Πλήρωνεις φροντιστήρια?????Δεν είσαι υποχρεωμένος,κάτσε μόνος σου και διάβασε χωρίς καθηγητες φροντιστήριων και ιδιαίτερα...
Οι αστυνομικοί σε ρώτανε γιατί ξέρεις υπάρχουν και εγκληματίες σε αυτήν την χώρα όχι μόνο εσύ και εγώ...
Ναι σωστό αυτό που λες...αλλά και εσείς όταν πάτε με δακρυγόνα και πέτρες στις πορείες και να καταστρέφετε ''συμβολικά'' είναι καλύτερο?
Η δουλειά δεν είναι δουλεία..Αν δεν σε αρέσει άλλαξε δουλειά,χωρα ακόμα και πλανήτη...
οι περισσότεροι πρόσφυγες είναι λαθρομετανάστες δλδ δεν είναι μόνιμα στην Ελλάδα...το ότι ζουν σε άθλιες συνθήκες αυτό μπορούν να το αλλάξουν δουλεύωντας...
Το να δουλεύεις πολλές ώρες είναι άσχημο...?Όμως έτσι έχεις μισθό,σπίτι,άνεση να μεγαλώσεις μελλοντικά μια οικογένεια και να ζήσεις αξιοπρεπώς...
Στη ζωή δεν μας έρχονται ουρανοκατέβατα...πρέπει να μοχθήσουμε για να τα αποκτήσουμε....
Όριστε σου απάντησα στα αιτήματα σου χωρίς να κάνω καμιά ''συμβολική καταστροφή''....
Φυσικά και τους ρώτησα...κανένας δεν θέλει και ούτε εγώ θα ήθελα..αν όμως καποιος δεν μπορεί να το ανεχτεί μπορεί ξέρεις και να φύγει...
Η Ελλάδα δεν είναι καμιά αναπτυγμένη χώρα και να δίνει τους μεγάλους μισθούς..
Παραπονιούνται οι Έλληνες για τον μισθό,αλλά τα μπουζούκια και τις διακοπές ξέρουν να πηγαίνουν...
μάλιστα.
αν δεν πλήρωνα φροντιστήρια, αποκλείεται να περνούσα στις πανελλήνιες , και αν περνούσα δεν θα είχα μπει με τον ίδιο τρόπο με τους άλλους , δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες, νομίζεις όλοι έχουν δυνατότητα να πληρώνουν φροντιστήρια ε?
όχι , κάνεις λάθος , αν υπάρχουν εγκληματίες να πανε να τους πιάσουν , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ.
ας πήγαιναν να πιάσουν τον πάσσαρη αν μπορούσαν , δεν το έκαναν. Έφτασε στη Ρουμανία για να τον πιάσουν.
ας πήγαιναν να καταδικάσουν τα βαποράκια τους εμπόρους ναρκωτικών και όχι τον κάθε κακομοίρη ναρκωμανή...
δεν κάνουν ούτε εκείνοι σωστά τις δουλειές τους , ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ. για να μην είμαι απόλυτος - το γράφω με κεφαλαία για να μείνει-.
ααα ωραία, "αν δε σου αρέσει φύγε", αυτό μου λες δλδ.
ούτε το ischool μου αρέσει , ούτε το facebook , ούτε η Ελλάδα , ούτε ο πλανήτης Γη , αλλά διαφωνώ και θεωρώ άκρως φασιστική και απαξιωτική την φιλοσοφία
"αν δεν σου αρέσει , φύγε"
όχι , πρέπει να προτείνω αλλαγές και αυτό θα κάνω με το να φωνάζω μαζί με άλλους.
καλά με δουλεύεις , εδώ βγαίνουν άτομα με πτυχία απο πανεπιστήμια και δεν έχουν ευκαιρίες στη δουλειά, οι μετανάστες μπορούν να δουλέψουν??
μα που ζεις??
-όπως μιλάς σου μιλάω-
επιτέλους, δείτε λίγο τις ζωές των άλλων...
ναι μου τα έλυσες όλα τα προβλήματα , το βλέπω...
όσο για το μπουζούκι που λες , ΜΠΡΑΒΟ , σε αυτό συμφωνώ. Πεστα.