tiramisuu
Δραστήριο μέλος

αυτο σκοπευω να κανω..απλα επειδη εχουν τελειωσει τωρα τα μαθηματα,δεν ξερω αν θα ειναι αρκετα ΄΄προθυμοι΄΄ να με εξυπηρετησουν..
H εμπειρία μου λέει ότι ποτέ, σε καμία σχολή δεν υπάρχει κανένας πρόθυμος στη γραμματεία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

H εμπειρία μου λέει ότι ποτέ, σε καμία σχολή δεν υπάρχει κανένας πρόθυμος στη γραμματεία...
ποσο μαλλον τωρα..ιουλιο μηνα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρσυ στην υπό κατάληψη σχολή μου εξυπηρετιόμασταν κανονικά.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ θέλω να κάνω διαγραφή....Στο απθ είσαι;Και μολις τις μαθουμε θελει πολυ τρεξιμο,ξερει καποιος αν οι γραμματειες των σχολων ειναι ανοιχτες αυτη τη περιοδο ή ποτε ανοιγουν; (πρεπει να κανω και μια διαγραφη ρε γαμωτο)
Itach1
Διάσημο μέλος

Και εγώ θέλω να κάνω διαγραφή....Στο απθ είσαι;
Oχι αλλα στο ΑΠΘ θα μπω

Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν διαγραφεσαι αυτοματα οταν γραφτεις σε νεα σχολη;;

Εγω π.χ. ειχα ανανεωσει την εγγραφη για το 2ο εξαμηνο ωστε να μη χασω το στανταρακι αλλα δεν εχω παρακολουθησει καθολου...

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα " [Εκτιμήσεις] Βάσεις 2012"
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Πρέπει πρώτα να διαγραφείς απο την παλιά, και μετά να εγγραφείς στην καινούρια.Να ρωτησω κατι ψιλοασχετο αλλα εχω φαει σκαλωμα....οποιος περασει σε νεα σχολη μεσω πανελληνιων πρεπει να παει και στο τμημα που ειχε περασει την προηγουμενη χρονια και να ακυρωσει την φοιτηση του ωστε να εγγραφει στο νεο τμημα;Κατι τετοιο διαβασα......
Δεν διαγραφεσαι αυτοματα οταν γραφτεις σε νεα σχολη;;
Εγω π.χ. ειχα ανανεωσει την εγγραφη για το 2ο εξαμηνο ωστε να μη χασω το στανταρακι αλλα δεν εχω παρακολουθησει καθολου...![]()
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρέπει πρώτα να διαγραφείς απο την παλιά, και μετά να εγγραφείς στην καινούρια.
Μεσω τηλεφωνου γινεται , η πρεπει να τρεχω παλι εκει;;

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Noμίζω πως πρέπει να τρέξεις και πάλι. Αν γινόταν μέσω τηλεφώνου, δεν θα ήμασταν ΕλλάδαΜεσω τηλεφωνου γινεται , η πρεπει να τρεχω παλι εκει;;![]()

Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Noμίζω πως πρέπει να τρέξεις και πάλι. Αν γινόταν μέσω τηλεφώνου, δεν θα ήμασταν Ελλάδα![]()
Δικιο εχεις..thx anyway

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω, έχω ακούσει ότι γίνεται και μέσω ΚΕΠ... Πάρε τηλέφωνο στη σχολή σου και ρώτα το.Μεσω τηλεφωνου γινεται , η πρεπει να τρεχω παλι εκει;;![]()
Civilara
Περιβόητο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Τι χαρτιά θα χρειαστούμε;Γίνεται σε ΚΕΠ. Το έχω κάνει.

zoiskarl
Νεοφερμένο μέλος

Bio_
Νεοφερμένο μέλος

Αγάπη ΤΑΦΥ
Νεοφερμένο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Γεια! είμαι κι εγώ για αλλαγή σχολής και ρε γαμώτο έχασα το πάσο μου... ξέρει κανείς τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις;
Απευθείας γραμματεία και δήλωση απώλειάς του. Αύριο κιόλας.
Αγάπη ΤΑΦΥ
Νεοφερμένο μέλος

Απευθείας γραμματεία και δήλωση απώλειάς του. Αύριο κιόλας.
OK..αυριο κι όλας, λοιπόν!

fdLP.
Εκκολαπτόμενο μέλος

το λεω αυτο γιατι περασα σε σχολη στου διαολου την μανα και δεν λεει να παω εκει και προφανως αυτο κανει ολος ο κοσμος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- XRY
- woke
- panosT436
- Reader
- aphie
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Dr. Gl. Luminous
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.