Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 02:27 Η Genesis έγραψε: #41 27-07-13 02:27 Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 09:21 Η RafAspa94: #42 27-07-13 09:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Συμβαίνουν και αυτά? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 09:30 Ο nPb έγραψε: #43 27-07-13 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Click για ανάπτυξη... Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 02:32 Ο Trolletarian: #44 28-07-13 02:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:14 Η Genesis έγραψε: #45 28-07-13 03:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 09:21 Η RafAspa94: #42 27-07-13 09:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Συμβαίνουν και αυτά? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 09:30 Ο nPb έγραψε: #43 27-07-13 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Click για ανάπτυξη... Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 02:32 Ο Trolletarian: #44 28-07-13 02:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:14 Η Genesis έγραψε: #45 28-07-13 03:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Συμβαίνουν και αυτά? Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς συμβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 09:30 Ο nPb έγραψε: #43 27-07-13 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Click για ανάπτυξη... Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 02:32 Ο Trolletarian: #44 28-07-13 02:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:14 Η Genesis έγραψε: #45 28-07-13 03:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Ήδη έβαλα πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη και διαβάζω..Καλή μας Επιτυχία Click για ανάπτυξη... Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 02:32 Ο Trolletarian: #44 28-07-13 02:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:14 Η Genesis έγραψε: #45 28-07-13 03:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:14 Η Genesis έγραψε: #45 28-07-13 03:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Φέτος βλέπω μεγάλο αριθμό φοιτητών να διαβάζουν..αντί να χαίρονται τα μπάνια του λαού σε κάποια Πάρο ή Μύκονο..και δεν ξέρω το γιατί. Ξαφνικά τους έπιασε η όρεξη της μάθησης; Πρωτόγνωρα Ελληνικά δεδομένα..χεχ Απλά πήρα αφορμή από το post σου. Click για ανάπτυξη... Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 03:24 Ο Itach1 έγραψε: #46 28-07-13 03:24 Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεγα να ξεκινήσω δειλά δειλά τέλη Ιούλη διάβασμα αλλά παπάρια, ξυπνούσα 2 το μεσημέρι!! Ο Αύγουστος θα πάει άπατος μιας και έχω σχέδια... Οπότε θεού θέλοντος θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη λογικά όπου θα πρέπει να βρω και νέο σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
werip Εκκολαπτόμενο μέλος Ο werip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 166 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 10:35 Ο werip έγραψε: #47 28-07-13 10:35 Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετα τις 20 Αυγουστου ειναι μια καλη ευκαιρια για να διαβασω για το μαθημα της 5 Σεπτ,και ενδιαμεσα διαβαζω και για το μαθημα της 21 Σεπτ. Πιο χαλαρα δεν γινεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 11:19 Η Cydonian Knight: #48 28-07-13 11:19 Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:54 Η catgirlbarbara: #49 29-07-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... εγω που εχω 10 να παρηγορηθω που υπαρχουν και χειροτερα? περα απο την πλακα, δεν ξερω τι να κανω.... δεν μπορω να στρωθω με τιποτα. Φταιει το καλοκαιρι? Φταιει η τεμπελια μου? δεν ξερω... παντως εχω αγχωθει πολυ γιατι θελω να περασω εστω τα μισα ....αλλααα......δεν το βλεπω, αμα συνεχισω ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 15:56 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #50 29-07-13 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Εχω 20 μαθήματα για Σεπτέμβρη (δεν πέρασα σχεδόν κανένα στις εξεταστικές Φλεβάρη-Ιούνη) και λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά διάβασμα... Προλαβαίνω; Click για ανάπτυξη... 