ασυλο.

Και φυσικα οι μπατσοι δεν ειναι ο δικος μου στοχος οταν θα κατεβω -πχ σε μια πανεκπαιδευτικη πορεια-, και θελω να πιστευω πως κανενος σοβαρου ανθρωπου δεν ειναι, αλλα και μονο η προκλητικη παρουσια τους ειναι αρκετη για να τους βρισω και να τους πεταξω και πετρα αν χρειαστει. Μακαρι σε καποια πορεια, διαδηλωτες και ΜΑΤαδες να διαδηλωναν μαζι μπροστα απο την βουλη, για να δουν ποιον πραγματικα πρεπει να πολεμισουν, αλλα με την πλυση εγκεφαλου που εχουν φαει απο τους στρατοκαβλους που εχει η ελληνικη αστυνομια, νομιζουν οτι παραγουν κοινωνικο εργο αν καταστελνουν οποιαδηποτε μορφη αντιδρασης.

Αυτους τους μπατσους εχω απεναντι μου, οταν κατεβαινω στους δρομους, και θα τους εχω μεχρι να καταλαβουν οτι η αξιοπρεπεια ειναι πιο σημαντικη απο ενα κομματι ψωμι που τους δινει το κρατος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3,031 μηνύματα.
Ο αθώος τι θέλει μαζί με τους κουκουλοφόρους στο πανεπιστήμιο κυριακάτικα??δεν μπορώ να πιάσω την λογική σου...

καποια πανεπιστημια ειναι κατελλημενα. αν θες να τα προστατευσεις, θα πρεπει να εισαι και εσυ εκει.

αλλα περιμενε λιγο, αν παω στα εξαρχεια βραδυ, θα με ρωτησεις τι γυρευα εκει με ολους τους αλητες; αρα ειμαι θα ειμαι και εγω αλητης;

αυτη ηταν η λογικη του κουγια, οταν μιλουσε απλα για παρεξηγηση και οταν κατηγορουσε τον Γρηγοροπουλο οτι ηταν αναρχικος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
Ειλικρινα η κατασταση ειναι απελπιστικη ή πιο σωστα καταθλιπτικη οταν βλεπεις πως τοσος κοσμος δεν εχει παρει μυρωδια απ οσα εγιναν και γινονται,καλα τα μμε το χουν γαμησει εντελως δεν κρατανε πλεον ουτε τα προσχηματα πραγματικα λυπαμαι και απογοητευομαι...και τις 2 μερες αλλα ειδικα χθες η κατασταση ηταν απογοητευτικη,ασκοπες κινησεις ανοργανοσια στο φουλ ασχετοι ανθρωποι που καμια σχεση δεν εχουν με την πραγματικοτητα και αλλοι τοσοι να κοιτανε πινονταν καφε και ξυνοντας τα @@ ....καλα να παθουμε η απαθια και η αγνοια θα ειναι η θηλια στο λαιμο μας..

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-P_gr6VnYcU[/ame]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PADI

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η PADI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
:(:(:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stellastar

Νεοφερμένος

Η stellastar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Αλλο ενα ντοκουμεντο.
Οι κουκουλοφοροι ειναι ασφαλιτες που υποσκαπτουν τα γνησια λαικα αλλα ειρηνικα κινηματα!
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=-YirGCKbHRc&feature=player_embedded[/ame]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Αυτό που λες δεν στοιχειοθετείται με κανένα αποδεικτικό, πλην του γεγονότος ότι και οι μεν και οι δε ανήκουν στο ίδιο ακριβώς σύστημα, όποιος σπάει έστω ένα μαγαζί δεν έχει κανένα σκοπό να κάνει καλύτερο μέρος την κοινωνία, είναι κρίμα να διαπιστώνεις ότι μέσα στους τρομοκράτες που συνέλαβαν στο Κερατσίνι είναι τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη...Κρίμα κυρίως γι'αυτούς που νομίζουν ότι με το να σπάσεις το μαγαζί ή το αυτοκίνητο του μεροκαματιάρη θ'αλλάξεις την κοινωνία. Όχι ότι το εν λόγω στέκι είναι γιάφκα, αλλά αν η Αναρχία θέλει να πετύχει κάτι στην κοινωνία, οφείλει να έχει περιφρούρηση, όσο "μη-ελευθεριακό" κι αν ακούγεται. Και όχι κουμμουνιστοπεριφρούρηση σαν τους άχρηστους χαραμοφάηδες του ΚΚΕ, αλλά νομίζω οτι μπορείς να στείλεις στο διάολο έναν άνθρωπο που η μόνη του πολιτική ανησυχία ειναι πως να σπάσει το κεφάλι ενος ΜΑΤατζή, χωρίς να παρεξηγηθείς. Και είναι κρίμα γιατί στον αναρχικό χώρο υπάρχουν και πάρα πολλοί που σκέφτονται με πολύ περισσότερο βάθος απ'αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

