eL BaRTo
Νεοφερμένο μέλος

μόνο αυτό θα πώ: Ζαν Ζακ Γρεφ- Όλα είναι σχετικά, όπως λέει ο Αϊνστάιν
εκδόσεις Κέδρος
διάβασέ το και μετά τα ξαναλέμε!
οταν το αγορασα αυτο το βιλβιο εσυ δεν ειχες τελειωσει την τεταρτη δημοτικου...
και κατι αλλο...
μπορεις να το παιζεις "μεγαλος" σε οποιον θες
στους γονεις σου [για να παιρνεις και κανα φιλακι απο τη μαμα]
στους παππουδες σου [που ειτε εξυπνος το παιζεις ειτε οχι δν θα δουν διαφορα]
και στους συνομηλικους σου [εκει μπορεις να το παιξεις και θεος αμα θες-αμα εισαι πιστικος θα το χαψουν- [αν και αμφιβαλλω για το ποσους φιλους εχεις]
σε μεγαλυτερους σου ομως μονο να γελοιποιηθεις καταφερνεις παρα να δειξεις "μεγαλος"
μην βιαζεσαι να μεγαλωσεις...
το δημοτικο ειναι απο τα καλυτερα χρονια...θα το ζητας μολις το χασεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eL BaRTo
Νεοφερμένο μέλος

αλλα τλκ μονο η εκτη αξιζει...
ειδικα μα το δημοτικο δεν εχει και γυμνασιο μαζι και εισαι ο "μεγαλυτερος" ειναι ολα τα λεφτα

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Χριστίνα20750
Νεοφερμένο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλά, θα το δοκιμάσω και θα σας πώ![]()
Μέχρι να φτάσεις στην ηλικία μας δεν μπορείς να πείς τίποτα ξανά!
Δεν έχεις πάει καν Γυμνάσιο και μιλάς?

Χριστίνα20750
Νεοφερμένο μέλος

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχει τελειώσει ούτε καν το Γυμνάσιο και μιλάει για τις ικανότητες..Δεν έχει δεί ακόμη τι παίζει και για μένα δεν μπορεί να μου κάνει παρατήρηση..
Τι άλλο να σου πώ ρε Χριστινάκι..Διάβασε όλο το θέμα από την αρχή και μπορεί να με καταλάβεις!

Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Λύκειο όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο από γνωστούς και φίλους..
Να φέτος με ρωτάνε αυτοί που τέλειωσαν το Γυμνάσιο πως θα είναι το Λύκειο..
Κανένας μας δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτούς..
Ο καθένας αυτήν την αλλαγή την έζησε διαφορετικά!Εγώ ήμουν μαλωμένος με 13 κορίτσια διπλανών χωριών (ακριβής ο αριθμός παρακαλώ) και κατάφερα να τους δείξω ότι δεν ήμουν ο Νίκος που μιλούσαν με μηνύματα κάποτε αλλά ένα καλό παιδί!Τώρα τα έχω βρεί με όλες και κάνουμε πολύ καλή παρέα!
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eίδατε λοιπόν ότι κάπου έχω δίκιο και εγώ...
Το Λύκειο όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο από γνωστούς και φίλους..
Να φέτος με ρωτάνε αυτοί που τέλειωσαν το Γυμνάσιο πως θα είναι το Λύκειο..
Κανένας μας δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτούς..
Ο καθένας αυτήν την αλλαγή την έζησε διαφορετικά!Εγώ ήμουν μαλωμένος με 13 κορίτσια διπλανών χωριών (ακριβής ο αριθμός παρακαλώ) και κατάφερα να τους δείξω ότι δεν ήμουν ο Νίκος που μιλούσαν με μηνύματα κάποτε αλλά ένα καλό παιδί!Τώρα τα έχω βρεί με όλες και κάνουμε πολύ καλή παρέα!
+10000000 Γιατι κανεις δεν μπορει να σχηματισει γνωμη και μαλιστα να ειναι τοσο απολυτος για κατι που δεν εχει ζησει...
miv
Επιφανές μέλος

