συγχαρητηρια!!!

ποσες ωρες διαβαζες περιπου την ημερα? και διαβαζες απο τον σεπτεμβρη μεχρι και τις πανελληνιες ασταματητα?
Το καλοκαίρι μιας και δεν είχα σχολείο διάβαζα 5 με 6 ώρες την ημέρα, ανάλογα με το τι είχα για την επόμενη. Τα σαββατοκύριακα διάβαζα λίγο λιγότερο, αλλά πάλι γύρω στις 4 ώρες την ημέρα σίγουρα. Τον Αύγουστο δεν άνοιξα βιβλίο και πήγα και 7ήμερη αρχές Σεπτεμβρίου με το σχολείο

Από τον Σεπτέμβρη που άρχισα και το σχολείο δεν είχα χρόνο να διαβάζω τόσο, δε μπορώ και τα ξενύχτια.. Συνήθως είχα 4-8 μάθημα, οπότε διάβαζα το μεσημέρι 1 ώρα (αν είχα 5ωρο περισσότερο, κανα 2ωρο) και ξεκουραζόμουν και το βράδυ 9-11. Περίπου 3-4 ώρες την ημέρα δηλαδή. Εντάξει, τα λατινικά κάποιες φορές τα έκανα και στο σχολείο την ώρα των μαθηματικών, μας άφηνε

Το Σάββατο διάβαζα 6-7 ώρες και την Κυριακή όλη την ημέρα 9-4, 5-8 έγραφα διαγώνισμα και 8-10/11 διάβαζα για τη Δευτέρα.
Στις διακοπές, τα Χριστούγεννα 6 ώρες την ημέρα διάβαζα πάνω-κάτω και ξεκουράστηκα τελείως 2 μέρες (Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά). Το Πάσχα έπεσε αργά, μετά από 2 εβδομάδες δίναμε, άρα από εκεί και μετά καταλαβαίνεις...
για το συντακτικο εχεις να μου προτεινεις κατι συγκεκριμενο για βοηθημα?
στα λατινικα τα συντακτικα φαινομενα ειναι ολα στα σχολικο ή πρεπει να αγορασω καποιο βιβλιο?
στην βιολογια, συγκεκριμενα στις ασκησεις τι εκανες? δηλαδη πηγες φροντ? εκανες μονος σου εξασκηση?
Λατινικά θα σου έλεγα να αγοράσεις κάποιο βοήθημα, γιατί εμένα προσωπικά το σχολικό μου φαινόταν κακογραμμένο.
Βιολογία τη θεωρία πιστεύω τη βγάζεις μόνη σου άνετα, δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα και από εκεί και πέρα ασκήσεις με διαγράμματα από το πρώτο κεφάλαιο, να μάθεις τις γενικές μορφές τους, οι πυραμίδες από το δεύτερο είναι απλά μαθηματικά, μια διαίρεση με το 10, μόνο η βιοσυσσώρευση θέλει προσοχή κατά τη γνώμη μου, είναι λίγο πιο απαιτητική ειδικά για θεωρητικούς.