beautiful loser

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,260 μηνύματα.
Την ανακοινωση του αντιπρυτανη την διαβασατε ?

Πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση του αντιπρύτανη καθ. κ. Ιωάννη Κ. Καράκωστα
==========================================================================
==========================================================================
==========================================================================

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Πανεπιστημίου 30, Αθήνα 106-79
τηλ. 210 3689787, 210 3689781, 210 3689779
Fax: 210 3689741
Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2009


Προς: Όλα τα μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αθηνών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι απίστευτο σε ποια κατάσταση φοβίας, ψυχολογικής ομηρίας και κατάθλιψης βρίσκονται τον τελευταίο καιρό, όσοι από τους πανεπιστημιακούς ιθύνοντες και δασκάλους συμμετέχουν στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών και μηνών. Οι φοιτητές, και μη, ορισμένων ακραίων παρατάξεων, ασκούν συνεχή καταθλιπτική πίεση στους πανεπιστημιακούς, ακόμη και βία, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, με παραστάσεις ομάδων φωνασκούντων .. αν όχι κραυγαζόντων και με ευθεία απειλή βίαιων αντιδράσεων, στις περιπτώσεις που οι πανεπιστημιακοί, ιθύνοντες και μη, δεν πειθαρχήσουν στις αποφάσεις και στις προτροπές των πιο πάνω ομάδων, οι οποίες, σημειωτέον, συνεργάζονται πλέον εμφανώς ή αφανώς με ακραίες - πάσης κατηγορίας - μονάδες κρούσεως αντιεξουσιαστών. «Να μην κλείσετε τα κτήρια του κέντρου τις ημέρες της φασαρίας, γιατί αν τα κλείσετε, θα τα κάψουμε όλα» απειλούν σκαιώς τις πρυτανικές αρχές, τους προέδρους των πανεπιστημιακών τμημάτων κλπ. Γιατί, όμως; διερωτάται κανείς. Η απάντηση δίδεται από τους ίδιους αντιδρώντες των πιο πάνω ομάδων, που κατηγόρησαν π.χ. τον πρόεδρο της Νομικής που έκλεισε το κτίριο για τις 17 Νοέμβρη και τον θεώρησαν υπεύθυνο για τους προσαχθέντες και συλληφθέντες εκείνες τις ημέρες. «Γιατί αν ήταν ανοικτό το κτήριο, θα κατέφευγαν στο «άσυλο» και θα απετρέποντο οι συλλήψεις…».

Οι πανεπιστημιακοί, οι περισσότεροι αν όχι όλοι, υποκύπτουν στη πίεση και φοβούμενοι για τον εαυτόν τους και για τους φοιτητές τους στην καλύτερη περίπτωση, τα χειρότερα, υποχωρούν και υποχωρούν…

Τι κάνουν για τα παραπάνω οι πολιτικοί που θέσπισαν το άσυλο, όπως ορίστηκε, ερμηνεύεται και εφαρμόζεται σήμερα, που θέσπισαν τα προνόμια των φοιτητών, π.χ. όσον αφορά την εκλογή πανεπιστημιακών οργάνων, πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα; Tι κάνουν οι πολιτικοί που οργάνωσαν και εισήγαγαν τα κόμματα και την συνακόλουθη διαπλοκή στην πανεπιστημιακή παιδεία; Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, νίπτουν τας χείρας τους και μεταθέτουν στις πρυτανικές αρχές ή στην πολιτική εξουσία τη λύση του προβλήματος, αντί να ομονοήσουν και να αποφασίσουν από κοινού μέτρα εξυγίανσης.