Ο qwery παντως, τις 3 μερες που ειμαι εδω τον βλεπω οτι ειναι μια χαρα παιδι. Η απολυτοτητα διακρινει ολα τα παιδια του ηλικιακου του σταδιου. Κι εγω ετσι ημουνα και σνομπαρα τους βαθμολογικως (και μονο βαθμολογικως) αχρηστους, αλλα οσο μεγαλωνεις μαθαινεις να αποδεχεσαι. Ισα-ισα που αλλα παιδια της ηλικιας του ειναι πολυ, μα πολυ παιδακια και δε μπορουν καν να αρθρωσουν αποψη για τετοια θεματα. Δεν το λεω για να παρεις τα πανω σου εσυ μικρε! Εχεις το αβανταζ αυτο, της ωριμοτητας, κοιτα να μη μεινεις μονο εκει, αλλα να πας ψηλοτερα αξιοποιωντας το. Τοτε θα μπορεις να τη λες ανετα σε ολους, αν και πιστευω οτι δεν θα το κανεις! Η ειρωνια και το τουπε ειναι χαρακτηριστικα κομπλεξικων ανθρωπων.
Σορρυ που ποσταρω τοσο ετεροχρονισμενα, αλλα ειμα "εξαρτημενος" απο το φορουμ και δεν βρισκω αλλα, νεοτερα θεματα να ποσταρω!!

miv
Επιφανές μέλος

Καλα σιγουρα. Αλλα γενικα, οταν μεγαλωνεις και βιωνεις καποια πραγματα, αλλαζεις κι απο μονος σου. Πχ. εμενα γι'αυτα που ελεγα δε με εκρινε ποτε κανεις. Απλα μετα που μεγαλωσα κι εκανα παρεα με αυτους που σνομπαρα ειδα οτι δεν μπορουν ολοι να ειναι αριστουχοι κι αυτο δεν ειναι κατακριτεο!
Ε, πάνω κάτω το ίδιο συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις (αυτή που ανέφερα εγώ και τη δική σου) απλώς σε πιο ήπιους τόνους και έμμεσα

miv
Επιφανές μέλος

Εγω παντως με τα παιδια αυτα περασα πολυ καλα! Με ξεσκισανε και στο ταβλι μια βραδια στην τετραημερη που παιζαμε μεχρι τις 4 το πρωι...Αλλα πανω απ'ολα ειναι καλα παιδια.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σορρυ, οταν λεει σπλιτ θεμα, τι εννοει? Απ'οτι καταλαβαινω καποιο κομμενο, γιατι το παρον θεμα ξεκιναει τελειως ασχετα! Πως προεκυψε ο τσακωμος που βλεπω εδω?
Ο qwery παντως, τις 3 μερες που ειμαι εδω τον βλεπω οτι ειναι μια χαρα παιδι. Η απολυτοτητα διακρινει ολα τα παιδια του ηλικιακου του σταδιου. Κι εγω ετσι ημουνα και σνομπαρα τους βαθμολογικως (και μονο βαθμολογικως) αχρηστους, αλλα οσο μεγαλωνεις μαθαινεις να αποδεχεσαι. Ισα-ισα που αλλα παιδια της ηλικιας του ειναι πολυ, μα πολυ παιδακια και δε μπορουν καν να αρθρωσουν αποψη για τετοια θεματα. Δεν το λεω για να παρεις τα πανω σου εσυ μικρε! Εχεις το αβανταζ αυτο, της ωριμοτητας, κοιτα να μη μεινεις μονο εκει, αλλα να πας ψηλοτερα αξιοποιωντας το. Τοτε θα μπορεις να τη λες ανετα σε ολους, αν και πιστευω οτι δεν θα το κανεις! Η ειρωνια και το τουπε ειναι χαρακτηριστικα κομπλεξικων ανθρωπων.
Σορρυ που ποσταρω τοσο ετεροχρονισμενα, αλλα ειμα "εξαρτημενος" απο το φορουμ και δεν βρισκω αλλα, νεοτερα θεματα να ποσταρω!!Οχι, ειναι θεικο φορουμ!
Xα, χα χα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.