whitegod
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bio_
Νεοφερμένο μέλος

Και η δικια μου σχολη είναι λίγο μακρυά και θέλω να κάνω τη διαγραφή μέσω ΚΕΠ.Δεν σηκώνουν όμως το τηλέφωνο στη γραμματεία που παίρνω να τους ρωτήσω τι ακριβώς να γράψω στην αίτηση και που θα στείλουν την βεβαίωση διαγραφής.Εσύ μίλησες με τη γραμματεία της σχολης σου για όλα αυτά?εγω παντως σημερα εκανα διαγραφη απο την τωρινη σχολη μεσω ΚΕΠ δινωντας στον μαστορα εκει κατι πληροφοριες, τις typeαρε στο πισι και στελνοντας FAX το χαρτι ολοκληρωμενο στην σχολη μου ειμαι κομπλε...
το λεω αυτο γιατι περασα σε σχολη στου διαολου την μανα και δεν λεει να παω εκει και προφανως αυτο κανει ολος ο κοσμος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaggos21
Νεοφερμένο μέλος

johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί η εγγραφή στη νέα σχολή μου είναι μόνο στις 21...και αρχίζω να ανησυχώ...Φοιτητική ταυτότητα δεν μας είχαν δώσει,η κάρτα σίτισης έχει λήξει...Όμως έχω χάσει το πάσο μου.... θα έχω πρόβλημα στη διαγραφή μέσω Κ.Ε.Π???????????????????? Α και πόσο περίπου κάνουν να στείλουν το τελικό χαρτί της διαγραφής??? Πάνω από 10 μέρες?????

Bio_
Νεοφερμένο μέλος

Αφού έχασες το πάσο σου λογικά θα κανεις μια υπεύθυνη δήλωση στη οποια θα λες ότι το έχεις χάσει και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Το αποφοιτήριο μπορεί να σου το στείλει με fax στο αντίστοιχο κεπ που έκανες τη διαγραφή η σχολη σου αλλα δεν πιστεύω να χρειαστούν και 10 μέρες.Για σιγουριά όμως επικοινώνησε με την γραμματεία της σχολης σου.Πάντως σε περίπτωση που δεν προλάβεις την προθεσμία μπορεί τις 2-3 τελευταίες μέρες να γίνονται εγγραφες φοιτητών που δεν πρόλαβαν να κάνουν την εγγραφη την κατάλληλη ημερομηνία .Γιατί η εγγραφή στη νέα σχολή μου είναι μόνο στις 21...και αρχίζω να ανησυχώ...![]()
![]()
steliospap
Νεοφερμένο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Για τα συγγράμματα πρώτη φορά το ακούω. Δεν γνωρίζω.
Όπως και να 'χει, ένα τηλέφωνο στην σχολή σου, θα ήταν καλό, για να βεβαιωθείς.

johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!!!!!Αφού έχασες το πάσο σου λογικά θα κανεις μια υπεύθυνη δήλωση στη οποια θα λες ότι το έχεις χάσει και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Το αποφοιτήριο μπορεί να σου το στείλει με fax στο αντίστοιχο κεπ που έκανες τη διαγραφή η σχολη σου αλλα δεν πιστεύω να χρειαστούν και 10 μέρες.Για σιγουριά όμως επικοινώνησε με την γραμματεία της σχολης σου.Πάντως σε περίπτωση που δεν προλάβεις την προθεσμία μπορεί τις 2-3 τελευταίες μέρες να γίνονται εγγραφες φοιτητών που δεν πρόλαβαν να κάνουν την εγγραφή την κατάλληλη ημερομηνία .

Πήγα σήμερα στα Κ.Ε.Π αλλά μου είπανε δεν γίνεται....και ότι τους το έχει απαγορέψει το υπουργείο....

johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Όσα χαρτιά και να ναι το θέμα είναι ότι πρέπει να πάω στη σχολή, δηλαδή ταξίδι...Πιο πολύ θα νευριάσεις όταν θα δεις οτι η διαγραφή είναι 2 χαρτιά και 5 λεπτα
@@@ ελληνική γραφειοκρατία......

johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ισχύει αυτό! Εμένα μου την έκαναν κανονικότατα την διαγραφή και μου έστειλαν χθές το αποφοιτήριο από τη σχολή.Πήγα σήμερα στα Κ.Ε.Π αλλά μου είπαμε δεν γίνεται....και ότι τους το έχει απαγορέψει το υπουργείο....![]()
Πήγαινε σε άλλο ΚΕΠ της περιοχής,σου,ψάξτο.
Διαγραφές γίνονται,απλώς δεν υπάρχει επίσημη διαδικασία ακόμα.
Πές τους να στείλουν έστω λευκή αίτηση προς την σχολή,στην οποία θα λές ότι επιθυμείς την διαγραφή σου,αρχικά.
Πάρε μαζί σου και την βεβαίωση εγγραφής σου στην σχολή.
Έπειτα η σχολή θα απαντήσει σε λίγες μέρες ή θα σε πάρει τηλέφωνο -τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε ευτυχώς-
Μετά, μου ζήτησε η σχολή να συμπληρώσω μια απλή αίτηση του νόμου 105,και να την στείλω μέσω ΚΕΠ.
Στο πλαίσιο μου είπαν να γράψω ότι:
"είμαι η τάδε και επιθυμώ την διαγραφή μου από το τάδε ΤΕΙ,χωρίς να περιμένω τίποτα από αυτό."
Μετά από 2-3 μέρες μου έστειλαν το αποφοιτήριο και απλώς πλήρωσα το courier.
johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις....
ciaskious
Νεοφερμένο μέλος

αυτο έκανα 10%),πήρα τηλ στην γραμματεία και μου είπανε να το κάνω μέσω ΚΕΠ.εγώ έδωσα τα στοιχεία μου σε μια γνωστή μου που δουλεύει εκεί γιατι εγώ δεν μπορω να πάω και το μεσημέρι μου τα επέστρεψε λέγοντας μάλιστα πως δεν ήρθε απάντηση με fax...αν δεν έρθει μέχρι την τρίτη το πρωτότυπο,που μπορω να πάω για εγγραφή ελπίζω να γίνει η συννενόηση μεσω της καινούριας σχολής...αμάν πια!
Itach1
Διάσημο μέλος

Η διαδικασία ποια είναι;
Πηγαίνω στην γραμματεία συμπληρώνω κάποιο έγγραφο και παίρνω όλα τα χαρτιά που είχα δώσει τότε στην εγγραφή;
Στο τέλος μου δίνουν κάτι που να λέει ότι έχω διαγραφεί ώστε να το δώσω στην άλλη σχολή;
johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Δεν παίρνεις τα χαρτιά που είχες δώσει...απλώς σου δίνουν να συμπληρώσεις κάτι...και μετά από λίγο σου δίνουν το αποφοιτήριο από τη σχολή ! Και είσαι έτοιμος!Αύριο θα πάω να κάνω διαγραφή αλλά δεν έχω πάρει πάσο κτλ..
Η διαδικασία ποια είναι;
Πηγαίνω στην γραμματεία συμπληρώνω κάποιο έγγραφο και παίρνω όλα τα χαρτιά που είχα δώσει τότε στην εγγραφή;
Στο τέλος μου δίνουν κάτι που να λέει ότι έχω διαγραφεί ώστε να το δώσω στην άλλη σχολή;

Θα πάρω άυριο τηλέφωνο στη γραμματία και μετά θα πάω στα ΚΕΠ να στείλω τα χαρτιά που χριάζεται
(δεν έχω πάρει ούτε το πάσο ούτε είχα δηλώσει τα μαθήματα στο δεύτερο 6μήνο,ούτε έκανα επανεγκραφή πάντως)
Δεν πιστεύω να υπάρξει κάπιο πρόβλημα
ε?
johnseim
Νεοφερμένο μέλος

Eίναι ανάλογα τον υπάλληλο που θα βρεις στα Κ.Ε.Π και τη γραμματεία αν δέχεται να το κάνει έτσι!! Εγώ στα Κ.Ε.Π που πήγα δεν δέχτηκαν...και αναγκάστηκα να πάω Πάτρα.....Παιδιά δεν έχω κάνει διαγραφή από τη σχολή μου ακόμη
Θα πάρω άυριο τηλέφωνο στη γραμματία και μετά θα πάω στα ΚΕΠ να στείλω τα χαρτιά που χριάζεται
(δεν έχω πάρει ούτε το πάσο ούτε είχα δηλώσει τα μαθήματα στο δεύτερο 6μήνο,ούτε έκανα επανεγκραφή πάντως)
Δεν πιστεύω να υπάρξει κάπιο πρόβλημα
ε?

την κυριακή πρέπει να φύγω για εκεί που πέρασα και δεν ε΄χω όρεξη να τρέχω απο δω και από εκεί
υ.γ : τουλάχιστον σου δίνουν κατευθίαν αν λεω αν πας στη σχολή για τη διαγραφή τη βεβαιωση ότι έχεις διαγραφτεί?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mihalisandreakos@gma
- XRY
- woke
- panosT436
- Reader
- aphie
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Dr. Gl. Luminous
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.