Τι κάνουν για τα παραπάνω, τα δικαστήρια που επιλαμβάνονται υποθέσεων βιαιοπραγιών κατά πανεπιστημιακών οργάνων, αλλά και κατά φοιτητών; Αθωώνουν τους κατηγορούμενους, υποτίθεται φοιτητές, «για το κτίσιμο» των πρυτανικών αρχών π.χ. της Θράκης λόγω συγγνωστής πλάνης….

Αυτό είναι το κλίμα αυτής της εποχής: φοβισμένοι αν όχι τρομοκρατημένοι και σε βαριάς μορφής κατάθλιψη τελούντες πανεπιστημιακοί άρχοντες· αδιάφοροι οι περισσότεροι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι όλων των βαθμίδων, έχοντες εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια συμβολής στην ανάκαμψη· απαξιωτική η στάση όλων των πολιτών για τους πανεπιστημιακούς, πολιτικούς, τους αστυνομικούς και την εκάστοτε ηγεσία· παραπαίουσα πολιτική ηγεσία, λαϊκίζουσες και ανεύθυνες παρατάξεις· όχι πάντοτε εποικοδομητική θέση του τύπου· αρνητική στάση όλων έναντι «του ελληνικού φαινομένου»… «Φτάσαμε στον πάτο» λένε όλοι και με την προβολή της γνωστής ελληνικής ένστασης «δε βαριέσαι καημένε, εγώ θα αλλάξω αυτόν τον τόπο», προτρέπουν και αποθαρρύνουν όσους ελαχίστους έχουν απομείνει στην πρώτη γραμμή.

Με τιμή


Καθηγητής Ιωάννης Κ. Καράκωστας
Αντιπρύτανης
=================================================================
=================================================================
==========================================================
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
Με τετοιες ηλιθιες προφασεις θελουν να καταργησουν το ασυλο για το οποιο τοσοι ανθρωποι σκοτωθηκαν.Για να αποφευκτουν οι δολοφονιες της τοτε χουντας θεσπιστηκες το ασυλο το οποιο να τονισω πως ανηκει σε ΟΛΟΥΣ οχι μονο στους φοιτητες αλλα σε ολους μας. Πολλοι δεν μπορουν να κατανοησουν πως το ασσυλο δεν προστατευει απλα 20 μαλακες αλλα ανηκει στους παντες ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης κυριολεκτικα για καθε πολιτη.Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να καταργηθει αυτο,θα ειναι απλα η σφραγιδα της νεας μορφης δικτατοριας που εχουμε.Ειναι εντελως ηλιθιο,απαξιωτικο και ξεφτιλα το να τολμανε κατι τετοιο και μαλιστα επικαλουμενοι μαλακιες αφορμες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kotatsuneko

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,494 μηνύματα.
Με τετοιες ηλιθιες προφασεις θελουν να καταργησουν το ασυλο για το οποιο τοσοι ανθρωποι σκοτωθηκαν.Για να αποφευκτουν οι δολοφονιες της τοτε χουντας θεσπιστηκες το ασυλο το οποιο να τονισω πως ανηκει σε ΟΛΟΥΣ οχι μονο στους φοιτητες αλλα σε ολους μας. Πολλοι δεν μπορουν να κατανοησουν πως το ασσυλο δεν προστατευει απλα 20 μαλακες αλλα ανηκει στους παντες ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης κυριολεκτικα για καθε πολιτη.Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να καταργηθει αυτο,θα ειναι απλα η σφραγιδα της νεας μορφης δικτατοριας που εχουμε.Ειναι εντελως ηλιθι,απαξιωτικο και ξεφτιλα το να τολμανε και καλα "μορφωμενοι" ανθρωποι κατι τετοιο και μαλιστα επικαλουμενοι μαλακιες αφορμες...
Άρα μπορεί στο άσυλο να πάει ο καθένας που έχει διαπράξει παραβατική συμπεριφορά και να το καταστρέψει στο καπάκι και να είμαστε όλοι οκ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
Άρα μπορεί στο άσυλο να πάει ο καθένας που έχει διαπράξει παραβατική συμπεριφορά και να το καταστρέψει στο καπάκι και να είμαστε όλοι οκ.

