Την ψυχικη οδυνη της γυναικας δεν την συνυπολογίζεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομιζω να στο επέβαλλε κανεις...

ellilili
Νεοφερμένο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Γαλλικά ιδιαίτερο, Ευρογνώση Λευκωσίας, 2 ώρες την εβδομάδα, 30 ευρώ την ώρα. Δεν είναι πολλά;![]()
και μένα τόσο μου παίρνει.(η καθηγήτρια μου)

Alessandra
Διάσημο μέλος

Γαλλικά ιδιαίτερο, Ευρογνώση Λευκωσίας, 2 ώρες την εβδομάδα, 30 ευρώ την ώρα. Δεν είναι πολλά;![]()
Πάρα πολλά!
Να την προσέχεις την Ευρογνώση.
juste un instant
Επιφανές μέλος

marooo
Νεοφερμένο μέλος

cambridge και michigan proficiency
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Αμοιβή: 25 ευρώ την ώρα. (Για επίπεδο C1/C2 το τρέχον έτος. Πριν κάποια χρόνια για το επίπεδο Α1 εμένα μου έπαιρνε μόλις 15).
Απο κει και πέρα, όταν ακούω για κάτι 30ευρα για καθηγητές που μόλις βγήκαν απ'τη σχολή τους, που δουλευουν απλώς σε ένα φροντιστηριάκι και διδάσκουν εντελώς τυπικά το μάθημα, ειλικρινά απορώ γιατι υπάρχουν άνθρωποι που πάνε και τους πληρώνουν. Πάνω από 25 ευρω/ώρα για μάθημα ξένης γλώσσας, ιδιαίτερο, είναι υπερβολικά.
Το φροντιστήριο του εκπαιδευτικού ομίλου "Ώθηση", απ'τα καλύτερα της χώρας, για 7 πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, χρεώνει περίπου 600 ευρώ το μήνα. Δηλαδή για ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας (καλοκαιρινό+χειμερινό), περίπου 6000 ευρώ. Ειναι δυνατόν να πληρώνετε 4100 για Proficiency; Σιγά το επίπεδο και το κόστος των υπηρεσιών...Η παγίδα στην οποία πέφτετε ειναι οι ώρες. Εννιά ώρες την εβδομάδα Αγγλικά; Δηλαδή εσύ πρέπει να έχεις Δευτέρα-Πέμπτη δίωρο και Παρασκευή μία ώρα. Σε τι ακριβώς προσφέρει αυτή η εντατικότητα; Από δική μου εμπειρια σου λέω οτι για το Proficiency δεν χρειάζεται να διαθέσεις πάνω από 3 δίωρα την εβδομάδα. Δηλαδή σόρρυ, οταν λες 19 ώρες καλοκαιρινό τι ακριβώς εννοείς; Κάθε μέρα τρίωρο και Κυριακή μία ώρα; Ποιος τρελός κι ανοικονόμητος μπόρεσε να σκεφτεί τέτοιο πρόγραμμα; Το ότι θα πρέπει να διαβάζεις δεν το σκέφτηκε κανένας; Έκανα καλοκαιρινό+χειμερινό Μαθηματικά Κατεύθυνσης 4 ώρες την εβδομάδα, με συνολικό κόστος 5 χιλιάδες ευρώ και έγραψα 20...Μιλάμε για ιδιαίτερο με καθηγητή που διαθέτει 30 χρόνια εμπειρία και μου διέθεσε ο ίδιος όλο το υλικό, χωρίς να χρειαστει να αγοράσω ούτε ένα βοήθημα. Δε μπορώ να καταλάβω από που κι ως που σας ζητάνε τέτοια ποσά για κάτι τόσο απλό όπως ένα B2 στα Γαλλικά ή ένα Proficiency στα Αγγλικά κι ακόμη δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο τα πληρώνετε...
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως και εγω που εκανα σχεδον σε ολα τα μαθηματα των πανελληνιων γυρω στις 6000 βγηκαν και μα το αποτελεσμα ειμαι πολυ ικανοποιημενος
απο αγγλικα στην ταξη του λοουερ περιπου 120 ευρωδακια,ιδιαιτερο τον μηνα,δεν ειναι πολλα,αλλα δεν μ αρεσουν τα αναθεματισμενα και δεν εδωσαααααααααα

miv
Επιφανές μέλος

kotsis1
Δραστήριο μέλος

Miv,πιστεύω ότι 12000 ευρώ είναι κι αυτά με τη σειρά τους υπεραρκετά.Δίνοντας τα μισά και πολύ λιγότερα θα μπορούσες να είχες πετύχει υψηλή βαθμολογία,όπως το καταφέρνουν και τόσοι άλλοι.Τώρα εάν είχες κενά ή αντιμετώπισες πολλές δυσκολίες στην ύλη δεν το γνωρίζω.Ακόμα όμως και έτσι,μπορούσες να είχες καλύψει τις αδυναμίες με διαφορετικό τρόπο.Στην περίπτωση που στόχευες σε σχολή υψηλή,μου φαίνεται περισσότερο λογικό να διέθετες όσα χρήματα θεωρούσες αναγκαία για να τα καταφέρεις.Αλλά για ακόμη μία φορά,είμαι της άποψης ότι με πολύ λιγότερα χρήματα μπορεί ένας μαθητής να διαπρέψει.
Ούτως ή άλλως αναφέρθηκες εσύ ο ίδιος σε μαθητή που ξόδεψε 20000 ευρώ για Πανελλήνιες,και όπως σημείωσες το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε bachelor ορισμένων πανεπιστημίων του εξωτερικού.Οπότε θα μπορούσες κι εσύ,εφόσον είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις 12000 για Πανελλήνιες,να συμπληρώσεις το ποσό αυτό με ένα 40% για να σπουδάσεις στο εξωτερικό.
miv
Επιφανές μέλος

sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βεβαια ο καθενας μπορει να επιλεξει και ξερει καλύτερα για τον εαυτό του, αυτο ειναι αυτονοητο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.