Ilias_93
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilias_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.

19-01-09

20:19
παιδιά sos !!!! Αύριο γράφω ιστορία και θα ηταν πολύ πολύτιμη η βοήθειά σας αν μου δίνατε κανένα θέμα για Μεσοποτάμιους , Αιγύπτιους και Φοίνικες!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

19-01-09

20:34
Δεν έχει και τόση σημασία να εξασκηθείς στην Ιστορία. Αρκεί να διαβάσεις καλά το μάθημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.

20-01-09

22:55
εχει δικιο...θες να σου στειλω τα πιο σοσ??
kouvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο kouvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

18-11-09

19:13
Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα.

06-12-09

12:12
παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costasas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

19-12-09

21:20
- σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής)
- Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες;
- Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό;
- Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής
- Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού;
- Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού
ksiros
Νεοφερμένο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.

25-01-10

11:06
Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...