ναι και ο αλλος ας πουμε θα χει απο διπλα και ενα πανεπιστημιο επισης αμα θελουν να τους πιασουν μπορουν βαρεθηκα να ακουω ηλιθιες προφασεις λες και ειχε στο μυαλο του ο καθε οπως λες εγκληματιας να παει σε πανεπιστημιο σου λεει "ας κανω τη ληστεια μου και μετα ας παω μια βολτα απο το χημικο...":whatever: αφου ξερει οτι με το που βγει θα τον πιασουν ενω αν δεν μπει σε ασυλο σιγα μη τον πιασουν ποτε...ειναι και αχρηστοι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Orestes

Δραστήριο μέλος

Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.

μπλα μπλα συμφωνώ...:no1::D

όμως πρόπερσι στο Τμήμα μου κλάπηκαν 10 computers και οι ένοχοι δεν πιάστηκαν...επειδή δεν επιτρέπεται η είσοδος της αστυνομίας...το επικροτείς; :hmm: τι θα μπορούσε να είχε γίνει και δεν έγινε; :hmm: θέλω σαφή απάντηση, όχι γενικόλογες κουβέντες φιλοσοφικού τύπου...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kotatsuneko

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,494 μηνύματα.
ναι και ο αλλος ας πουμε θα χει απο διπλα και ενα πανεπιστημιο επισης αμα θελουν να τους πιασουν μπορουν βαρεθηκα να ακουω ηλιθιες προφασεις λες και ειχε στο μυαλο του ο καθε οπως λες εγκληματιας να παει σε πανεπιστημιο σου λεει "ας κανω τη ληστεια μου και μετα ας παω μια βολτα απο το χημικο...":whatever: αφου ξερει οτι με το που βγει θα τον πιασουν ενω αν δεν μπει σε ασυλο σιγα μη τον πιασουν ποτε...ειναι και αχρηστοι...
Την μια τους ανεβαζετε άχρηστους και από την άλλοι οι μαλακες που δε έπιασαν τους αναρχικους. Διαλέξτε όμως.

Επιπλέον αμα γουστάρεις το πανεπιστημιο σου να γινεται λαμπογυαλο σε καθε πορεια εμενα μου περισσευει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
μπλα μπλα συμφωνώ...:no1::D

όμως πρόπερσι στο Τμήμα μου κλάπηκαν 10 computers και οι ένοχοι δεν πιάστηκαν...επειδή δεν επιτρέπεται η είσοδος της αστυνομίας...το επικροτείς; :hmm: τι θα μπορούσε να είχε γίνει και δεν έγινε; :hmm: θέλω σαφή απάντηση, όχι γενικόλογες κουβέντες φιλοσοφικού τύπου...:)

Θες να μου πεις οτι κλαπηκαν ολοκληροι υπολογιστες και δεν το πηρε κανεις χαμπαρι γτ ειναι και μικροι οι κακομοιροι...γτ μου φαινεται οτι μου λες μαλακια παραδειγμα που ουδεποτε εγινε;:hmm: Εστω οτι εγινε...θα μπορουσαν να την ειχαν στημενη γυρω απο το πανεπιστημιο απ οπου και να φευγαν θα τους επιαναν αφου κουβαλαγαν και τετοιο βαρος...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.
Επιπλέον αμα γουστάρεις το πανεπιστημιο σου να γινεται λαμπογυαλο σε καθε πορεια εμενα μου περισσευει

υπάρχει ένα ψυχιατρικό σύνδρομο που λέγεται πυρομανία...

ο άνθρωπος έλλογο ζώο είναι...δεν θέλει και πολύ να γίνει άλογο ζώο...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

razorbladeDream

Πολύ δραστήριο μέλος

Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1,023 μηνύματα.
Την μια τους ανεβαζετε άχρηστους και από την άλλοι οι μαλακες που δε έπιασαν τους αναρχικους. Διαλέξτε όμως.

Επιπλέον αμα γουστάρεις το πανεπιστημιο σου να γινεται λαμπογυαλο σε καθε πορεια εμενα μου περισσευει

δεν ειπα ποτε αυτο το πραγμα :"από την άλλοι οι ****** που δε έπιασαν τους αναρχικους" μην παραποιεις τα λογια μου....
Το πανεπιστημιο μου δεν γινεται λαμπογιαλο απο κανεναν αναρχικο που αμφιβαλλω αν πολλοι ξερουν καν και εχουν διαβασει περι αναρχισμου αλλα τα λαμογια καθηγητες που εκμεταλλευονται πολλα απο αυτα που παρεχει το πανεπιστημιο,λαμπογιαλο ειναι οταν δεν εχεις τα καταλληλα αντιδραστηρια χωρους επειδη καθε χρονο ολοενα και κοβεται η χρηματοδοτηση των πανεπιστημιων.Λαμπογιαλο τα κανουν μονο τα κομματα με τα ηλιθια παρτυ τους που ρχεται ο καθε ξελυγομενος και κωλοχτυπιεται σαν μαλακας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

In Flames

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα.
Την μια τους ανεβαζετε άχρηστους και από την άλλοι που δε έπιασαν τους αναρχικους. Διαλέξτε όμως.