20 μαθήματα είχατε στο έτος σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Η Cydonian Knight: #51 29-07-13 16:01 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:01 Ο StratosRIP: #52 29-07-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Ιουλίου 2013 _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: έχω την εντύπωση ότι το ischool δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πάντως Η πλειοψηφία του φόρουμ αποτελείται απο διαβαστερά παιδάκια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Τι παρεξηγηθηκες εσυ παλι? Τ παιδι χαβαλε εκανε... και τι σουδαζεις τ λογου σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:03 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #53 29-07-13 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: 16 είχαμε, αλλά χρωστάω άλλα 10 από άλλα έτη (σύνολο 26, απλά ευελπιστώ να δώσω 20 ) Click για ανάπτυξη... Κουράγιο τότε. Καλά αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2013 στις 16:14 Η Cydonian Knight: #54 29-07-13 16:14 Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμήν. Ας δώσει ο Θεός/Αλλάχ/Δίας κλπ κλπ κουράγιο, φώτιση και όρεξη μπας και πάρω ποτέ πτυχίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 09:45 Ο nPb έγραψε: #55 30-07-13 09:45 Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Genesis: Καταρχήν που ξέρεις αν δεν έχω κάνει ήδη μπάνια? Και δεύτερον, δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάτι το φυσικό ( να διαβάζεις για την εξεταστική ) αποτελεί περίεργο και κακοπροαίρετο.. Επειδή κάποιος το παίρνει απόφαση να διαβάσει και να τελειώσει για να ασχοληθεί και με κάτι άλλο εκτός από σπουδές είναι κακό? Αυτό το πράγμα να τσουβαλιάζετε ανθρώπους με την μάζα καταντά κουραστικό.. Click για ανάπτυξη... Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:11 Ο Johnnaousa: #56 30-07-13 14:11 Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από βδομάδα με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:15 Ο Chris1993: #57 30-07-13 14:15 Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω ξεκινήσει ήδη. Κυνηγάω καλούς βαθμούς! Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Genesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 14:40 Η Genesis έγραψε: #58 30-07-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Atrlef Italian dream... catlover033 Mernilopa sfak Giorno gwgw_5 FINN kiyoshi ag97 charmander eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απλά πριν 2-3 χρόνια (αρκετά πρόσφατα θα έλεγα), οι σπουδές δεν αποτελούσαν 1η προτεραιότητα για την Ελληνική φοιτητική νεολαία, αν λάβουμε υπόψιν ότι 7 στους 10 δεν παίρνουν πτυχίο ποτέ (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΟΣΔΕΠ) και ότι τα βιβλία έκλειναν Ιούνιο μήνα μετά την εξεταστική και ξανάνοιγαν Σεπτέμβριο.. αφού οι Μύκονες περίμεναν. Αλλά ειλικρινά ρε παιδάκι μου, γιατί πετάχτηκες; Εντύπωση μου έκανε και είπα να το σχολιάσω. Μου κάνει εντύπωση η "καραγκιοζίστικη" νοοτροπία της ξαφνικής κάψας για μάθηση και σπουδές, χωρίς να υπονοώ κάτι για σένα: εσύ μπορεί να είσαι η ιδιοφυϊα του πλανήτη Γη..οπότε τι σε νοιάζει τι λέω; α; Click για ανάπτυξη... Καλά βρε άνθρωπε πας καλά? Απαντάς σε μήνυμα μου, λες ότι λες και μετά μου γράφεις "γιατί απαντάς"??Εσύ εξαρχής ασχολήθηκες με τα γραφόμενα μου και σου απάντησα..Αν σε ζορίζει τόσο που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε εμένα) θέλουν να τελειώσουν, πρόβλημα σου..Δεν θα κάτσω να λύσω τα κόμπλεξ και την βλακεία του καθενός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:31 Ο Guest 892943: #59 30-07-13 15:31 Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το βρίσκω υπερβολικό κάποιος να χρωστάει λίγα μαθήματα και να ξεκινάει το διάβασμα για Σεπτέμβρη νωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanna_KZ Νεοφερμένο μέλος Η Ioanna_KZ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2013 στις 15:46 Η Ioanna_KZ: #60 30-07-13 15:46 Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω 5 έχω... αλλα λίγα πράγματα κάναμε... Το θέμα δεν είναι αν το βρίσκει κανείς υπερβολικό, αλλά αν αυτός που το κάνει το βρίσκει φυσιολογικο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.