Padme
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Woz
Νεοφερμένο μέλος

Δεν χρειάζεται να τα επιστρέψεις.Αν κάνεις διαγραφή από σχολή για κάποια άλλη (πχ ξανά πανελλήνιες ή 10%) επιστρεύεις τα βιβλία στον εύδοξο? και αν ναι πως?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elkal
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Παιδιά, οι διαγραφές γίνονται παράλληλα με τις εγγραφές; Φέτος πέρασα αλλού και θέλω να διαγράφω από το παλιό τμήμα που εγγράφηκα (μόνο πάσο πήρα, δεν παρακολούθησα μαθήματα κτλ) κάπου διάβασα ότι εκτυπώνεις μέσω μιας άλλης φόρμας( μέσω της φόρμας εγγραφής για την νέα σχολή) αίτηση διαγραφής, την στέλνεις ταχυδρομικά και τέτοια .. Ισχύει η γίνεται μόνο ηλεκτρονικά;
Ειχα παρει τηλ στην γραμματεια της σχολης μου.Μου ειπε οτι οταν κανεις την εγγραφη στην σχολη σου θα επιλεξεις το πλαισιο που λεει οτι εισαι ηδη εγγεγραμμενος σε μια σχολη.Με την εγγραφη σου,αυτοματως θα ερθει αιτηση απο το υπουργειο να στειλει τα χαρτια διαγραφης στην νεα σου σχολη.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει πληρως ειναι με το πασο τι παιζει.Καποιοι λενε οτι πρεπει να το επιστρεψεις στην σχολη ταχυδρομικως.Αλλοι λενε οτι και να μην το επιστρεψεις δεν σου λενε κατι.Εμενα παντως στην σχολη μου ζητησαν να το επιστρεψω αυτοπροσωπος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elkal
Νεοφερμένο μέλος

Ειχα παρει τηλ στην γραμματεια της σχολης μου.Μου ειπε οτι οταν κανεις την εγγραφη στην σχολη σου θα επιλεξεις το πλαισιο που λεει οτι εισαι ηδη εγγεγραμμενος σε μια σχολη.Με την εγγραφη σου,αυτοματως θα ερθει αιτηση απο το υπουργειο να στειλει τα χαρτια διαγραφης στην νεα σου σχολη.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει πληρως ειναι με το πασο τι παιζει.Καποιοι λενε οτι πρεπει να το επιστρεψεις στην σχολη ταχυδρομικως.Αλλοι λενε οτι και να μην το επιστρεψεις δεν σου λενε κατι.Εμενα παντως στην σχολη μου ζητησαν να το επιστρεψω αυτοπροσωπος
Καλά οκ για το πάσο δεν είναι κάτι κάνω εξουσιοδότηση σε φίλο άμα λάχει. Το θέμα μου είναι επειδή είμαι με το 10% να μην υπάρξει θέμα με την εγγραφή μου στην σχολη Έχω αγχωθεί λιγάκι
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Καλά οκ για το πάσο δεν είναι κάτι κάνω εξουσιοδότηση σε φίλο άμα λάχει. Το θέμα μου είναι επειδή είμαι με το 10% να μην υπάρξει θέμα με την εγγραφή μου στην σχολη Έχω αγχωθεί λιγάκι
Δεν νομιζω να υπαρξει θεμα καλου κακου παρε ενα τηλεφωνακι στην γραμματεια της σχολης και θα στα εξηγησει καλυτερα

Elkal
Νεοφερμένο μέλος

jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά κανείς απάντηση γιατί αγχωθηκα;

Παιδιά κανείς απάντηση γιατί αγχωθηκα;
Λενε τα παιδια πανω οτι σου ερχαιτε μια αιτηση που πρεπει να εκτυπωσεις και να την πας στην γραμματεια σου
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Λενε τα παιδια πανω οτι σου ερχαιτε μια αιτηση που πρεπει να εκτυπωσεις και να την πας στην γραμματεια σου
Στην γραμματεία της σχολής στην οποία ήσουν εγγεγραμένος ή της καινούργιας; Εγώ ξέρω ότι (από πέρσι εφαρμόζεται αυτό) πρέπει να δηλώσεις στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής ότι είσαι εγγεγραμμένος σε άλλο τμήμα και όταν θα πας στη σχολή που πέρασες, κοιτάνε την ηλεκτρονική αίτηση την οποία έχεις τυπώσει και συνεννοούνται με τη γραμματεία του άλλου τμήματος να γίνει διαγραφή.