Επιπλέον αμα γουστάρεις το πανεπιστημιο σου να γινεται λαμπογυαλο σε καθε πορεια εμενα μου περισσευει


εντελώς εκτός...

πώς γίνεται ρε ****** μου να έχετε συνδέσει τους αναρχικούς με εγκληματίες...μπράβο , τι να πω , πώς γίνεται να μιλάμε τόσα άτομα εδώ και να εξηγούμε και να συνεχίζετε...έλεος δεν σας καταλαβαίνω...

δεν θέλουμε να πιάσουν τους αναρχικούς , αυτό είναι το θέμα , τους εγκληματίες να πιάνουν , οι αναρχικοί δεν είναι εγκληματίες...ΧΕΛΟΟΥ...

Το πανεπιστήμιο είναι μπουρδέλο εκ φύσεως , άστο , στις πορείες μια χαρά κυλάνε τα πράματα (στο δικό μας τουλάχιστον) άσυλο...

Οι μόνοι που το κάνουν λαμπόγυαλο είναι οι μπάτσοι που πετάνε δακρυγόνα μέσα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.
Θες να μου πεις οτι κλαπηκαν ολοκληροι υπολογιστες και δεν το πηρε κανεις χαμπαρι γτ ειναι και μικροι οι κακομοιροι...γτ μου φαινεται οτι μου λες μαλακια παραδειγμα που ουδεποτε εγινε;:hmm: Εστω οτι εγινε...θα μπορουσαν να την ειχαν στημενη γυρω απο το πανεπιστημιο απ οπου και να φευγαν θα τους επιαναν αφου κουβαλαγαν και τετοιο βαρος...

αφού το Τμήμα, δεν έχει φύλαξη...λόγω έλλειψης χρημάτων να πληρώσουν κρατικούς φύλακες (για όλη την Πανεπιστημιούπολη)...

η κλοπή έγινε τα άγρια μεσάνυχτα χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση...το μόνο που βρέθηκε την άλλη μέρα ήταν κάτι σπασμένες πόρτες...:P και εξώπορτες...

δικογραφία δεν σχηματίστηκε ποτέ...λόγω απουσίας αστυνομικής έρευνας, στον τόπο του συμβάντος...:D

υ.σ.: το Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται 10χλμ εκτός πόλης Πατρών, σε περιοχή μέσα στο πράσινο (αρκετές εκτάσεις γης - 2.500 στρέμματα - που άνηκαν στον στρατό παλιά, πριν το 1966 - ενημερωτικά, ιδρύθηκε με δαπάνες της κυβέρνησης της χούντας, όταν αποσύρθηκε η στατιωτική μονάδα (στρατιωτική βάση πεζικού) που υπήρχε εκεί)...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

In Flames

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο In Flames αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 954 μηνύματα.
υ.σ.: το Πανεπιστήμιο Πατρών βρίσκεται 10χλμ εκτός πόλης Πατρών, σε περιοχή μέσα στο πράσινο (αρκετές εκτάσεις γης - 2.500 στρέμματα - που άνηκαν στον στρατό παλιά, πριν το 1966 - ενημερωτικά, ιδρύθηκε με δαπάνες της κυβέρνησης της χούντας, όταν αποσύρθηκε η στατιωτική μονάδα (στρατιωτική βάση πεζικού) που υπήρχε εκεί)...

και τι να λέει αυτό...

δε μου λέει τίποτα..:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,790 μηνύματα.
και τι να λέει αυτό...

δε μου λέει τίποτα..:(

απλά ενημέρωσα ιστορικά...


δεν έκανα πολιτικό υπαινιγμό...:)

βασικά, ήθελα να πω, ότι είναι δύσκολο να σε πάρουν είδηση, αν κλέψεις...

δεν είναι όπως το ΕΚΠΑ μέσα στο κέντρο της πόλης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top