Ilias_93 Νεοφερμένο μέλος Ο Ilias_93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:19 Ο Ilias_93 έγραψε: #1 19-01-09 20:19 παιδιά sos !!!! Αύριο γράφω ιστορία και θα ηταν πολύ πολύτιμη η βοήθειά σας αν μου δίνατε κανένα θέμα για Μεσοποτάμιους , Αιγύπτιους και Φοίνικες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Ο Crookshanks: #2 19-01-09 20:34 Δεν έχει και τόση σημασία να εξασκηθείς στην Ιστορία. Αρκεί να διαβάσεις καλά το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η sofiaaa έγραψε: #3 20-01-09 22:55 εχει δικιο...θες να σου στειλω τα πιο σοσ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kouvi Νεοφερμένο μέλος Ο kouvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:13 Ο kouvi έγραψε: #4 18-11-09 19:13 Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η angela1 έγραψε: #5 06-12-09 12:12 παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδιά sos !!!! Αύριο γράφω ιστορία και θα ηταν πολύ πολύτιμη η βοήθειά σας αν μου δίνατε κανένα θέμα για Μεσοποτάμιους , Αιγύπτιους και Φοίνικες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 20:34 Ο Crookshanks: #2 19-01-09 20:34 Δεν έχει και τόση σημασία να εξασκηθείς στην Ιστορία. Αρκεί να διαβάσεις καλά το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η sofiaaa έγραψε: #3 20-01-09 22:55 εχει δικιο...θες να σου στειλω τα πιο σοσ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kouvi Νεοφερμένο μέλος Ο kouvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:13 Ο kouvi έγραψε: #4 18-11-09 19:13 Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η angela1 έγραψε: #5 06-12-09 12:12 παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχει και τόση σημασία να εξασκηθείς στην Ιστορία. Αρκεί να διαβάσεις καλά το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiaaa Νεοφερμένο μέλος Η σόφη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 64 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η sofiaaa έγραψε: #3 20-01-09 22:55 εχει δικιο...θες να σου στειλω τα πιο σοσ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kouvi Νεοφερμένο μέλος Ο kouvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:13 Ο kouvi έγραψε: #4 18-11-09 19:13 Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η angela1 έγραψε: #5 06-12-09 12:12 παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχει δικιο...θες να σου στειλω τα πιο σοσ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kouvi Νεοφερμένο μέλος Ο kouvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2009 στις 19:13 Ο kouvi έγραψε: #4 18-11-09 19:13 Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η angela1 έγραψε: #5 06-12-09 12:12 παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοφια μπορεις να στιλεις σε εμενα τα ποιο σοσ απο σελ 56-75???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:12 Η angela1 έγραψε: #5 06-12-09 12:12 παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια γραφω διαγωνισμα αυριο στην ιστορια απο σελ55-75(δηλ στους 3 πολιτισμους) μηπως μπορειτε να μου πειτε τι ειναι sos??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costasas Νεοφερμένο μέλος Ο Costasas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:20 Ο Costasas έγραψε: #6 19-12-09 21:20 σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
σοσ------ Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αιγυπτιακής τέχνης.(Αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, μικροτεχνίας, ζωγραφικής) Τι γνωρίζετε για το Φοινικικό αλφάβητο και πώς αυτό αξιοποιήθηκε από τους Έλληνες; Ποια είναι η σημαντικότερη συμβολή των Εβραίων στον παγκόσμιο πολιτισμό; Η στάση του Ελληνικού κόσμου απέναντι στους λαούς της Ανατολής Ποιες συνθήκες ευνόησαν την ανάπτυξη του κυκλαδικού πολιτισμού; Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυκλαδικού πολιτισμού στην Μέση Εποχή του Χαλκού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ksiros Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ζεφύρι (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2010 στις 11:06 Ο ksiros έγραψε: #7 25-01-10 11:06 Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια ειμαι στην ωρα της πληροφορικης και την επομενη γραφω ιστορια SOS πειτε μου κατι σημαντικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.