Στην γραμματεία της σχολής στην οποία ήσουν εγγεγραμένος ή της καινούργιας; Εγώ ξέρω ότι (από πέρσι εφαρμόζεται αυτό) πρέπει να δηλώσεις στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής ότι είσαι εγγεγραμμένος σε άλλο τμήμα και όταν θα πας στη σχολή που πέρασες, κοιτάνε την ηλεκτρονική αίτηση την οποία έχεις τυπώσει και συνεννοούνται με τη γραμματεία του άλλου τμήματος να γίνει διαγραφή.
Αρα δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα απλ να τυπωσουμε την εγγραφη να την παμε στην καινουρια και ολα κομπλε?
Στην νεα γραμματεια λενε πρεπει να τα στειλεις.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρα δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα απλ να τυπωσουμε την εγγραφη να την παμε στην καινουρια και ολα κομπλε?
Πραγματικά, δε ξέρω!!! Εγώ ήξερα ότι έτσι γινόταν. Τι να πω πραγματικά;;;

Πραγματικά, δε ξέρω!!! Εγώ ήξερα ότι έτσι γινόταν. Τι να πω πραγματικά;;;
Εσυ περσυ δεν εκανες δεν νομιζω να υπαρχουν μεγαλες αλλαγες
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, απλά αμφιβάλλω αν ακολούθησα τη σωστή διαδικασία με αυτά που ακούω!
Εφοσον εγινε η εγγραφη σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Εφοσον εγινε η εγγραφη σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
Ελπίζω και εγώ. Αλλά από Δευτέρα θα προσπαθήσω να βεβαιωθώ ότι έγινα σωστά η διαδικασία!!! Μη πάω να κάνω εγγραφή στη νομική και μου πουν ότι έχεις πρόβλημα!!!

Ελπίζω και εγώ. Αλλά από Δευτέρα θα προσπαθήσω να βεβαιωθώ ότι έγινα σωστά η διαδικασία!!! Μη πάω να κάνω εγγραφή στη νομική και μου πουν ότι έχεις πρόβλημα!!!
Καιεγω θα περασω απο την παλια μου γραματεια να δω τι γινεται αλλα ειμαι απο τους ατυχους που κατα 99% οι γραμματεια του ειναι περα βρεχει περσυ μου καναν για να βγαλω μια βεβαιωση 2 βδομαδες.
Guest 699855
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- XRY
- woke
- panosT436
- Reader
- aphie
- Lia 2006
- Ken
- Marianna.diamanti
- user2k
- ogigidi
- Anton
- Μιχαήλ
- Mathitis_tou_15
- Claire05
- an_gk
- Antonia Alexandra
- BatGuin
- Than003
- nicole1982
- Γιώργος μεγ
- love_to_learn
- Abiogenesis
- SoyN
- Nala
- suaimhneas
- constansn
- AggelikiGr
- Lifelong Learner
- Maynard
- Scandal
- guest24440
- Joji
- flaura
- ikigai
- Unboxholics
- liana
- Mammy Nun
- Ιωάννα λ
- hirasawayui
- Dr. Gl. Luminous
- Sofos Gerontas
- kiyoshi
- Hased Babis
- allall1
- the.m024
- giannis05
- Ness
- Nick_nt
- Paragontas7000
- angies
- Leo komm
- αντιγονη.
- Enhypen
- Wonderkid
- ilias_21
- Alessandra Eliza
- Giannis_19
- elevag
- ivannag
- hello1234
- marspth
- Τρελας123
- dmav
- CsStudent
- danae_r
- pacman
- EFIANA
- kasl178
- Pharmacist01
- manosz
- oups
- Vanillatack
- aggorf
- Νικολινα
- giannhs2001
- jimis2001
- antonis97
- Magigi
- alpha.kappa
- roud
- ειδήμων
- arko
- Mary06
- Obi-Wan Kenobi
- Kostas_Athens
- P.Dam.
- buffon85
- vbvbvbv
- GeorgePap2003
- MIT_fan
- vlahoss
- teonik
- estrela
- iiTzArismaltor_
- Rina
- Αναστασία197
- Johnas123
- spring day
- angel27_
- SKG
- panaman
- Χάρις
- theodoraooo
- thanossala
- Nickt23
- Fofifofi78
- sophielovegood
- milianis
- Nosokomos
- alextheo
- TonyMontanaEse
- Μπα
- lansking
- BioChemical
- Παναγιωτα
- gk214
- KingPoul
- Arvacon
- SlimShady
- Aestheticmoon
- Γιωργος15773
- Dr House
- Δέσποινα Χ
- Giorgosmnbb
- Αριάνα123
- ΕΛΛΗ*
- Johnnnn
- KElPa
- olga123
- elena16
- Markaf
- louminis
- Αλκης Κ.
- Apple2002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.